Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS

Re:

#587913   TooMuuKaaS
 09 Rgs 2014 11:58
Sveki draugas parduoda valti su visu komplektu.
Valtis Suzumar 3.60 Al dugnas
Variklis Mercuri 3.5 4 stroke
Priekaba pirkta is marijampoles senis gamina su mortikais lingem
Ir humibird exolotu praprastu

Nori 7000lt kaip manot vertas pinigu komplektas? seip man priekaba belabai butina kiek ivertintumiet pvz variklis valtis daiktai priziureti nera sutrinti
 #587940   Kleckas1978
 09 Rgs 2014 15:13
Brangiai nori tavo Draugelis gauti.

Variklis visiskai naujas su garantijom - 3000lt. (galima rasti ir pgiau) - (naudotas maksimum 2000lt)
Valtis nauja - 3500lt. (galima rasti ir pgiau) - (suzumar 360 valtis naudota 2000-2500lt)
Priekaba nauja gamykline cinkuota tokiai pusliai 2500lt. - (savadarbe naudota ~1500lt)
paprastas Echolotas naudotas ~200lt

kad ir kaip skaiciuosi daugiau kaip 6000 nesigauna.
reali kaina ~5500 tokio komplekto (jei nori iskart greitai viska parduoti tai gaus ir maziau nei uz 5000 lt atiduoti)
 #588122   stasyo
 10 Rgs 2014 13:48
Sveiki,nusižiurėjau pvc valtelę Storm STM 280-40,tačiau man užkliuvo transo tvirtinimas,jis kažkoks
ne toks kaip kitų valciu.FBE gal galite ka nors pasakyti apie tai ir dar, kokia pvc kokybė šios valties.
Aciu.
 #588250   minBOAT
 11 Rgs 2014 06:45
stasyo rašė:Sveiki,nusižiurėjau pvc valtelę Storm STM 280-40,tačiau man užkliuvo transo tvirtinimas,jis kažkoks
ne toks kaip kitų valciu.FBE gal galite ka nors pasakyti apie tai ir dar, kokia pvc kokybė šios valties.
Aciu.
Jei nieko prieš- apie tą STM 280-40 nesakysiu nieko
 #588267   stasyo
 11 Rgs 2014 08:20
FBE rašė:
stasyo rašė:Sveiki,nusižiurėjau pvc valtelę Storm STM 280-40,tačiau man užkliuvo transo tvirtinimas,jis kažkoks
Aciu.
Jei nieko prieš- apie tą STM 280-40 nesakysiu nieko
Tai gal patartumet kurią verta žiurėti iki 3m.valtį maždaug iki 1500lt.Žvejosiu vienas,gali tekti
išplaukti ir Kauno marias.
Ačiu.
 #588277   Mike
 11 Rgs 2014 09:04
Gal kas matėt kur Kaune kojinę pompą valčiai normalią? Tenkintų tokia, kur prie Larus valčių būna.
 #588314   ramkis
 11 Rgs 2014 11:29
tai apsispręsk su kokiu nori. Su kyliu ar be? Ištisiniu dugnu ar ne? Yra daug variantų, ten pat mačiau "Suzumar" tenderį stundė, vienam būtu pats gazas, o ir kainikė nebloga.
 #588343   minBOAT
 11 Rgs 2014 15:40
stasyo rašė:
ramkis rašė:
stasyo rašė:Tai gal patartumet kurią verta žiurėti iki 3m.valtį maždaug iki 1500lt.Žvejosiu vienas,gali tekti
išplaukti ir Kauno marias.
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/naudota ... 21713.html
prašom ir nėra užu ką :-D
Noriu su stacionariu transu.
Galima nusipirkti:

