Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #390479   alkanas
 18 Lie 2012 14:52
ar kas nors esat arde minkota, paty varikli iseme lauk ? as ytariu, jog plono mono valiuko prilindo pas mane tarp salniko ir asies. zodziu kas esat arde nupasakokit ka ardydamas turiu daryt kad ko nors nesulauzyt ar nepamest, ir kaip paskui surinkt, ar nebus kokiu siurprizu :shock:
 #390552   -=Tadelis=-
 18 Lie 2012 17:54
Šiaip prie variklio turėjo būti instrukcija su visų dalių eskizu kaip kas susideda manau pagal tai gali padaryti nemanau kad ten kažkas tokio neįmanomo yra
 #390909   Andrius0522
 19 Lie 2012 19:27
alkanas rašė:aiskiau pasidare :grin:
ardyk drasiai,smulkiu kazkokiu ten dateliu nera...magnetas vos ne vienas stovi ir viskas :)ardziau as savo kitos firmos,ne karta jau,vienas laidas tabalavo tai dingdavo pavaros kai kurios...o kad kazkas baisiai skirsis nuo MINNKOTA nemanau...
 #390971   Vitolis
 19 Lie 2012 22:19
Andrius0522 rašė:
ardyk drasiai,smulkiu kazkokiu ten dateliu nera...magnetas vos ne vienas stovi ir viskas :)ardziau as savo kitos firmos,ne karta jau,vienas laidas tabalavo tai dingdavo pavaros kai kurios...o kad kazkas baisiai skirsis nuo MINNKOTA nemanau...
Nesuprantu, kam pezėt, jei visai nerauki apie ką kalba eina. Žmogus klausia ar paties variklio kas neardėt. O tu pavaros dingdavo. Tai laidai ir reostatas galvoje randasi o ne variklyje, orakule tu. Jau apie Hondas visokių nesamonių prišnekėjai, tai jau geriau patylėtum niekų netauzijęs.
 #390972   Vitolis
 19 Lie 2012 22:26
Manau, kad tikrai aiškiau :-D Bet aš nekiščiau ten savo grablių. Nežinia kaip ten viskas hermetizuota :e:e Gal pasitark su el. variklių specais kur pervynioja ir kitaip remontuoja. Na galbūt ten tik riebokšlis ir tėra, bet reiktų pirma jį gaut atsarginį. Jei netyč senajį papiltum ardydamas. Bet jei dar variklis sukasi, vans riebokšlis laiko ir už jo vargu ar kas yr ant ašies privyniota. Man buvo panašiai,(į tinklą buvau inmainavęs :e:e ) tai sraigtą nulupus viską nuvaliau ir po šiai dienai :gutgut
 #390981   Kleckas1978
 19 Lie 2012 23:21
as visgi manau kad reiktu nauja iskart salnika susirasti ir pakeisti ji del sventos ramybes, nes jei ant asies (tarp asies ir salniko) uzsivyniojas buvo valas ar sniuras tai varikliui dirbant tas valas galejo drasiai paesti salnika ko pasekoje vandens prasisunkimas kad ir silpnas bet visgi imanomas, manau pigiau bus dabar pakeisti salnika nauju nei galbut veliau pirkti nauja varikli :idea:
 #391025   Vitolis
 20 Lie 2012 08:23
Čia jau pačiam spręst belieka. Sakiau, kad tinklą buvau pasigavęs, bet varinėju po šiai dienai.
 #391032   Andrius0522
 20 Lie 2012 08:48
Vitolis rašė:
Andrius0522 rašė:
Nesuprantu, kam pezėt, jei visai nerauki apie ką kalba eina. Žmogus klausia ar paties variklio kas neardėt. O tu pavaros dingdavo. Tai laidai ir reostatas galvoje randasi o ne variklyje, orakule tu. Jau apie Hondas visokių nesamonių prišnekėjai, tai jau geriau patylėtum niekų netauzijęs.
Idiote tu,ieskojau visokiu gedimu,kol teko variklio apacia ardyti!!!!!!!!!!!!!patylek aliosa geriau!!!ardziau ir virsu kur pavaru permetejas yra,net jy is USAU uzsakiau-nepadejo,matyt geras buvo :)ten nieko gero nei blogo neradau,tada ardziau apacia !!!!!!!!!!!!bent jau pas mane eina du ilgi varztai tokie per visa apatine dali,atsuki juos dar galima sakyti taip lengvai nenuimsi kauso nes gana stiprokai laiko magnetas,nutrauki kausa,ir visas tas vario kusys susuktas randasi,jau man didelios matematikos ten nebuvo,tai manau bet kam kitam tikrai nebus...hermetiku jokiu nebuvo,galai guma traukti,tai kai uzsukinieji bent jau pas mane,stipriai pritrauki varztus ir uzsisandarina viskas...Cia MotorGuide variklis,bet jau kaip sakiau,nemanau kad labai jau kazkas gali skirtis,esme tapati turetu buti...

