valtininkas rašė:niuxa rašė:As jau buvau rases ir vel pasikartosiu. Dvi vienodos valtys- Bush 285 su pusiau kietais dugnais, ant vieno 55lbs su 120Ah akumu minkotiniu, ant kito 30lbs su kazkokiu tai akumu 100Ah. Plaukiant salia, metras tarp bortu penkta pavara vos juntamas 55lbs pranasumas. Plaukiojimo laikas panasus. Siek tiek skiriasi greiciai skirtingose pavarose, bet neesme tai. Nesamone permoket tiek pinigu ir imt 55lbs, nebent vienintele mintis, gal ant SUNKIU valciu pasijaustu didesni skirtumai, bet kas liecia zvejybines valteles tai nematau del ko reiktu permoket 800Lt...
p.s. pardavejam aisku visada geriau brangesni iskist- marza didesne...
Pritariu, kad 55 LBS rečiau pasirenkamas galingumas, išbandžiau bene visus minn kota galingumus su įvairiomis valtimis ir visada įsitikindavau, kad 55 man nereikalingas, lygiai taip pat kaip 30 LBS galingumo pritrukdavo. Auksinis viduriukas - 40 LBS. Apie jūsų patirtį plaukiant šalią draugo, galima ir kitaip pradiskutuot, nekreipt ypatingo dėmesio į naudojamus variklius o akcentuoti kokie energijos šaltiniai buvo naudojami, gal tiesiog pas Jus jis žymiai geresnis (geras gamintojas, gera priežiūra, gal pirmus metus naudojamas ir pan.)

siaip nesiginysiu,mano galva realiai viska surasei,bet variklis mano senokas jau apie 5 metai.o draugo antri metai,prieziuros kazkokios pats manau supranti elektriniams nereikia,-ta prasme nei tepalu pilti nei benzino ir pan...svarbu nespardyk,nedauzyk ir pan

na maniskis bent jau pagal tu laiku kaina tai tikrai nepigus o ar jis geras tai mano nuomone geras :D-pirmus 4 metus palukiau labai jau intensyviai,daznai ir pan...tai kas buvo tai vienas laidas variklio apacioje pradejes tabaloti buvo,-visos bedos ...energijos saltinis tas pats akumuliatorius tik aisku amperazai skirtingi

va kad taip visi reaguotu y visu zinutes kaip tu reaguoji butu malonu bendrauti,o db ,,,

kaip sakoma-visokiu yra visokiu reikia