Tai arabai atsargiai su tais bilietais. Ziurek, kad nereiktu vietoj A4 kita syki panaudot asmens tapatybes korteles 

Tiketoj parduoda.zipas rašė:Visiska beprotybe su tais zukles leidimais. Su respublikiniu viskas tvarkoi. Savaitgalis, menuo ir metai. Liux, bet su isnomuotais visiskas briedas. Niri kur pavaziuot toliau i koki ezera ir td prasideda. Dauguma is musu gal tik karta ar 2 noretu kur nuvaziuot, o va leidimo negausi. Kokio velnio bent jau savaitgalini negali pataryt perlo terminale nuperkama... Negi niekam nekyla tokios mintys?
Tai,kad čia net be datos. Kažkoks feikas(ir iš kur aš tokių mandrų žodžių ištraukiau?) Kažin yra kur oficiali info,ar čia tik kažkieno piktas pokštas. Nes susiruošiau pas Vitolių jau savaitgalį bildėt.Kostas1 rašė:Vakar radau apie pratesima sterku draudima
Daviau uzklausa i AM tai man atsake kad iki draudimo bus patvirtintas ir paskelbtas bus.Kada tiksliai bus neparase .ramkis rašė:Tai,kad čia net be datos. Kažkoks feikas(ir iš kur aš tokių mandrų žodžių ištraukiau?) Kažin yra kur oficiali info,ar čia tik kažkieno piktas pokštas. Nes susiruošiau pas Vitolių jau savaitgalį bildėt.Kostas1 rašė:Vakar radau apie pratesima sterku draudima
Tai šitą mes jau žinom. Bet vat įdomi LiMS pozicija tuo klausimu. Ar jos visai nėra?SauliusM rašė:Šiandien ministerija pranešė ryte, kad arba šiandien arba rytoj pasirašys ta įsakymą.