Re:

#391048   Andrius0522
 20 Lie 2012 10:10
valtininkas rašė:
niuxa rašė:As jau buvau rases ir vel pasikartosiu. Dvi vienodos valtys- Bush 285 su pusiau kietais dugnais, ant vieno 55lbs su 120Ah akumu minkotiniu, ant kito 30lbs su kazkokiu tai akumu 100Ah. Plaukiant salia, metras tarp bortu penkta pavara vos juntamas 55lbs pranasumas. Plaukiojimo laikas panasus. Siek tiek skiriasi greiciai skirtingose pavarose, bet neesme tai. Nesamone permoket tiek pinigu ir imt 55lbs, nebent vienintele mintis, gal ant SUNKIU valciu pasijaustu didesni skirtumai, bet kas liecia zvejybines valteles tai nematau del ko reiktu permoket 800Lt... :neutral:
p.s. pardavejam aisku visada geriau brangesni iskist- marza didesne...
Pritariu, kad 55 LBS rečiau pasirenkamas galingumas, išbandžiau bene visus minn kota galingumus su įvairiomis valtimis ir visada įsitikindavau, kad 55 man nereikalingas, lygiai taip pat kaip 30 LBS galingumo pritrukdavo. Auksinis viduriukas - 40 LBS. Apie jūsų patirtį plaukiant šalią draugo, galima ir kitaip pradiskutuot, nekreipt ypatingo dėmesio į naudojamus variklius o akcentuoti kokie energijos šaltiniai buvo naudojami, gal tiesiog pas Jus jis žymiai geresnis (geras gamintojas, gera priežiūra, gal pirmus metus naudojamas ir pan.) ;-)
siaip nesiginysiu,mano galva realiai viska surasei,bet variklis mano senokas jau apie 5 metai.o draugo antri metai,prieziuros kazkokios pats manau supranti elektriniams nereikia,-ta prasme nei tepalu pilti nei benzino ir pan...svarbu nespardyk,nedauzyk ir pan :)na maniskis bent jau pagal tu laiku kaina tai tikrai nepigus o ar jis geras tai mano nuomone geras :D-pirmus 4 metus palukiau labai jau intensyviai,daznai ir pan...tai kas buvo tai vienas laidas variklio apacioje pradejes tabaloti buvo,-visos bedos ...energijos saltinis tas pats akumuliatorius tik aisku amperazai skirtingi :)
va kad taip visi reaguotu y visu zinutes kaip tu reaguoji butu malonu bendrauti,o db ,,, :) kaip sakoma-visokiu yra visokiu reikia :)
 #391051   Andrius0522
 20 Lie 2012 10:16
Vitolis rašė:
Andrius0522 rašė:
o jei jau toks protingas esi,tai laidai eina net per pati vamzdi!!!!!!!!!nuo virsaus iki apacios!!!apie reaostata as nieko nerasiau,tau zinok zmogau reikia biskiuka pas daktarus,atidumo ir dar kazko panasaus tau truksta...ir dar vunderkinde as koki karta pasiknaisiosiu y senas zinutes,ar ne tu busi sakes kad su 5 ag yamaha dar pries man perkant eisi y glisa drasiai,bet tavo patarimas buvo NEKOKS :grin: nes ka nori ta sakyk tas drasiai baigesi transo kelimais ir pan...bet dar neuzsipuolu taves,nes nesu ysitikines kad taip rasei Tu ;)
 #391107   Vitolis
 20 Lie 2012 13:09
[quote="Andrius0522"] o jei jau toks protingas esi,tai laidai eina net per pati vamzdi!!!!!!!!!nuo virsaus iki apacios!!!
Nu čia tai gęras. Nežinojau :-D Maniau, kad per palydovą srovę gauna... :grin:
 #391146   Andrius0522
 20 Lie 2012 14:50
Vitolis rašė:
Andrius0522 rašė: o jei jau toks protingas esi,tai laidai eina net per pati vamzdi!!!!!!!!!nuo virsaus iki apacios!!!
Nu čia tai gęras. Nežinojau :-D Maniau, kad per palydovą srovę gauna... :grin:
as ta ir noriu pasakyti,kad nesi toks protingas kokiu dediesi...pas daktaru as tau sakau laikas tau,kai grysi is ju parasyk,o gal ir jiems kokiu patarimu duosi '''bum
 #391209   Gintarux77
 20 Lie 2012 21:03
Norit bartis tai gal asmeninem zinutem kapokites nes cia kaip ir tema elektriniai varikliai ir skaitinet apie kazkokius tai benzus nelabai jau norisi
 #391223   Andrius0522
 20 Lie 2012 23:27
Gintarux77 rašė:Norit bartis tai gal asmeninem zinutem kapokites nes cia kaip ir tema elektriniai varikliai ir skaitinet apie kazkokius tai benzus nelabai jau norisi
pasakyk vunderkindams :D
 #391316   Kleckas1978
 21 Lie 2012 21:43
Andriau i veidrodi pasiziurek - VUNDERKINDE ir bus tau ramybe - nes kolkas tik tu pats cia nesamone rasineji ir ant visu loji - teoretikas kuris paturejo varikli benzini 2 savaites ir kuris nifiga nezino bet visus moko :-D
 #391323   Andrius0522
 22 Lie 2012 00:17
a jus ysikalsit kadanors y galva,kad as nemokau o jus mokot!!!!!!!!!!!!!!! '''bum '''bum '''bum '''bum tu man parodyk ka as mokinau ar pan,as pasakau kelis faktus kokius esu sulygines,ir pagal jusu pasakojimus kaip diena ir naktis skiriasi...kas dar negerai :)
 #391412   DainiusM
 22 Lie 2012 22:19
Bent jau budamas visisku snarglium (pagal rasliavos stiliu sprendziu) neizeidinetum garbaus amziaus zmoniu... nors tiek, pradziai...
 #391418   Andrius0522
 22 Lie 2012 23:53
DainiusM rašė:Bent jau budamas visisku snarglium (pagal rasliavos stiliu sprendziu) neizeidinetum garbaus amziaus zmoniu... nors tiek, pradziai...
visu pirma neieskok snargliu,o jei jau tau pensija as nekaltas!!!
 #391940   Andrius0522
 25 Lie 2012 20:09
Gintarux77 rašė:Nu matai prisipazinai kad esi dar nekaltas tai ner ko uz zodi snarglys pykti
is kur tu isdygai isvis :grin:
 #392181   -=Tadelis=-
 27 Lie 2012 06:54
Ir vėl panašu kad vieni kitiems į gerklė kabinasi...........negražu.....
 #392315   Andrius0522
 27 Lie 2012 17:20
-=Tadelis=- rašė:Ir vėl panašu kad vieni kitiems į gerklė kabinasi...........negražu.....
matyt niekas nieko nepaganua,bando issilieti :D
 #397372   Koollis
 17 Rgp 2012 21:57
Sveiki, gal kas turit kokiu pastebejimu apie RUNOS variklius? Dar galvoju apie Akumuliatorius SZNAJDER Energy Plus, arba S.I.A.P.-6PT80, 105Ah, 12V, 27 kg,.
 #397669   Airis
 19 Rgp 2012 12:08
Kas galejo atsitikti,kad el. varikliui jauciasi didele vibracija,ypac ant aukstesniu pavaru.
Buvau i tinkla isipainiojes, valo likucius nuo asies nuemiau, bet truputi pasizeide isoriniai sraigto krastai.Gal del to?
 #397675   DainiusM
 19 Rgp 2012 12:46
aga, greiciausiai del to. buvp ir man toks atvejis...
 #401644   alkanas
 30 Rgp 2012 20:41
i paty elektrini varikli vanduo jei pateks, ans nesudegs, nes biski kitaip yra su jais nei isivaizduojat, bet jau geriau jo ten nebutu ir jei itariat kad papuole, ardykit (veliau parasysiu kodel), ir be baimes, paprasta labai. del atsiradusiu vibraciju :-mhm na dar anksti ka sakyti tiksliai dar saviski studijuoju, bet kogero gali tekti ardyti ir keisti anglinius sepetelius
 #401873   Airis
 31 Rgp 2012 10:58
islyginau propeleri, ziuresim ar pagelbejo. negalejo angliukai taip staigiai pareit saibom
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 34
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė