Matai Kleckai tavo mintys labai teisingos ziurint is tavo vandens transporto priemones.Gigantomanija baisi liga ipatingai v.tr.priemoniu atzvilgiu.Dainius tesingai skaicuoja kilogramus-perlipus riba tampi sunkiai tampomo kompleto savininku.As apsistojau ant 420 ir 9.9-15ag manau ilgam.Mane tenkina svoris kuri reikia tusyt.Del komforto kuri mini kateriuku savininkai.Vienintelis pliusas tai kursiu mariu vidutine trumpa banga per jas kateriukai eina minksciau.Visa kita i bangos didejima yra bul sitas.Maciau riba vieninteli Klaipedoi kuris nebijo didesnes bangos juroi ir k mariose,bet jis kokia 650-680 ilgio ne maziau.O pirkt kokia skarbonke iki 5m ir gasdint kitus ribokus kadtuoj apsivosi ciut pasislinkus prie borto bent dviem nesamone.Mano pustinukei leistinas variklis 40ag-butu smagu gal... .Bet keldamas is fiestikes numesta 9.9 kuris perdarytas i15ag.nejuciom pagauni save galvojant o jei tai butu jamaha 15ag 4tktai-52kg.Nu i nafik toki kaifa.As imsiu antra varikliuka butinai tik i mazesniaja puse 2.5-3.5ag 4takti kaip atsargini ir kaip trolingini turiu dovnringerius svedas senukas atidave visa lasisu arsenala si rudeni lasiakam kranti bus.Kazkotai nuvarius nuo kranto 20km be atsarginio matariuko ackova tampa.
O ta 8 ag gal galima perdaryti i 9.9. ar kazka panasaus , mano PVC pirktaKleckas1978 rašė:Bus skirtumas tikrai nes Honda 8ag yra pridusintas 9,9 variklis (kubaturos vienodos 222 kubiku) - trauks kaip 9,9ag bet maks greitis bus mazesnis - kaip pas 8ag.Mindaugasm rašė:Sveiki visi, duokit patarima, turiu PVC 360 AL ir Honda BF5 ,dabar man siulo pirkti Honda BFP8 , bet tam reikes teisiu kuriu neturiu , o is esmes tie 5ah ir 8ah ar labai skiriasi ?
2 zmones tems i glica be problemusu 3 zmonem ne pro kur.
kadangi PVC 360 zvejoti daugiau kaip 2 zmonem katorga tai 8ag uzteks jai - tik tiek kad ta honda 8ag svere jau 42kg - o tai biski daugiau nei 5ag - paciam reikia spresti ar reikia tau ar nereikia.
Teises jei turi univ.aukstaji 100-150lt atsieina (nes tada kursu nereikia), jei ner aukstojo - kursai 400 + 100-150lt kitos islaidos. ir teises turi visam gyvenimui.
is UAB Wood stock = http://www.hondapower.lt/ vadinasi ELEMENT , bet visiskai nesiskiria nuo suzumr , o ilgi lyginom su yamaha 360 tai mano ilgesne ir greiciausiai bus 380 , tryse zvejojam laisvai , kai kitu zveju svoris 70 - 80 kg

I Kursiu marias plaukiu 1 karta per metus ant eseriu geguzes vid. . Teisiu neturiu , o paskaiciau kursus kasdien vaziuoti >< gaunasi kokiu 70 km. tai tikrai neturiu tiek laiko , kad galeciau skirti 120 akademiniu valandu. Varyklio svoris man nebaisus , nes valtis neisleidineju , dabar noriu uzdeti ratukus ir varykliui atrama , kad nereiketu nuimineti , gal gali patarti kaip geriau uzfiksuoti varykli , kad butu saugu , patikima ir kad nekenktu varykliui , valciai ir kazkam.