Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #470976   DariuzS
 23 Bal 2013 22:39
sveiki zvejai :) uzsisakiau ir as garmin echo 150, bet vienam forume radau tokiu minciu, kad toks echolotas nko nieko doro nerodys t.y zuvu, mailiaus debeseliu iki 2m gylio. bet 120 laipsniu sonaras mano skaiciavimais 2m gyli turetu rodyti apimti 5m dugno ar as cia negerai skaiciuoju?
 #471086   Vitolis
 24 Bal 2013 09:30
DariuzS rašė:sveiki zvejai :) uzsisakiau ir as garmin echo 150, bet vienam forume radau tokiu minciu, kad toks echolotas nko nieko doro nerodys t.y zuvu, mailiaus debeseliu iki 2m gylio. bet 120 laipsniu sonaras mano skaiciavimais 2m gyli turetu rodyti apimti 5m dugno ar as cia negerai skaiciuoju?
O tu pabandyk ir pats įsitikinęs būsi.
 #471303   DariuzS
 24 Bal 2013 21:16
kai isbandysiu, jau nebegalesiu grazinti ir lt i bala, nes dideliuose gyliuose beveik nezvejoju. gal kas toki turi ir galetu placiau
 #471418   Vitolis
 25 Bal 2013 08:29
DariuzS rašė:kai isbandysiu, jau nebegalesiu grazinti ir lt i bala, nes dideliuose gyliuose beveik nezvejoju. gal kas toki turi ir galetu placiau
Nesiparink viskas ten gerai. Būsi patenkintas ir neklausyk visokių pezalu
 #471658   Aruunis
 25 Bal 2013 19:51
Koks butu ekonomiskiausias echoloto su GPS variantas? Kaip ten su musu ezerais , upem? Ar visus taskus telkiniuose tiksliai galima nustatyti?

Aciu
 #474483   Jordanas
 05 Geg 2013 13:33
Sveiki ,esu girdejes kad Kauno urmo bazese yra zvejybinis skyrius kur neblogom kainom galima isigyt aprangu,eholota,rimtesni spinigeli.Ryt lekiu i Kauna užsukčiau papildyt žvejybine amunicija,kažin koksai sandelio numeris?
 #475919   Pauliussc
 09 Geg 2013 13:20
sveiki, ruosiuos parsisiust is anapus balos lowrance elite 5 dsi uz kokiu 360$. Ar yra kas geresnio uz panasia kaina? Kaip su gps reikalai? Kaip suprantu, veiks? Zemelapiu lt tai zinau, kad nebus, bet taskus zymetis galesiu? aciu uz atsakymus is anksto
 #475979   DainiusM
 09 Geg 2013 15:12
galesi. ir zemelapiu tokiu kazkokiu berods yra variantas... na bent kranto linijas matys ir kauno bei kursmariu batimetrija lyg ir...
 #480299   ramkis
 23 Geg 2013 13:47
Nerkaaa rašė:Nejaugi niekas neuzsiima echalotu remontu?
Nesi pas koki radiotechnika kiek gudresni ir psio. Nemanau, kad kas specializuotusi vien ant echolotu.
 #480311   egiduks
 23 Geg 2013 14:34
ramkis rašė:
Nerkaaa rašė:Nejaugi niekas neuzsiima echalotu remontu?
Nesi pas koki radiotechnika kiek gudresni ir psio. Nemanau, kad kas specializuotusi vien ant echolotu.
Jo su echolotu remontu lietuvoj silpnokai... Pats kazkada ieskojau kazko, bet nieko padoraus neradau, teko krapstytis paciam, tik dar nezinau ar suremontavau iki galo, dar ezere nebandziau, o akvariumo gylio neuztenka...
 #482109   timocha
 29 Geg 2013 06:34
Gal kas girdėjote apie šituos http://www.laivosandelis.lt/dragonfly#
Ieškausi rimtesnio echoloto, kolkas ziurinejau tik http://www.zvejys.lt/market/echolotas-h ... hd-di.html ir http://parduotuve.spiningavimas.lt/elit ... inder.html. Pagal parametrus tas Raymarinas lyg ir lenkia abu konkurentus, bet ne stiprus as echolotu specifikacijose, nes turėjau tik senuka Piranha Max 160, gal kas paporins kuri geriau pasirinkus? :?
 #482773   savii
 30 Geg 2013 21:18
reikia pagalbos.kaip i lowrance elite 5 dsi instaliuot lt zemelapi?
 #482824   Ignelis
 31 Geg 2013 02:58
Nesusitariu su savo humminbird858... :/nek tris kart vis skirtingose vietose tvirtinau sonara. taikiau kampa iki pazaliavimo..., virs 100m gylyje, dingsta detalumas, ir pradeda pasimetinet gyliuose, pamesti dugna ir pan. gyliuose iki 60mviskas super.
gal kokie parametrai spec turi but nustatomi? ar seip yra kokiu niuansu? padejusiam susitvarkyt ta problema alaus bus :gutgut toks vaizdas kad niekam tikes persilpnas daigtas, bet aplinkiniai matau naudojasi dvigubai silpnesnius ir su gyliais +zuvies rodymu iki 200m jiem begu nenutinka
 #483368   egiduks
 02 Bir 2013 18:31
Nerkaaa rašė:kokios firmos remontavai ir kas buvo nutike ?
jei buvo klausimas man, tai remontavau, bandziau remontuot eagle
 #483430   Ignelis
 02 Bir 2013 22:25
kur patraukliausia kaina rekomenduotumet navionics gold 49 isigyti..?
 #484241   Skuba
 04 Bir 2013 20:10
SVeiki
Reikia pagalbos. Mano draugas man dave is savo Lowrance Gps imtuvo faila su taskais.
Su kokia programa reikia ji atidaryti kompiuterije jog galeciau pasiziureti taskus ?

Buciau labai dekingas
 #484623   Ignelis
 06 Bir 2013 00:35
Gali pirkti ir atskirai, ir tureti du didelius monitorius savo laive, bet tai jau tikrai reikia laivo ir aš tokio varianto nesirinkciau. Perdaug vietos, perbrangu, zuvies daugiau nepagausi irgi. Pilnai uztenka vieno exoloto, kombinuoto su gps. Tiesa rinktis reikėtų su didesniais ekranais, aš naudoju humminbird858, ekrano pilnai uztenka vienu metu stebėti ir judejimo krypti ir sonaro parodymus. Daugelis profesionalu irgi apsieina su kombinuotais.
 #484833   Darkas
 06 Bir 2013 21:47
Ignelis rašė:Gali pirkti ir atskirai, ir tureti du didelius monitorius savo laive, bet tai jau tikrai reikia laivo ir aš tokio varianto nesirinkciau. Perdaug vietos, perbrangu, zuvies daugiau nepagausi irgi. Pilnai uztenka vieno exoloto, kombinuoto su gps. Tiesa rinktis reikėtų su didesniais ekranais, aš naudoju humminbird858, ekrano pilnai uztenka vienu metu stebėti ir judejimo krypti ir sonaro parodymus. Daugelis profesionalu irgi apsieina su kombinuotais.
o tai kur ji pirkai ir kiek pinigu kainuoja jis? nes lt nelabai matau as tokiu. beto rasei kad nesusikalbi su juo ar isisprende bedos?
 #484881   andys
 06 Bir 2013 23:21
Darkas rašė:Norejau pasiklaust nuomones apie http://gpspro.lt/echolotai/garmin-gpsmap-521s norvegijos zvejybai. kaip tie gps ir echoloto derinei? kokie pliusai ir minusai? gal visgi atskirai pirkt echolota ir gps?
imesiu ir as kelis centus patirties:jai valtiei nera vietos Visai,tai gal jau tada ir imk viska viename.atskiri aparatai turi daug privalumu,sugedo arba nusibodo vienas is ju,paemei ir pakeitei.skirtingi monitoriai patogiau valdosi ir informacija gerai matosi,kai jungi funkcijas eholoto su ekrano padalinimu ir per ploterio monitoriu stebi dreifa arba navigoji.naudoju ploteri garmin 451.garminas gerai,kad pigiu zemelapiu visur eina gauti.eholota naudoju furuno 4100ls monohromini.ne sexi spalvotas,bet perspjaus nemazai spalvotu rodancius multfilmus.galimibiu,galingumo ir tikslumo tai per akis zvejojant ir suriam vandenij.parodo zuvi,jai tikrai ji yra.
 #484884   Ignelis
 06 Bir 2013 23:36
Darkas rašė:
Ignelis rašė:Gali pirkti ir atskirai, ir tureti du didelius monitorius savo laive, bet tai jau tikrai reikia laivo ir aš tokio varianto nesirinkciau. Perdaug vietos, perbrangu, zuvies daugiau nepagausi irgi. Pilnai uztenka vieno exoloto, kombinuoto su gps. Tiesa rinktis reikėtų su didesniais ekranais, aš naudoju humminbird858, ekrano pilnai uztenka vienu metu stebėti ir judejimo krypti ir sonaro parodymus. Daugelis profesionalu irgi apsieina su kombinuotais.
o tai kur ji pirkai ir kiek pinigu kainuoja jis? nes lt nelabai matau as tokiu. beto rasei kad nesusikalbi su juo ar isisprende bedos?
Jo, bedos buvo tame. Kad aš is jo tikejausi kaip is kosminio laivo,)) pasirodo net ir kilovatiniai sonarai gyliuose virš 150m grybauja. Gps dirba irgi taip kaip pas daigta tik uz 5000lt.(turiu omenyje greiti). Kitką lėmė mano katerio konstrukcija, tiesiog kitaip tvirtinti neimanoma. Pirkau norvegijoje, is usa exalotu su gps neverta veztis, gps nebeveiks. Arba tures labai didele paklaida.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 76
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė