Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #380679   Kleckas1978
 11 Bir 2012 23:21
i pripuciama distancinis nereikalingas - tik vieta uzims o naudos ir ne tiek daug pripuciamoj valti su 10ag.
Trosai pavaru-gazo siaip kazkas 80-100lt vnt, rankena pavaru nauja kazkas 1000+ lt (naudota uz 200lt galima susirast), vairo kolonele 200lt +trosas pagal ilgi reikalingas vel 200-300 lt. taip kad komplektas naujas ~2000lt - nemanau kad pvc tai reikalinga - butu ribas ir 30+ag tada kitas reikalas.

Na 4T visgi turi privalumu - ant mazu apsuku geriau dirba, kai noresi galesi be problemu velkiauti, tepalo nereikia su benzu maisyti ir benzu nesmirdi kai plaukioji, bet sunkesnis uztat, bet 38kg tikrai vyrui ne problema - siaip vezimeli galima pasidaryti jei toliau kur tektu nestis ir t.t.
 #380705   DainiusM
 12 Bir 2012 09:35
Maisyti tepala i benza man aplamai jokia problema. Velkiavimu nezsiimu... tiesiog nekenciu sito zukles budo. Variklis pas mane ant transo vazinejasi ir as jo nenesioju, bet lengvesnis maziau transa jobins vazinejant. Siaip nelabai matau uz ka moket +1,5K atvirai pasakius del tu 4 taktu...
 #380709   Rapolas
 12 Bir 2012 09:54
DainiusM rašė:... Velkiavimu nezsiimu... tiesiog nekenciu sito zukles budo...
Už ką čia taip žeurei :D nors su benzu man irgi tas "trolingas" šeipsau :-D
 #380722   Andrius0522
 12 Bir 2012 10:36
vytiocha rašė:Dainiau yra toks daiktas ebay uk tenai per kokia 3-4menesius 2004-2005 ledini tohiuka be problemu uz 600 svaru reik tik paieskot.Kartais koks braliukas perka koplekteli valtis tenkina variklis ne.Nesenai buvo neblogas 9.8 sakyciau netgi geras.Ir mano karonke-zmones perkantys naujus variklius arba sika litais arba su galva kas negerai.
siaip ieksaojau is pradziu gal deveta kazkoki,bet paskui kiek pasikalbeju nu *PYP*,sumoketi koki 2 stukas ir hui paimios kas ir kaip su juo plaukiojo...sezona koki atitrauks tai sedi basas su metalo ir plastmases kruva...naujas yra naujas,ir plauksi tiek ir taip kaip mylesi daikta,nieko nereikes kaltinti tada...
 #380755   vytiocha
 12 Bir 2012 13:23
Kiek zmogu tiek ir nuomoniu-labai gerai pliuralizmas.Mano gyvenimiska patirtis rodo,kad as pirkdamas nenaujus varikliukus islosiau ir labai solidziai.Jamaha 9.9-15ag 2taktu nauja kainuoja apie 6500-7000lt.Nupirkau uz 1900lt 2004m tikrai nebloga daikta.Jau du metus ekspluatuoju-kaifas neatsidziaugiu.Dvitakciu varikliu resursas yra 2500-3000moto valandu iki kap remonto.Jeigu skaiciuot zvejyboj nuplauki 20-25km juroi daugiau mariose skirvytej maziau plaukiant glisuojant tai trunka grubiai valanda na dvi variklio darbo.3000 daliname is 2 ir gauname 1500 rybalkiu.Mano paskaiciavimu reikia kasdien zvejoti 5 metus........... .Ka as zinau.Ar man vertejo permoket 4500-5000 lt uz nauja varikli.Prie pora men. jamiau merka5 2011 metu uz 1550lt.Ogal ir vel reikejo moket 3600lt.
 #380756   Rapolas
 12 Bir 2012 13:29
Nu vistiek gi kas nors pirmas turi tą "naują" daiktą nupirkt ir "iškompostiruot" pirmą skylutę :-D
Po to, jau iš rankų į rankas ;-)
 #380761   Kleckas1978
 12 Bir 2012 14:00
naujas variklis yra geris.
siaip pakabinami varikliai iki kapitalkes tarnauja apie 2000 val, retas istems 3000. stai nusipirkus nauja varikli turi garantija kad 10m plauksi ir galvos nesuksi jei priziuresi, o stai su naudotu rizikuoji papult i beda ir minusa, kiekvienas renkasi savo- kas jam priimtiniau, butu buve pas mane pinigu ir savo kateriukui nebuciau emes seno 2t variklio o buciau mokejas 20 000lt uz nauja 40-50ag varikli ir buciau ji naudojas ateinancius 20metu savo malonumui. o dabar plaukiu ir vis nezinau kada ateis ta 2000 valanda naudojimo ir uzsilenks tas mano senuks mercury variklis :( gerai kad ten pirktas uz 1/10 naujo variklio kaina tai nors dalim ar i metala nebus gaila paleisti :D
 #380772   Donasssss
 12 Bir 2012 14:53
tai aisku,kad naujas yra geris. Gerai jei ta naudota nusipirksi priziureta,nedaug plaukusi,o jei sudrozta.... Daug kartu teko girdeti kaip zmones dejuoja del visokiu problemu. Kazkaip perki daikta tai norisi juo dziaugtis,naudotis,o ne problemas spresti. Aisku kita tema jei galimybes neleidzia nusipirkti naujo,o labai nori variklio
 #380799   vytiocha
 12 Bir 2012 16:37
