mano manymu geriau damesti 50lt ir pasiimti echo150 - pas ji jau 2 spinduliai ir 2x galingesnis sonaras
Bandyk nustatyt ant vieno spindulio. Paskui ant kito. Pamatysi kuris nerodo. O gal tik kontakto gero nėra.?Rapalas rašė:Niekam neteko susidurti su humminbirdu 2 spinduliu sonarais? Jau antras nusprogo ir speju kad platusis spindulys (60 laipsniu) nes gyli rodo, temperatūra rodo o dugno ne, tik bruksniukus vertikalius karts nuo karto. Blemba jau nebesinori pirkti trečio sonaro. Modelis 570-as. O sonaras tinkantis daugumai modeliu 2 spinduliu.
Perjungt ant 60 ar ant 20 laipsnių turi būt galimybėRapalas rašė:Kad pas mane nesireguliuoja spinduliai, veikia visada abiem ir viskas, niekur neradau kad eitu reguliuoti. O kontaktas irgi negali buti, nes pas mane galva nejudinama dezei, tik pati sonara istraukiu prisuku ir po zvejybos vel lagaminan.
Dykai sūris tik pelėkautuose.Marius1 rašė: viena firma pasiūlė kreiptis į Magellan atsovus. Kai pasiskambinau jiems, atstovai mielai pasiūlė padėti, už tai paprašydami 450 LtNet baisiausiam sapne nesapnavau tokios kainos už žemėlapius
![]()
Gal kam yra taip nutikę, o galbūt kas galite įdiegti, ar žinote kas tai daro![]()
Nu krc reik patarimo
Fedinge irgi 400 Lt mokėjauMarius1 rašė:Nu, kad ranka nekyla tiek mokėt, man tel. paaiškino, kad ši kaina didelė tam, kad jūs nepirkinėtumėt iš JAV. Nu čia tai mane ir užmušė praktiškai
ta tikrai matysi dar siuos duomenis rodo beveik visi exolotaiNerius rašė:Ponuliai gal kas naudojat toki aparata?
http://www.gloomis.lt/product.php?id_product=247
Visai noreciau ji nusipirkti tik idomu atsiliepimai,nes as juose nieko nesigaudau. Zvejoju ezeruose,noriu matyti dugna,gyli,zuvis ir vandens temperatura.
O pats naudoji echalota su gps???Nes jei tas rankinis gps tai ekranas 2 kartus mazesnis,reiktu patarimo kas turi tokius daiktusKleckas1978 rašė:Mano poziuriu ekranas tai ryskiai per mazas kad kartu naudoti echolota su gpsu.
Siulo ir man toki(jei ne paslaptis kokia kaina?),gal parasyk kai isbandysi ta daikciuka(jis su GPS?) pliusus ir minususAiris rašė:gal geriau lowrance mark 5 dsi?
pasiemiau toki, bet ant vandens dar nebuvau ismeginti.