Sveiki, zdarova ir hello!
Atsiprašau, kad anksčiau neparašiau straipsnio apie savo žūkles

, tiesiog negalėjau kartu su jumis pasidžiaugti savo laimikiais, jų nebuvo daug ir didelių, nebuvo daug ir laiko
Taigi norėčiau taip kukliai parašyti savo pirmąjį straipsniuką
Užsistatau vakare žadintuvą 6.00 ryto, deje žadintuvas nesučirškia

ir atsikeliu, tik 7.30 ir staigiai šoku iš lovos papusryčiauju, susidedu daiktus ir lekiu su vėjeliu, link balos karosų prisigaudyt
Šioje žvejyboje dalyvavo ir mano pusbrolis, kuris galbūt irgi aprašys savo įspūdžius.
Na jau atėję prie balos, išsiskledžiame meškeres, užsidedame sliekus ant kabliukų ir aš dar primėtau " jauko ", tai yra baltos duonos riekelę.

By
zvejukas007 at 2012-06-10
Atsisukęs nustembu

Karosai pešasi dėl duonos gabalėlių

ir nieko nelaukdamas užsimetu plūdę.

By
Kadangi kaitino saulė ir jau pradėjo svaigti galva, teko " užsimaukšlinti " blizono kapišoną ant galvos, kad negaučiau saulės smūgio

.
Kibimai seką vienas po kito, net negali atsikvėpti, tačiau per tą neatidų mėtimą buvo nemažai mazgų.
Viduryje žvejybos jau buvome pagavę štai tiek mažylių kurių knibždėte knibžda toje baloje.

By
Na, o laikas nestovi vietoje, o ir mes jau užbaiginėjame savo žūklę.
Žuvyčių buvo tikrai nemažai

, net paskaičiavau - Penkiasdešimt trys

Bet jos nebuvo didesnės, nei delno dydžio
Paskutinės nuotraukos:

By

By
Išbuvome iki 10.30 ir keliavome namo kalniuku atgal:

By
Štai ir mano įspūdžiai

Ačiū, kad skaitėte

Iki pasimatymo
P.S. Vėliau dar nuėjome pažvejoti per valandžiuke dar prigaudėme 20 žuveliokų, tarp kurių buvo ir du delninukai. Atleiskit, kad tų žuvyčių nuotraukų nėra, na bet nėra ką ir teisintis pats kaltas
P.P.S. Man iš viso pavyko pagauti apie 40
P.P.P.S. Neišpeikit dėl guminių batų, niekaip nesusiruošiu nusipirkti kitų, tai tenka vaikščioti su tokiais kokie yra