SauliusM rašė:arabas rašė:Suvokiu, kad tavo žodis turi būti paskutinis

, bet esu tikras, kad tu nei karto nesi matęs ženklinto tinklo. Priešingu atveju tokių pievų nerašytum. Tinkamai ženklintą už kilometro įžiūrėsi, jei su regėjimu viskas tvarkoje.
nu jeigu tu pliombas is kilometro iziuret sugebi, tai viskas OK tada. bet esmes tas nekeicia. nes eilinis zvejys megejas net matydamas ir zenklinta tinkla niekaip nesugebes daugumoj atveju pasakyt ar jis pastatytas legaliai ar ne ir normos yra virsijamos ar ne. o kai ezere is principo negali but verslines zukles, tai viskas iskart ir akivaizdu. beje, neturiu jokio supratimo, kodel tau skirtingai nei visiem kitiem kliuna tokie dalykai paskutiniu metu. tai merki nuskriaude, tai tau CZV su alkaida, tai tinklu zenklinimas dabar. kas tau blogai? siulai gal skatint zvejus verslininkus ir jiem premijas uz priegauda moket? ir kuo didesne priegauda tuo didesnes premijas. kas negerai tau?
SauliusM rašė: populizmo ir demagogijos as labai nevirskinu ir esu tam smarkiai alergiskas jeigu ka
Man atrodo, kad kažkam kitam bloga. Gal Sauliau pavargai? Nes kiek pastebiu tavo nuomone ir veiksmai nėra iki galo objektyvus. Jeigu jau nori būti toks „oficialus“ tai gal buk juo iki galo? Be visokiu lojimu su buda ir bliambom (na ir visokiu kitu iš ankstesnes kolekcijos) įžeidinėjant kitus.
Arabas tavęs konkrečiai paklause, nors ir sakinys su tašku gale. Vietoj to, kad atsakyti trumpai ir aiškiai pats rašinėji čia visokias demagogines nesąmones, kuriems kaip prisipažinai esi alergiškas... maža to, rašai su savo nepasitenkinimu ir pretenzijomis. Ir galu gale nedera „oficialiam“ žmogui netaisyklingai rašyti. Nebūtinai 100% gramatiškai. Bent jau rašyti ne zukle, bet žukle/žūklė. Aš esu kitakalbis, ir tai stengiuosi rašyti „tvarkingiau“ dėl tų kuriems teks skaityti.
Siūlai rašyti tau tik protingus ir konkrečius bei argumentuotus pasiūlymus. Kaip rodo mano asmenine patirtis – tu nesi konstruktyvių pokalbių mėgėjas. Aš asmeniškai tau (ir tik tau) parašiau per AŽ. O kaip tu pasielgei? Be jokių paaiškinimų, be mano žinios ... Žinai kaip tokie veiksmai apibudinami? Be to tai tik papildoma karta įrodo, kad esi neobjektyvus savo sprendimuose. Ir galima net gi konstatuoti, kad turi savo asmeninių tikslų tam tikrais klausimais. Čia net ginčytis nėra kur.
Net apie Vladimira kalbant... iš tavo komentarų galima suprasti tik viena... tiksliau du dalykus: 1) kad jis yra egoistas siekiantis tik savo interesų; 2) tokiems ne vieta taryboje. Ir viskas. Kad jis per savo egzistavimą taryboje nieko nepadare. Maža to dar ir drįsti teigti, kad jis loja dėl savo kažkokių ambicijų. Ar pats suvoki ką rašai/darai?
Man asmeniškai kyla toks klausimas. Jeigu žmogus pasiūle sprendimą, kuris galbūt nors ir dalinai bet gali panaikinti mūsų visų kokia tai beda... Kodėl tas sprendimas nėra palaikomas kitų tarybos narių? Kodėl tarybos nariai nereikalauja iš AM tos pačios strategijos ir planavimo? Nespaudžia, kad tas darbas butu atliktas būtent jų (AM) jėgomis. Jie už tai juk atliginimą gauna.
O dabar gaunasi (iš tavo žodžių) taip – Tu Vladimirai pasiūlei, tai ir padaryk. Apie ką galvoji taip sakydamas? Dažniausiai apskritai žmones yra samdomi (ir ne pigiai) tam, kad koki tai sprendimą surastu. Pabrėžiu – tik surasti sprendimą. O atlikti – visai į kitą skiriu malonėkite, per jų kasą.. Ar ne taip Sauliau? Juk kalba eina ne apie tai, kad nuvažiuoti į „Darom 2013“ pora maišų šiukšlių surinkti. Ar tu tiesiog viso reikalo masto nesuvoki, kad taip kalbi?
Žiūrėk kur šaknys. Ir kokia yra esme.
Sekmes!