Vo,vo Rapolai labai teisingai naujas daiktas super duper kaip reikalingas.Kai parausi 15 tuka uz kokia 8500lt su akcija papigiaja,po kokiu 4-5 sugalvosi pereit ant aliumo ar plastiko kaip Kleckas1978 irgi uz 18000-22000lt varikli. Suktelek man del 15tuko.Tur but supratai kur lenkiu-kaina jo bus truputi mazesne,o motovalandu paskaiciuok kiek busi pralakstes.Yra rusiskas anekdotas apie vezius..... .Jeigu as tureciau 5is rublius.Patikekit viruciai uztenka tu pinigeliu naujam daiktui.Bet absoliuciai nematau racijos.Pareis mazoji ides komplekta naujas kainuoja grubiai 20000lt.Man kainavo 4400lt.Nezinau ka da bepridet pamatysit.
 #380843   vytiocha
 12 Bir 2012 20:29
Jeigu iki galo tai iki galo.Yra variklis 9.9 4taktis kurio svoris lygiai 30kg. jis kainuoja apie 5000lt.Tai ne parsunas ar pan dzingi lingi rimtas daiktas kubatura apie 220 kubiku.Tai pats geriausias variantas gandonkininkam kuriu poreikis du zmogai ir pvc apie 350 cm.Zinodamas apie toki varianta as vis tiek jo neperku naujo neapsimoka.Vot kai islys devetas tokis uz kokius 2200 kokiu 2-3m rausiu. Tie varikliai naujiena tik pasirode pardavime. LT ju da nera.Vienas patarimas-raukit tvarkingai deveta uz dvigubai mazesne kaina ir bus jum laime didziule didziule.Vienintele vieta is kur nepirkciau deveto geru metu variklio tai Volgos deltos zvejybines bazes.Uzsispyrusiem patariu raukit naujus motoriukus uz akcijine kaina ir po 4-5m. skambinkit man priglausiu uz puse kainos mielai.
 #380854   Andrius0522
 12 Bir 2012 20:46
vytiocha rašė:Jeigu iki galo tai iki galo.Yra variklis 9.9 4taktis kurio svoris lygiai 30kg. jis kainuoja apie 5000lt.Tai ne parsunas ar pan dzingi lingi rimtas daiktas kubatura apie 220 kubiku.Tai pats geriausias variantas gandonkininkam kuriu poreikis du zmogai ir pvc apie 350 cm.Zinodamas apie toki varianta as vis tiek jo neperku naujo neapsimoka.Vot kai islys devetas tokis uz kokius 2200 kokiu 2-3m rausiu. Tie varikliai naujiena tik pasirode pardavime. LT ju da nera.Vienas patarimas-raukit tvarkingai deveta uz dvigubai mazesne kaina ir bus jum laime didziule didziule.Vienintele vieta is kur nepirkciau deveto geru metu variklio tai Volgos deltos zvejybines bazes.Uzsispyrusiem patariu raukit naujus motoriukus uz akcijine kaina ir po 4-5m. skambinkit man priglausiu uz puse kainos mielai.
ateini pirtki automobili ir retai perki nauja ) pirmas klausimas tavo kaip pirkejo-kiek begusi,teisybes dauguma variantu neisgausi...*PYP* man to reikia,jei pirkciau deveta masina ar kaip kad dabar varikli tik is savo zmogaus kad zinociau kaip su ja buvo elgemiasi su ta technika......jei ne tada masinos neperku naujos nes neturiu pinigu,variklio deveto irgi nes nezinau kas kiek ir kaip palukiojo...
cia as savo pozicija sakau,nes masinas koki 5-6 jau turejau ir nei vienos nepirkau nuo svetimo zmogaus...su problemom nesusiduriau...
 #380870   vytiocha
 12 Bir 2012 21:17
Andriau paskutinis pavizdys automobiliai.Trecia seimos automobili pirkau kaijis da buvo Prncuzijoje 2008m.Tenai jis patvory stovejo daugiau puses metu dauztas galas-keiciau buferi,dagiau nieko Dazant perejima dare ant dangcio.Pagrindinis smugis buvo i atsarginio rato vieta-naujas ratas.Auto pirkau 2011 02 01.Atsizvelgiant,kad auto 7men stovejo patvori, nupirkau 2,5 metus vaziavusia masinyte.Nuvaziaves paziuret pastebejau galines padangas basas 2008m.Priekines buvo riedejusios kokia 25000km.Kai kuriu manipuliaciju deka sita masina tapo mano uz patikek super kaina.Buvo specialiai uzblokuota sunaus pagalba klimatronikas,sildomos sedynes, veirodeliai.Zmogus keikesi ziauriai bet pardave popigiaja su Vin tikrinta fantastiska rida.Nori gero daigto reikia pasistengt paieskot ir dar karta pasistengt.
 #380874   DainiusM
 12 Bir 2012 21:24
Arba kalbos barjeras ir netiksliai issireiskei... arba ne taip supratau. Bet supratau, kad sunaus pagalba uzblokavot jums nepriklausancio auto mazgus, kad pigiau nupirkt? Jei taip, tai be komentaru, ner ka bepridurti...
Deveta motora mielai pirkciau pigiau is pazystamo zmogaus, jei zinociau jo istorija. Deja, siuo metu niekas is pazystamu nieko tokio neparduoda.
 #380875   Donasssss
 12 Bir 2012 21:31
apie masinas tai cia nieko naujo nepasakei. nes tik padausta masina eina nupirkti su geru prabegu,susitvarkius ji atsistoja pigiau,nes tvarkeisi pats,o ne kazkas is jos padare saldaini ir pastate y pardavima. dar jei nupirkai is pirmu ranku,tai vel sutaupiai nes nespejo dar kazkas uzsideti savo dalies. taigi ta tavo istorija yra aiski kaip du kart du ir jokio stebuklo cia nera
 #380881   vytiocha
 12 Bir 2012 21:49
Dainiau kai auto nukele savininkas sako eikit apsiziuret.Sunis te maige maige ir damaige, kad nebepasileido isvardinti navarotai.Jei nevarinejes masinu nesuprasi ka pardavineja savininkai ar perpardavejai-smaugliai.O del mataru laiveliam.Yra supuves kapitalistinis pasaulis da nevisiskai prarades sa...... ta viena daigta.Ten da yra normaliu variantu ir sa...... kazkiek ju savininku.
 #380886   Kleckas1978
 12 Bir 2012 21:56
vytiocha rašė:Andriau paskutinis pavizdys automobiliai.Trecia seimos automobili pirkau kaijis da buvo Prncuzijoje 2008m.Tenai jis patvory stovejo daugiau puses metu dauztas galas-keiciau buferi,dagiau nieko Dazant perejima dare ant dangcio.Pagrindinis smugis buvo i atsarginio rato vieta-naujas ratas.Auto pirkau 2011 02 01.Atsizvelgiant,kad auto 7men stovejo patvori, nupirkau 2,5 metus vaziavusia masinyte.Nuvaziaves paziuret pastebejau galines padangas basas 2008m.Priekines buvo riedejusios kokia 25000km.Kai kuriu manipuliaciju deka sita masina tapo mano uz patikek super kaina.Buvo specialiai uzblokuota sunaus pagalba klimatronikas,sildomos sedynes, veirodeliai.Zmogus keikesi ziauriai bet pardave popigiaja su Vin tikrinta fantastiska rida.Nori gero daigto reikia pasistengt paieskot ir dar karta pasistengt.
koks tu saunuolis net zodziu truksta.
nuvaziavai apgavai zmogu - dabar giries tuom kad turto pasidariai apgaves zmogu - man tai tolygu vagystei, geriau jau butum patilejes.
 #380894   savas
 12 Bir 2012 22:07
Ne, nu blem - sprendziant pagal metus - pinigo turi, su situo rozyte (rusiskai - roza, lietuviskai - snukis) nenoreciau kartu meskeriot vienoj valty...
 #380897   Andrius0522
 12 Bir 2012 22:12
DainiusM rašė:Arba kalbos barjeras ir netiksliai issireiskei... arba ne taip supratau. Bet supratau, kad sunaus pagalba uzblokavot jums nepriklausancio auto mazgus, kad pigiau nupirkt? Jei taip, tai be komentaru, ner ka bepridurti...
Deveta motora mielai pirkciau pigiau is pazystamo zmogaus, jei zinociau jo istorija. Deja, siuo metu niekas is pazystamu nieko tokio neparduoda.
va apie ka kalba ir eina,is nepazystamo koki 4-5 metu variklio niekada nepirkcaiu *PYP*...atrabotkes kokias pyle taupydamas su ta mintim *PYP* vistiek tuoj parduosiu...
 #380900   Andrius0522
 12 Bir 2012 22:15
savas rašė:Ne, nu blem - sprendziant pagal metus - pinigo turi, su situo rozyte (rusiskai - roza, lietuviskai - snukis) nenoreciau kartu meskeriot vienoj valty...
na kaip kas moka tas taip verciasi...kas sventas meskit y mane akmeni kaip sakoma,bet faktas yra tame,kad nepazystamas zmogus tave maudys,igirs ta varikliuka nu *PYP*...o jei papulsi tas koki 2000 suleides ir links motoras,tada nei daikto nei pinigu-gaudyk veja laukuose,o cia 2 metus ramiakas sedziu-GARANTINIS...o po dvieju metu toliau mylek daikta ir jis myles tave :)
 #381005   egiosa
 13 Bir 2012 10:07
Gal kas esat pasidarę ar įsigiję vairalazdės prailgintoją ar kaip kitaip jis vadinasi ? Nes tik trečią reisą dariau su savo varikliu ir aptikau, kad į glisą valtis normaliai išeina svorio centrą (save ir "grūzą") permetus į priekį. Sėdint gale, sėkmingai grimzta valties užpakalis ir varikliukas aria vandenį, greitis tampa juokingas. Bėda ta. kad sėdint priekyje, nepasiekiu vairalazdės...
 #381009   Andrius0522
 13 Bir 2012 10:23
egiosa rašė:Gal kas esat pasidarę ar įsigiję vairalazdės prailgintoją ar kaip kitaip jis vadinasi ? Nes tik trečią reisą dariau su savo varikliu ir aptikau, kad į glisą valtis normaliai išeina svorio centrą (save ir "grūzą") permetus į priekį. Sėdint gale, sėkmingai grimzta valties užpakalis ir varikliukas aria vandenį, greitis tampa juokingas. Bėda ta. kad sėdint priekyje, nepasiekiu vairalazdės...
man tas pats buvo...as gaudavau sestis ant priekinio borto...keliau transa,bet kad irant suolo sedziu reikia ilginti vairalazde,nepatogi ta trumpa renkena...vistiek gauni pasvires link galo vairuoti...
 #381175   upa
 13 Bir 2012 20:51
jai nori normalaus firminio tai ebay .uk yra tu prailgintoju pirkt o jai ne tai gumine slanga maciau uzsideda ant rankenos

del tepalo keitimo buvo imesta nuoroda ten viskas parodyta

:ruko
 #381204   Andrius0522
 13 Bir 2012 23:13
upa rašė:jai nori normalaus firminio tai ebay .uk yra tu prailgintoju pirkt o jai ne tai gumine slanga maciau uzsideda ant rankenos

:ruko

cia tas pavaru tepalas vadinamas?
 #381248   egiosa
 14 Bir 2012 10:15
Už 6 litus vandentiekio 50 mm vamzdį nupirkau, gavosi puikus vairalazdės prailgintojas.

quote="upa"]jai nori normalaus firminio tai ebay .uk yra tu prailgintoju pirkt o jai ne tai gumine slanga maciau uzsideda ant rankenos

:ruko[/quote]
 #384220   HIPIS
 25 Bir 2012 09:52
Pasistojo klausimas, gal padetumet..
Nes nerandu info... :ks>
Kuo skirias..
HONDA BF2.3DK2 SCHU
HONDA BF2.3 D6SCHU

Blin info reik ant smugio '''bum ..nes pats pardavejas nezino..o uzsakymas jau sendien..
As buvau jau apsirinkes..BF2.3 D6SCHU..visa info susikrapstes..o cia va islindo nauja koduote, kad ko nepriburciau, nes gyvai paciupinet ner galimybes..

Zodziu HELP :!: ..
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 81
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė