Ka jus cia tusciai skaiciuojat? Pirma susitarkit kokioj valtyj sedit, tada gal kas ir gausis... 

savas http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
gyvenime niekas manes neytikins kad dviese i glisa iseina...pats ta patyriau su 5 ag,beymanma dvieju su 5 agAiris rašė:na perskaityk,ka pats parasei ir pagalvok.upa rašė:jai nori i glisa iseit skaiciuot reik tai
1 ag =27 kg
vadinas jai tavo bendras svoris su visa amunicija valtim varikliu svere 150 kg
tai si skaiciu dalini is 27 gaunas kaskur 5,5 tai va tau reik variklio 5,5 ag o minn kota yra kaskur puse arklio iegos tai gali deti ir karves ragus bet nieko nesigaus
normalus zmogus 100kg, valtis 3.6m dar koks 60kg, dar sis bei tas. kiti raso,kad ir dviese su 5ag iseina i glisa. o cia skaiciai 1ag 27kg.
as tai nieko neskaiciuoju, siaip nebuvo ka veikti. man svarbu nuplaukti ir parplaukti kad uztektu smarvessavas rašė:Ka jus cia tusciai skaiciuojat? Pirma susitarkit kokioj valtyj sedit, tada gal kas ir gausis...
Jei greitis padidetu 2 km/h cia jau butu didziulis pasiekimasupa rašė:
ir kiek tas greitis padides 1-2 km per val ar apsimoka uzsiimti tokiom nesamonem ?
dar mes ilgai neplaukiosim su tokiais varikliaisp.arturas rašė:http://www.youtube.com/watch?v=fOjdCN0O ... ure=relmfu
elektriniai varikliukai
Donasssss rašė:oi geras....
nesupratau ka tuo norejot pasakyt turiu minnkota 36 triuksmo jokio nekelia ant gliso neiseisi su tokiu varikliuku velkiauju su Mercuriu ant mazu abaratu kaskur 2,2 -2,8 km tokiu greiciu plaukia - tokiu galingumu varikliuose Gliso niekur nematau ?Karalaitis rašė:ant gliso velkiautum?Nes letai plaukiant jis triuksmo keltu kaip eiline minkota.
sveikas...is savo patirties ilgos tau drasiai sakau nesivelk y 30 LBS,NES draugas visalaika salia polaukioja su tokiu,o as su 46,vejuota diena - kaip diena ir naktis skiriasi musu galimybes priesintis vejui,bangoms ir pan...greitis siek tiek labai jau minimaliai skiriasi,bet va jegos klausimas jau kitas...taip kad sakau nemesk pinigu veltui y 30 lbs jei daznai zvejoji plaociosiose vandenyse...lengva srove 30 lbs ima neblogai,bet va jau kai vejas ,bangos tai patikek skirtumas ziaurus...gali pasitaikyti patareju cia kad kad sakys blyn 30 lbs man gerai ,plaukioju su medinem valtim po 150 kg sverianciom ir pan ir man gerai net vos ne skvalo metu...NETIKEK :D tik va akumo reikes jau neblogo,nes 46 ima srove nuo 3 pavaros kazkas,bet geriau ima srove ir judi drasiai,nei su 30 lbs 5 pavara ima srove ir nehujakt nejudi :D Tau spresti ;)kostix rašė:sveiki padekit vyrai, valtele nordboat 330cm svoris 55kg plaukioju vienas retais atvejais 2, domina koki rinktis ir koks skirtumas ar 40lbs ar 30lbs kiek supratau su 40lbs greiciau neisiu nei su 30... plaukioju kursmarese ir ezeruose, srove vejas visa kita daznas palydovas, kolkas benzininio nera, koki imt kad nepasigailet ir neprarast nei greicio nei traukos nei akumo be reikalo nesodint
buvau pamirese dateti kad mano Motor Guide 46 lbs su trimis sraigtais...gal tai duoda pliusa nzn,bet akivaizdus skirtumas tarp 30 lbs ir manojo 46 ...Andrius0522 rašė:sveikas...is savo patirties ilgos tau drasiai sakau nesivelk y 30 LBS,NES draugas visalaika salia polaukioja su tokiu,o as su 46,vejuota diena - kaip diena ir naktis skiriasi musu galimybes priesintis vejui,bangoms ir pan...greitis siek tiek labai jau minimaliai skiriasi,bet va jegos klausimas jau kitas...taip kad sakau nemesk pinigu veltui y 30 lbs jei daznai zvejoji plaociosiose vandenyse...lengva srove 30 lbs ima neblogai,bet va jau kai vejas ,bangos tai patikek skirtumas ziaurus...gali pasitaikyti patareju cia kad kad sakys blyn 30 lbs man gerai ,plaukioju su medinem valtim po 150 kg sverianciom ir pan ir man gerai net vos ne skvalo metu...NETIKEK :D tik va akumo reikes jau neblogo,nes 46 ima srove nuo 3 pavaros kazkas,bet geriau ima srove ir judi drasiai,nei su 30 lbs 5 pavara ima srove ir nehujakt nejudi :D Tau spresti ;)kostix rašė:sveiki padekit vyrai, valtele nordboat 330cm svoris 55kg plaukioju vienas retais atvejais 2, domina koki rinktis ir koks skirtumas ar 40lbs ar 30lbs kiek supratau su 40lbs greiciau neisiu nei su 30... plaukioju kursmarese ir ezeruose, srove vejas visa kita daznas palydovas, kolkas benzininio nera, koki imt kad nepasigailet ir neprarast nei greicio nei traukos nei akumo be reikalo nesodint
jei esi kaip bato aulas kas kaltas jei nesupranti ka noriu pasakyti!!!!!!!!!!!!HIPIS rašė:trimis sraigtais..vo cia tai krutai..
Pats prrasei nesamone (beja visi kas norejo suprato ka norejai parasyt), o dabar zmogu izeidineji? Labai grazu...Andrius0522 rašė:jei esi kaip bato aulas kas kaltas jei nesupranti ka noriu pasakyti!!!!!!!!!!!!HIPIS rašė:trimis sraigtais..vo cia tai krutai..
matai Doni zmogus kaip supratau mariose daznai zvejoja tai 30 lbs manau nekas jam tikrai...Donasssss rašė:nu as dar gerai pagalvociau ar pirkti 45lbs,nes moketi maziausiai dvigubai daugiau,o per sezona uraganas uzklumpa labai retainu bet aisku,reikia ziureti y poreikius,skirtumas tikrai jauciamas,tik klausimas kiek to realiai reikia. nu o jei pinigai neturi reiksmes,tada aisku,kuo galingesnis