Na gal kas pasidalintu informacija paie poilsi ir zvejyba prie aukstaitijos ezero?Gintasas rašė:Mes matai buvom liepos vidurytai jie atostogavo ir saldytuva buvo palike kitiems naudotis
Tik nepatingek paieshkoti ir visada rasi tau patinkancia ir tinkanciatomukas_g rašė:Na gal kas pasidalintu informacija paie poilsi ir zvejyba prie aukstaitijos ezero?Gintasas rašė:Mes matai buvom liepos vidurytai jie atostogavo ir saldytuva buvo palike kitiems naudotis
yra 3 ezerai tokiu pavadinimu. ir visi mazi ...ir visi zarasu rajoneIgnelis rašė:galiu rekomenduoti ir puiku durpini "Glusoko" ezeriuka 4ha zarasu rajone, gausu lydeku lynu raudziu, mano dede jo nuomininkas taciau jokiu mokesciu neima, rami vieta tarp spygliuociu mishku yra nedidele aikshtele poraj automobiliu ir keletai palapiniu, pats neviena metrine ten esu suzvejojes...
esu cia poilsiaves: http://www.nendre.info/ visai patiko.Mantas25 rašė:negi niekas nera poilsiaves niekur aplinkui klaipeda, kad nepasiulote?
zinau...bobis rašė:atsibudot, tsakant...
tai ir užsisakyk tą namuką, tik 2012-ųjų metų joninėms, nors nebus bereikalingai iššvaistyti pinigai skambučiams