1 dezute shprotu
1 nemazas svogunas
4 kietai virti kiaushiniai
Pekino kopusto 1 ketvirtis
1 agurkas (shviezias)
1 pomidoras
3 shaukshtai acto (geriau obuoliu)
4-5 shaukshtai majonezo su krapais
pipiru maltu
druskos (pagal skoni)
Perpjaunam svoguna pusiau, po to supjaustome plonomis ripkutemis ir apipilame virintu vandeneliu, kad apsemtu ir supilame acta. Paliekame 15-20 min pasimarinuoti.
I gilu inda sudedame shprotus (alieju nuvarvinu), apdedu juos marinuotais svogunais, po to supjaustau visus kiaushinius (ne labai smulkiai) ir paskleidus juos ant svogunu, apipilu majonezu. ant ju dedu supjaustyta briuselio kopusta, po to kubeliais supjaustyta agurka, o ant virshaus supjaustyta pomidora. Viska padruskinu, papipirinu, dar pabarstau krapu.
SKANAUS
1 nemazas svogunas
4 kietai virti kiaushiniai
Pekino kopusto 1 ketvirtis
1 agurkas (shviezias)
1 pomidoras
3 shaukshtai acto (geriau obuoliu)
4-5 shaukshtai majonezo su krapais
pipiru maltu
druskos (pagal skoni)
Perpjaunam svoguna pusiau, po to supjaustome plonomis ripkutemis ir apipilame virintu vandeneliu, kad apsemtu ir supilame acta. Paliekame 15-20 min pasimarinuoti.
I gilu inda sudedame shprotus (alieju nuvarvinu), apdedu juos marinuotais svogunais, po to supjaustau visus kiaushinius (ne labai smulkiai) ir paskleidus juos ant svogunu, apipilu majonezu. ant ju dedu supjaustyta briuselio kopusta, po to kubeliais supjaustyta agurka, o ant virshaus supjaustyta pomidora. Viska padruskinu, papipirinu, dar pabarstau krapu.
SKANAUS