o čia kuri vieta? Ir kaip reikia taip sugebėt ušfarčmačyt?
ot tai dave ...
Nėra didesnės tos kainos Lt.Vitolis rašė:. Turi labai rimtų su popieriais, tvarkingi. Kainos tai lietuviškos kaip žinia
Ar čia tik suzikų liga, ar paprasta nepriežiūra gali bet ką supūdint? Jau pradedu bijot ar nebus kada nors ir su mano suziku taip. Na, prižiūriu aš savają ir išplaunu, išvalau karts nuo karto.minBOAT rašė:Tranco apačia
Atsiprašau, čia nuoroda.jaunikaitis rašė:Gal kas turite šitą staliuką ir galite parašyti išmatavimus? O gal gaminotės patys, eksploatuojate? Ar reikalingas daiktas?
Jei rankytės iš teisingos vietos dygę, pasidaryt pačiam, kaip du pirštukai apsiusiotjaunikaitis rašė:Atsiprašau, čia nuoroda.jaunikaitis rašė:Gal kas turite šitą staliuką ir galite parašyti išmatavimus? O gal gaminotės patys, eksploatuojate? Ar reikalingas daiktas?
http://valciucentras.lt/staliukas-laiki ... staliukas1
Ėch, kaži ką dabar mano buvusi numylėta Honwave džiugina. O gal jau gyvos nebėrvaranas rašė:Pas HONWAVE valtys plastikiniai tranzai nepūva
HonWave valtyse trancų matoma dalis padengta plastiku. Nematoma- klijais.varanas rašė:Pas HONWAVE valtys plastikiniai tranzai nepūva
Taip, buvovaranas rašė:Miniboat norėjau paklaust ar Honwave tranzu kada buvo supudytu?
Visu 100% sutinku. Sparnas -gėris.vytiocha rašė:Dar neparasiau-buna ka valties-katerio korpusas sukonstrutas idealiai.Tada gal ir nereikia.Dabar ant labai plataus bet trumpoko 5m ribo evinrudas Etec50 su nerzaveikiniu hidrofoiliu sauna i prieki be jokio netgi maziausios kobros,isvysto greiti maksimalu koks ir turi buti pagal formule,ant posukiu jokiu prachvatu,nuo gliso grentu prie 23-24km/h.Kai anksciau grisdavau prie 26-27km/h.Del nesumazejusio greicio manau itakos turi 3mm nerzaveika-visiskai arba iki nulio minimalizuoja pasipriesinima.Tuo tarpu etaloniniais laikomi stingrey hidrofoiliai turi apie 1cm priekine dali-kakta nors ir kiek kampu nuimta.Praktika ir testai,variklio istatymas ir kampas mane dziugina jau 6-7m.Varikliai nuo 5ag iki 90ag.
Dolcas rašė:Pripūsi ir su rankine.Yra taip vadinama "jėginė".Būsiu garaže, nufotkinsiu.Pats naudoju,liuks daikčiukas.Iš pradžių pripučiu su papigiaja pirkta senukuose, o su jėgine dapučiu, nafic ten mokėti už tą el. pompa 100€. ir daugiau, anksčiau ar vėliau, vis tieksuges.
PelkiuSenis rašė:Dolcas rašė:Pripūsi ir su rankine.Yra taip vadinama "jėginė".Būsiu garaže, nufotkinsiu.Pats naudoju,liuks daikčiukas.Iš pradžių pripučiu su papigiaja pirkta senukuose, o su jėgine dapučiu, nafic ten mokėti už tą el. pompa 100€. ir daugiau, anksčiau ar vėliau, vis tieksuges.nezinojau, tad lauksiu foto kad buciau apsisvietes