Tep nusbodo ši žiema, tai nors kauk

Kai toks metas, tai sėdi ir visokių pričindalų prisigalvoji. Man laiks nuo laiko vis prisimena mūs Trbūniečio Bobio tas bambalis ant kaklo, o jame atsarginiai masalai

Tai va. Kur jūs laikote savo masalų atsargas spiningaudami valtyje. Aišku, daugelis taip pat turbūt kaip ir aš. Kokioj nors tašėj(atleiskit už nelietuvišką žodelį), kurioje plastikinėse dėžutėse jie ir sukrauti. Bet gi visais nesinaudojam. Pamėtai, nusegi ir dedi ant valtės suolo, ant konors kito, po to imi kitą, segi, pamėtai, vėl nusegi, vėl kažkur dedi (kad taip tvarkingai, kablius su gumute, skudurėliu nušluostai ir atgal pabučiavęs

vobliką į dėžutę, tai gal tik vienas ar du iš orumo. Na Nikų neminėsiu

) O PVC valtelėj, tai ir pavojinga nusegus kažkur kitur padėt. Bepigu tiems, kas su plastiku ar medinuke, ar dar kokia kita. Pakabinai ant borto ir imi kitą nuo to pačio borto, kurį jau pradžioj buvai atsirinkęs kaip vieną iš perspektyvių. Vienžo, Pasidalinkit patirtim, sumanymais, kas kaip elgetės. O tai matau tema visai baigia apmirt. Nieks "anglių" neužmeta

Pradžią darau aš. Sumislinau pasidaryt voblom, gumom, mikrikam, žodžiu bet kokiam masalui taip sakant "einamam" tokį pričindalą, kurį naudoju jau du sezonus ir šis sprendimas man patiko. Pasikabinu karabinu ant valties balionų virvės ir sukabinu keletą tam telkiniui (nors jau pradžiai) skirtus masalus. Niekur nesimėto, saugu, visada po ranka ir nereik lyst kiekvieną syk dėžėn. Tuo pačiu ir nudžiūsta. Viršutinėje indo dalyje matosi gabalėlis taip vad. "storadūro" per visą indo plotį, kad indas remtūsi į balioną didesnia plokštuma ir būtų stabiliau, kai didelis bangavimas. Tai dadirbau jau šią žiemą, nes man jo tikrai trūko.
image ru