Čia kažkada radęs esu, proc. pagal V likutį12,65 V 100 %
12,45 V 75 %
12,24 V 50 %
12,06 V 25 %
11,89 V 0 %
Kažkada su kažkuo ginčyjausi atvirkščiai, bet laikui prabėgus mano SIAP 120ah(jei neklystu) prarado didelę dalį talpos įtartinai greitai ir aš imu kaltinti 7ah srove kraunantį automatinį pakrovėją. Nors ir nesu įsitikinęs, bet prisiklausęs aplinkinių nuomonių bei pačio patirties imu manyti, kad kuo didesnės talpos akumas, tuo rimtesnio pakrovėjo jam reikialooking4snow rašė:Nu va, o kazkas rase kitaip.alkanas rašė:Silpnesnis pakrovejas nedakraus pilnai ir tai pasijaus laikui einant.Ir kuo dabar tiket.
Tavo SIAP pirminis krovimas turejo buti kraunamas 16a srove.Pauliussc rašė:Kažkada su kažkuo ginčyjausi atvirkščiai, bet laikui prabėgus mano SIAP 120ah(jei neklystu) prarado didelę dalį talpos įtartinai greitai ir aš imu kaltinti 7ah srove kraunantį automatinį pakrovėją. Nors ir nesu įsitikinęs, bet prisiklausęs aplinkinių nuomonių bei pačio patirties imu manyti, kad kuo didesnės talpos akumas, tuo rimtesnio pakrovėjo jam reikialooking4snow rašė:Nu va, o kazkas rase kitaip.alkanas rašė:Silpnesnis pakrovejas nedakraus pilnai ir tai pasijaus laikui einant.Ir kuo dabar tiket.
O gal yra tokia skaiciuokle mazesnio voltazo batareikoms, pvz kur buna AA, AAA dydzio ten 1.2V ir pan.?edmundaxx rašė:Čia kažkada radęs esu, proc. pagal V likutį12,65 V 100 %
12,45 V 75 %
12,24 V 50 %
12,06 V 25 %
11,89 V 0 %
Tai kaip tada aš dar plaukiau su <9V likučiu?Beabejo jautėsi, kad lėčiau, bet...
P.S. V likutį rodė echolotas
Su testeriu gali itampa, bet ne talpa matuoti. Lentele vienu postu auksciau.alkanas rašė:Kaip pamatuojama akumo talpa ir nustatoma kad akums pakrautas 100%
Jei nusipirktum normalu pakroveja - tai jis tau ir parodytu kad uzkrautas 100% akumas ir kiek uzsikrove ir kreives pamatytum pasijunges prie kompo ir t.t.alkanas rašė:Ta lentele as zinau, cia kliackui ziniukui klausimas buvo, nes jis bet koki akuma su 1A pakrauna pilnai.
O ta savo akumeli rasta mesk lauk, jauciu kad is kokios nors signalizacijos isimtas kai nusibaige
Va tame ir suo pakastasslavikas rašė:Iš instrukcijos-Никогда не оставляйте включенное ЗУ без внимания. Ctekas tai leidžia.
Betkoki elektrini prietaisa ijungta ilgam negalima palikti be prieziurosslavikas rašė:Iš instrukcijos-Никогда не оставляйте включенное ЗУ без внимания. Ctekas tai leidžia.
Kas tinka viskam,netinka niekam?Kleckas1978 rašė:
Paprasciausiai IMAX kitaiskas ir jis man atsiejo 85lt (parsisiusti is ebejaus) - manau su ctek lyginti neverta+ ctek negali krauti jokiu kitu batareiku ar akumuliatoriu, o sitas gali viska ir betkokia srove + gali daryti gilius iskrovimus ir t.t.
Tai niekas gi ir nesako kad jis blogas pakrovejas.gintarsen rašė:Ziurejau as ta imax'a,bet kazkaip pasitikejimo jis man nekeliaManau Ctek'as patikrintas daiktas ir teigiamu atsiliepimu ne vienas ir ne tik Lietuvoj
nu kad skysto elektrolitogintarsen rašė:Mano supratimu Recond skirta tik AGM ,o tas tavo Trojanas ar tik ne gelinis bus