A jei turės maximaizerį, tai kaštuos vos ne kai benzas. Nebebalamutinkit žmogaus daugiau, nes pirmi du atsakymai pilnai atitinka klausimą, o be to, jei netingėtų pasiskaityt varganus šios temos kelis puslapius, viskas būt aišku 

Tokių kainų jau seniai nebėra. MK32 jau daug kur galima nusiderėti iki +/-400lt, o akumą nebūtinai reik imti minkotinį, pasidairyk rimtose akumų parduotuvėse, ten yra platesnis pasirinkimas akumų, skirtų kemperiams/jachtoms/el.varikliams.Laurius rašė:Sweiki gal kas zino kur klp pigiausiai ir patikimiausiai butu isigyti minn kota 32 ir minn kota akuma 100 ? vienoj vietoj siulo uz 1050lt? ar galima ir pigiau gaut? dekuj
Beveik visur, šiuo momentu tau nepasakysiu kur kas, bet pereitą žiemą naują MK32 pajėmiau už 400lt, o akumas kemperinis/jachtinis berods 230 kainavo. Dėl variklių reik važiuoti per parduotuves ir derėtis, nevengiant blefuoti, čia jau nuo asmeninių sugebėjimų priklauso. Akumų viena iš rimtesnių parduotuvių Klaipėdoj yra Žalgirio gatvėj, bet reik nepatingėt ir kitas autopardes pravažiuot.Laurius rašė:nu o tai kur klp taip galima nusidereti?ir kokia geresne tu akumu parduotuve butu?
Sory, pasižiūrėjau - tikrai mano 30 lbs, taigi atsiprašauMike rašė:Skumbrotai, ar nemaišai MinnKota 30 su 32. Aš 32 už 400 Lt irgi niekur nematęs, o va 30 praeitą žiemą irgi už 400 Lt nupirkau.
Nepatingėk pervažiuoti per parduotuves, pasiderėk. Šiandien buvau užsukęs ten kur pats pirkau, tai teturėjo tik didelių galingumų ir sakė nebeveš jų daugiau.Laurius rašė:Nu tai kas konkreciai galit patart kur klp pigiausiai isygyti 30 ar 32 min kota? gal kas turi koki pazystama ar seip girdejas. busiu dekingas uz bet kokia info
Mačiau berods "Abu Partneriuose", "Kote" turėtų būti...ar bent jau žinos, kur gauti.linkaz rašė:...gal zinote kur prekiauja MK sraigtais + verzlem ir poverzlem...
Autovegoj dar paziurek,ten net skelbesi,kad taiso Minnkotasgal zinote kur prekiauja MK sraigtais + verzlem ir poverzlem? maniske Endura 30 lb.
Tai jeigu gerai supratau, tai PVZPotropniai rašė:Seip lyg tarp kitko yra toks puslapis http://www.energofish.hu yra geru dalykeliu kainas brauki 2 nulius ir bus litais dar ir pigiau galiu visko gaut.
Cia lyg tarp kitko.
Tikrai neapsimoka pirkt 66 lbs ir leist kruva pinigu.Mano Kolibri 330 ir turiu MK 34 lbs-UZTENKA!Su 100Ah akumu velkiavau 2 dienas.Plastikine 460 stumde be vargo.Draugo tevas turi 55 ir nelabai kuo skiriasi-tai tiek.Potropniai rašė:Gal kas patartu nusiziurejau toki varikli 66lbs nors pas mane valtele guminuke 3m ilgio ar verta ir koki privalumai ir minusiai lyginant su 30lbs.
Kaskaip negirdeta. Bet nematau reikalo pirkti nezinomo pavadinimo preke. jei MK 30lbs uz 400 visur yra. Cia mano nuomone.M0de rašė:Sveiki,
Ar teko kam nors blogo ar gero girdeti apie http://www.zvejokpigiau.lt/product_info ... cts_id/411 si varianta?
Liepkalnio maximoj maciau ji uz 450 Lt.