Runos 2,70 lentelių dugnas- 1428,00 Lt
Runos 3,00 lentelių dugnas- 1548,00 Lt
 #588357   stasyo
 11 Rgs 2014 18:20
Žiūriu aš ir į Runos 270, tik baugina svoris,be ratuku neapseisiu.Jei noriu tureti geresnę valtį,
tuomet reiks taikytis su tuo svoriu.
Dekoju visems už patarimus.
 #588416   DainiusM
 12 Rgs 2014 07:43
FBE rašė:Dar gali dairytis į ProMarine su Airdeck. Būtų ir dugnas pilnas ir svoris apie 30 kg
kiek puciasi i sitos valteles dugna (slegis)?
 #588471   mode85d
 12 Rgs 2014 12:13
alkanas rašė:fbe, uz 1500 lituokliu su stacionariu trancu su airdeku promarine nuoroda inmeskit prasom
Nera tokios... pries pora metu mokejau 2k... uz IF330 promarina, kainos tiek nekrito
 #588518   stasyo
 12 Rgs 2014 15:39
mode85d rašė:
alkanas rašė:fbe, uz 1500 lituokliu su stacionariu trancu su airdeku promarine nuoroda inmeskit prasom
Nera tokios... pries pora metu mokejau 2k... uz IF330 promarina, kainos tiek nekrito
Ar patenkintas šia valtele.Koks jos svoris realus.Ar išlindo kokie trukumai.
 #588546   mode85d
 12 Rgs 2014 20:20
stasyo rašė:
mode85d rašė:
Ar patenkintas šia valtele.Koks jos svoris realus.Ar išlindo kokie trukumai.
Sunkus klausimas, ir patenkintas ir ne. Su buvusiu (airdeck) dugnu ji svere apie 45-48 kg) Pats nesveriau sitaip nurodo gamintojas. Pats ja nesiodavau ramiai ant peties baliona uzsimetes. Siuo metu dugnas pakeistas, tenka pripazinti kad jokie airdeck'ai kieto dugno neatstos. Idejau kelias foto kiek auksciau sioje temoje. Naudoju ja apie 2 sezonus. Is minusu, valtis nera asimetriska, balionu galai akivaizdziai nevienodi, kylis niekaip i vieta neatsistoja, ne per viduri apsaugines dugno juostos... . Kazkokiu stebuklingu budu is kylio dingsta oras nors skyliu rasti niekaip nepavyko (buvau pilna vandens prileides pro niekur burbuliukai neina). Pliusai, kolkas kazkokiu realiu problemu del kuriu butu negalimas valties eksploatavimas neiskilo, zvejoju ir vargo nematau. Pats promarino airdeckinis dugnas man pasitikejimo nekelia, po kurio laiko pastebejau kokiu 30cm itrukima, nors oro neleido. O ir zvejoti stovint toli grazu nera komfortiska... . Bet vis dar optimistiskai ziuriu i airdeckines mazas valtis, kalbu apie mazdaug 260-280cm. Vienam zmogui is tokios plunksnos zvejot balose tikrai turetu buti pasaka...
 #588577   stasyo
 13 Rgs 2014 08:04
Gal galite patarti ar reikalingas kylis,jei plaukiosiu tik su elektriniu varikliu?
Kolkas ziuriu i dvi valtis,tai Runos 270 ir promarine PB 265.Kiek pastebejau Runos
priekis labai uzriestas nei Promarine.Kokie yra pliusai ir minusai to uzrietimo?
Kuria pasirinkti? Ar aplamai tikes pasirinkimas?
Mano reikalavimai renkantis valti butu tokie:
1.Svoris.
2.Kuo didesnis balionu diametras.
3.Stora Pvc.
4.Kuo platesne.
5.Stacionarus transas.
6.Mobilumas.
7.Pripuciamu kameru sk.ne maziau 3.
8.Del lenteliu ar kieto dugno su kyliu dar neapsisprendziu,nes tai didina svori,o gal
geriau ant lenteliu deti fanieros gabala?
9.Kaina.
Tikriausiai labai jau sudetingi mano reikalavimai. :roll:
P.s Pries tai plaukiojau su Seahawk II po to su Bic 245.
 #588579   ramkis
 13 Rgs 2014 08:49
stasyo rašė:Gal galite patarti ar reikalingas kylis,jei plaukiosiu tik su elektriniu varikliu?
Kolkas ziuriu i dvi valtis,tai Runos 270 ir promarine PB 265.Kiek pastebejau Runos
priekis labai uzriestas nei Promarine.Kokie yra pliusai ir minusai to uzrietimo?
1.Svoris.
3.Stora Pvc.
4.Kuo platesne.
5.Stacionarus transas.
6.Mobilumas.
8.Del lenteliu ar kieto dugno su kyliu dar neapsisprendziu,nes tai didina svori,o gal
9.Kaina.
Na 1 reikalavimas niekaaip nesiderina su 2,3 ir 4. Pačios plačiausios tikriausiai Mercury(QS), bent jau seniau buvo, nesuprantu, kam tokio dydžio valčiai reikalingi kuo didesni balionai, kaip tik kuo mažesnio diametro(aišku proto ribose), todėl labiausiai tiktų tenderiukas su VIB. Būtu lengvas, ir panašiai. Patarčiau pasieškoti naudoto, galima tikrai rasti puikios būklės, kadangi anie būna mažai naudoti, arba iš viso nenaudoti. Jų borto diametras nebūna labai didelis(tas suteikia lengvumo) ir ilgiai nuo 2,60 iki 2,90. Svoris iki 30 kg. Kitais atvejais, pagal tavo reikalavimus svoris bus didesnis. O jokingiausias yra 8 punktas, kam tada reikalingas fanieros lapas, jei nori lengvumo? Ar ji nieko nesveria jei nėra valties komplektacijoje? Aišku VIB reikėtu geros pompos. Na mano nuomonė būtu tokia.
 #588580   ramkis
 13 Rgs 2014 08:50
stasyo rašė:Gal galite patarti ar reikalingas kylis,jei plaukiosiu tik su elektriniu varikliu?
1.Svoris.
3.Stora Pvc.
4.Kuo platesne.
5.Stacionarus transas.
6.Mobilumas.
9.Kaina.
Na 1 reikalavimas niekaaip nesiderina su 2,3 ir 4. Pačios plačiausios tikriausiai Mercury(QS), bent jau seniau buvo, nesuprantu, kam tokio dydžio valčiai reikalingi kuo didesni balionai, kaip tik kuo mažesnio diametro(aišku proto ribose), todėl labiausiai tiktų tenderiukas su VIB. Būtu lengvas, ir panašiai. Patarčiau pasieškoti naudoto, galima tikrai rasti puikios būklės, kadangi anie būna mažai naudoti, arba iš viso nenaudoti. Jų borto diametras nebūna labai didelis(tas suteikia lengvumo) ir ilgiai nuo 2,60 iki 2,90. Svoris iki 30 kg. Kitais atvejais, pagal tavo reikalavimus svoris bus didesnis. O jokingiausias yra 8 punktas, kam tada reikalingas fanieros lapas, jei nori lengvumo? Ar ji nieko nesveria jei nėra valties komplektacijoje? Aišku VIB reikėtu geros pompos. Na mano nuomonė būtu tokia.
 #588586   stasyo
 13 Rgs 2014 09:53
ramkis rašė: Na 1 reikalavimas niekaaip nesiderina su 2,3 ir 4. Pačios plačiausios tikriausiai Mercury(QS), bent jau seniau buvo, nesuprantu, kam tokio dydžio valčiai reikalingi kuo didesni balionai, kaip tik kuo mažesnio diametro(aišku proto ribose), todėl labiausiai tiktų tenderiukas su VIB. Būtu lengvas, ir panašiai. Patarčiau pasieškoti naudoto, galima tikrai rasti puikios būklės, kadangi anie būna mažai naudoti, arba iš viso nenaudoti. Jų borto diametras nebūna labai didelis(tas suteikia lengvumo) ir ilgiai nuo 2,60 iki 2,90. Svoris iki 30 kg. Kitais atvejais, pagal tavo reikalavimus svoris bus didesnis. O jokingiausias yra 8 punktas, kam tada reikalingas fanieros lapas, jei nori lengvumo? Ar ji nieko nesveria jei nėra valties komplektacijoje? Aišku VIB reikėtu geros pompos. Na mano nuomonė būtu tokia.
Kadangi as jau ne toks jaunas, man yra svarbu kaip as sedesiu.Minetu valciu balionu diametras mane tenkina.Auksciau sedesiu,ne taip skaudes kelius,maziau taskys
vandeni.Siu valciu plotis yra 0.51m.trumpai valciai suteikia daugiau stabilumo,geriau
bus prilipus prie vandens.Nematau nieko juokingo del fanieros gabalo,ji daryciau
toki,kad galeciau ideti ant lenteliu valciai esant jau vandeny.
 #589102   Bigudukas
 16 Rgs 2014 19:33
Iki siol plaukioju su pirma ir vienintele ProMarine IPB300 ir neturiu jokiu nusiskundimu. bet kaip ir daugumai ateina metas, kad reikia biski rimtesnes valteles. Noreciau suzinoti kokia butu nuomone apie naujai atsiradusias valtis ProMarine Deluxe A320AL. naujos valties dydis, kuris tenkintu butu iki 3,2 metro.
 #589103   minBOAT
 16 Rgs 2014 19:38
Bigudukas rašė:Iki siol plaukioju su pirma ir vienintele ProMarine IPB300 ir neturiu jokiu nusiskundimu. bet kaip ir daugumai ateina metas, kad reikia biski rimtesnes valteles. Noreciau suzinoti kokia butu nuomone apie naujai atsiradusias valtis ProMarine Deluxe A320AL. naujos valties dydis, kuris tenkintu butu iki 3,2 metro.
Pats ProMarine.LT sako, kad labai geros valtelės. Aš dar neturėjau...
 #589487   egiosa
 18 Rgs 2014 16:02
3 sezoną plaukioju su PROMARINE AL 330. Kol kas jokių bėdų nėra, viskas liuks...

