Nyrokas 15metu taip atitarnavo ir pradejo leist tikrai ne nuo lankstymo
mane va tas momentas davede iki kajako, tuo klausimu vis dar dziugina reikalas kai uzmeti ant stogo ir atvaziaves numeti i vandeni...Cekasss rašė: kai norisi kartais ant greituko kur islekt prasiplaukt tai pasiskaiciuoji kad neapsimoka su tai griozdais.
Yra be stacionaraus tranco, auksti bortai ir net su kyliu, pats savo akim jurmaloj prie jachtos maciau, labai gaila, bet pamirsau pavadinima, rimtas ten aparatukas buvo, ne maximinisRapolas rašė: Galvoju kažką dar stabilesnio nedicko, bet visi variantai su stacionariu transu, tai kažkaip vis ir lieku su kitajsku promarin'u
del svorio tai taip tas pripuciamas dugnas turi pliusu.. teko turet tokia 300 ilgio seip viskas liuks idomus tas dugnas bet kai priputi kyli tai issipucia ir dugnas per kylio ilgi tai nepatiko man teko parduot.rusla02 rašė:Aš irgi turiu IPB 300 Promarina. Tai 2 metai analogiško darbo ir kol kas viskas gerai. Tik dabar biški pradėjo orą leisti, bet kaip iš tokios valties kažko stebuklingo ir nesitikiu. Surinkimas trunka apie 15 min. Dabar žvalgaus kažko panašaus, bet su stacionariu transų kad galėčiau 5AG uždėti. Tai kol kas žiurių i valtis su pripučiamais dugnais, nes jos yra lengvos, užsimetei ant peties ir varai.
O nedaėjo po "matrasu" padėt pora laminato gabalų? Vieną labiau priekyje, kitą per vidurį. Viskas susitvarkoCekasss rašė: del svorio tai taip tas pripuciamas dugnas turi pliusu.. teko turet tokia 300 ilgio seip viskas liuks idomus tas dugnas bet kai priputi kyli tai issipucia ir dugnas per kylio ilgi tai nepatiko man teko parduot.
Labai teisingas patarimas. Susidarysi ir pats nuomonę, kuri iš geldų tau bus pati ta. Ir daug naudingos info papildomai gausi. Ar jau labai oirai kišenę deginaRolas rašė:O gal paskaityk, apie ką yra prirašyta 170 puslapiuose.
Ko čia pariniesi. Tavęs tai lyg ir neliečia. Na jei prisiregistravai čia vien tam, kad paklaust ir dingt, tai ne čia pataikei. O pasiskaityt ir gaut geros informacijos visada verta.EMantas rašė:Eurai kisenes niekada nedegina. O tas patarimas skaityt 170 puslapiu, tai labai gerastikriausiai patarimo autorius ir kelnes per galva sugeba uzsimaut
)