tapati ir ash manau...
0.35 plonesnio nesu naudojes, o esu torejes ir tokiu kur vietoj valo gal 1.5/2mm storio shniuras kaproninis buvo...
ir tai versdavo, tiek kad gal kiek mazhiau negu tuos ant kuriu valas budavo 

ieskot reikiaSkridžas rašė:..Mane domina kaip rasti kur yra ešeriai lydekos,kaip esant ant viršaus tay yra ant ledo kaip supratsy kur jie...
bandžiau ir aš pagal tą metodą ieškot, aleSkridžas rašė:pažiūrėjau žerbakovo filma.Ir bandžiau taikyti jo metodą
paziurek Makaules laidas, praeitu metu vienoje laidoje snekejo apie zuvies gaudyma upeje pasiseriantpensininkas rašė:Kokias sistemeles patartumet naudoti sroveje? Srove nedidele, ~0.500 km/h kazkur, gylis kazkur tarp 3.5 - 4.0m. Tikslas - is pradziu ismokt, poto ieskot baltos zuvies. Kaip tokiu atveju su serimu? Nuleidziama seryklele kugio formos tiks?
Labai susidomėjau šią žiemą galimybe suviliot kažką truputį "rupesnio". Kol kas patirties beveik nėra. Pastebėjau tik tai, kad į pašarą įmaišius stambesnių kruopų (pav. perlinių) ir tokiu pašaru pastoviai šeriant pora savaičių laimikio "kalibras" pastebimai stambėja.Vegys rašė:Pas mane klausimas - ar kas nors gaudo tikslingai karšiokus >500g (ty kalbu ne delninius ir ne atsitiktinai užkibusius) žiemą ? Jei taip - kaip žvejojat, kokia žūklės technika, kokie valai, pašėrimai, plūdė ar balalaika ir tt , ty išduokit visas paslaptis, tik vietų galit neišdavinėtDomina tik žūklė stovinčiuose vandenyse.