"]
Bigudukas rašė:Iki siol plaukioju su pirma ir vienintele ProMarine IPB300 ir neturiu jokiu nusiskundimu. bet kaip ir daugumai ateina metas, kad reikia biski rimtesnes valteles. Noreciau suzinoti kokia butu nuomone apie naujai atsiradusias valtis ProMarine Deluxe A320AL. naujos valties dydis, kuris tenkintu butu iki 3,2 metro.
Pats ProMarine.LT sako, kad labai geros valtelės. Aš dar neturėjau...[/quote]
 #589506   minBOAT
 18 Rgs 2014 18:57
alkanas rašė:kazi kodel pvc valciu negamina su plastmasiniais trancais?
Teoriškai galėtų gaminti iš PVC trancus su metaliniu karkasu, tačiau tokios detalės gamybos kaštai niekaip neprilygtų faneriniams trancams. Jei jau ir gamintų, tuomet daugelis pradėtų piktintis ir verkti kodėl taip brangu :) O ir visas pasaulinis marketingas skatina kuo didesnį vartojimą (pirkimą) :? Niekas to negali paneigti. Galėtų būti automobilių kėbulai titaniniai, varikliai su mažais atominiais reaktoriais, labai ilgo veikimo degtinė, daugkartiniai prezervatyvai ir t.t. Yra kaip yra :grin:
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė