Sukriuke rašė:Tai vis delto mano vegai 3-07 koks butu optimalus variantas variklis+akumuliatoius,kokie galingumai ir taip toliautema visa perskaiciau uo pradziu iki galo,o nuomones gan ivairios.
Labai aciu
Vakar pažiurėjau ant dėžės garaže, tai mano variklis "endura 38 pro", bet esmė lieka ta pati, kad prieš pirkdamas buvau paėmęs iš draugo berods 32 lbs pasiplaukiot, tai dabar galiu pasakyt, kad su mano varikliu tokio skirtumo, kad realiai jaustūsi tikrai nėra. Mano akumuliatoriaus (115 ah) man užtenka visai dienai (kartu ir echolotą jungiu). Velkiauju 1-3 bėgiu. Tiesa pavasarį dviese Daugų ežere buvom išplaukę, tai gal 3-4 val. ir atlaikė, vėjas buvo stiprus, tai praktiškai tik 4-5 bėgiu teko ristis, atgal jau mojavom irklais. Galingesnis variklis būtų padėjęs tik tuom, kad greičiau akumas būtų nusėdęs. Dar vienas mano pastebėjimas, kad kai stiprokas vėjas, tai su elektriniu varikliu geriau nelįst į tokius ežerus, kaip Dusia, Metelys, Daugų ir pan. (nebent kokiose įlankėlese plaukiot). Iš vis mano nuomone, tai elektriniui varikliui optimaliausi tokie ežerai, kaip Glūkas, Glėbas, o didesni tik tada, kai nėra vėjo. Čia kas liečia galingumą, o dėl gamintojo, tai kaip Agis rašė yra ir kitų gamintojų dėl kurių pasirinkimo reikia pačiam apsispręst. Asmeniškai rinkdamasis čiupinėjau Shakespeare, Flover ir Minnkota, kitų firmų neradau. Pasirinkau Minnkota.