Viskas ok. Kaip tik taip ir darau. Tik nepilu kefyro, kaip kad ir jokio kito skyscio (acto / keciupo / mineralinio vandens / etc). Kam to skystimo reik ? Nereik jo. Bent jau man Beje, ir druskos man nereik. Buvo savaitgali dukros gimtadienis, kepem saslykiukus, daug kas sake "suds cia bus pas tave, nieko neuzpyliai ant mesos." Ale po to valge ir gyre Dar vienas skirtumas - as palieku mesyte pasimarinuot kokiai parai .... Beje, gero saslyko pagrindas - mesa. Is kiaulienos - sprandine. Avienos / etc - nebandes, nedaauges iki to Jautienos siaip nemegstu, bet reiks pabandyt kada nors.saturnas rašė:Galiu wiena gan nebloga lengwa receptuka suskelt . Pagal zmoniu kieki paimam kiaulienos sprandines ir supjaustome gabalais , swogunai sutarkojami per tarka ar supjaustomi smulkiai , druska , pipirai . Wiska sumaisome ir sudedadam i bliuda ir uzpylame kefyru , kad lengwai apsemtu . Po 1-2 valandos jau galime kepti !
Skanaus
Visai neblogas straipsniukas http://www.gaspadine.lt/kulinarinis_pav ... iesmo.html
"Jei norite sveikai ir ilgai gyventi, kaip gyvena Kaukazo ilgaamžiai, jokių actų, alų, vynų, majonezų, grietinės, kefyro, jogurto, garstyčių, pomidorų padažų ar parduotuvėse esamų krakmolinių chemizuotų kečupų ruošiant kepsnius ant iešmų dėti negalima, kaip negalima dėti ir parduotuvėse parduodamų „šašlykų" prieskonių, - tai yra kepsnių ant iešmo gamybos profanacija, nes parduotuviniai prieskoniai ne tik gadina mėsą, bet ir keptoje virš žarijų mėsoje atsiranda nepageidaujamos skoninės ir aromatinės savybės ir netgi vėžį sukeliantys "kancerogenai. "