na galiu parasyt ka as naudoju

bet ir vel cia bus tik mano skurdus zinojimas is gal tik desimties zukliu cia
as turiu teleskopini spininga 2,70m 10-30g. - cia man irgi pirmas toks, emiau, kad patogu atsivest butu, bet nesiskundziu ir meta neblogai ir zuvi gerai laiko

jei specializuociaus gaudyti taip palei skardzius, vaiksciodamas manau nepasibodeciau ir 3,5-4,0m spiningo. butu isties patogiau.
o siaip spiningaut 2,70 pats tas, jei noretum toliau numest, gal ir kiek ilgesnis tiktu (medziai kokie cia pas mane krantuos tikrai netrugdo

).
del gramacijos - nezinau. mano salygom pakanka. daznai naudoju gumius su 20g galvute, kaip kur gerai 14g, kaip kur butu gerai ir sunkesni, bet kaip minejau dar nelabai susitariu su toliau plaukuojanciom zuvim
tiesa, nuo kranto ne taip toli ir numesi - stovi ant fijordo krasto, jauties kaip nykstukas tai ir metimas tas spininginis nikstukinis atrodo
ot taip pustinuke pasistumt 100m
zodziu 2,70, kokiu 10-40g - gal labai ir neapsiriksi, cionyksiuos krantuos.
naudoju 4000 shimano rite. vala naudoju 0,30, paprasta monofilamentini uz 3,50lt - per akis man. ir zoles vietines kol kas nulupu, bet plonesnio jau niekaip nenoreciau (storesnis maziau numesi). susidevejimas del juros vandens kolkas man rupesciu dar nekele (nebrangu ir atsargini turet).
kita iseitis pintas - metimas iskart kitas bus, bet kaip nutraukt ikabinus i akmenis...truks dar per viduri, nezinau
dugnine bene nieko dar negaliu pasakyti.
beje nepasibodek pasiimti mazesniu, tamsiu masalu ir mazesniu kabliuku dugninei. nuo kranto dideliu ir baisiai piktu zuvu nelabai pasieksi, bent pas mane:) taigi sunervinti kibti kartais labai pravercia ir 5cm tvisteriukas su sunkiausia galvute, o ant balto didelio tvisterio dar isvis kibimu neturejau - tik ant bene tepalo spalvos.
pagavau ir ant vartikles (lyru, saidu, skumbre). per daug lankstytos nereik manau, kaip kur man cia tiktu ir sunki salatine:)
pagavau ir ant sunkiu sukriukiu 3-4nr. bet kol kas geriausia guminukai man.
tai va. tiek mano skurdzios patirties. tikiuosi kilo bent siokiu tokiu naudingu minciu