Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai
 #294638   Edosius
 17 Lie 2011 19:36
cesius rašė:Del tu dantu tai bredas , niekaip tai nesusije su kibimu, kiek esu pagaves lydziu su klibanciais visokiais ir eme kaip pasiute ;uolrait
O tau yra kada nekibę :?: Vis kimba ir kimba KAIP PASIUTE .. ir su klibančiais ir ne su klibančiais.. BREDAS :cool: Galvoju.. o kas nors klausė ar kimba lydziai kai meta dantis :roll: Pasirodo kimba... bet ne visiems kaip pasiutę.. :?
 #294640   cesius
 17 Lie 2011 20:01
edmundaxx rašė:
Liudovik rašė:O tiesa, kad dabar lydekos keicia dantis? :ks>
Nebegazdink ;uolrait Pamenu, kai prieš pora metų dantis keitė, tai Nemune kaip šuliny visa vasarą buvo... Negi ir dabar tas pats nusimato :!: :?: Buvau prieš mėnesiuką, tai pasigaut buvo tikrai galima. Bet vat vakar bandžiau gaudyt Ekrano mariose, tai vienas sutiktas spiningautojas teigė, kad jau kelios savaitės, kaip nieko nepagauna (o aš ir nepagavau)... Kas dar ką esa girdėję?
Kai kurie kaltina dantu metimus nekibai, jaigu moki skaityt zinoma :ruko
 #294659   Ignelis
 18 Lie 2011 03:39
kodel pavasari....? ;-) gal kokia nuoroda butu galim? nes mano skaityti straipsniai aiskina kad dantis keicia ne visus ishkarto,(kaip ir lydeku dantys nevisi vienodo dydzio) o nuolat, tad vienas ar keli klibantys dantys itakos jos apetitui neturi ;-) manau tai logishka ir esu linkes tiketi shia teorija.
 #294739   Antas
 19 Lie 2011 07:24
imeskit straipsni prie lydekos, apie jos klibancius dantis, tyrima, ichtiologu pamastymus, buti smagu pasiskaityti ka apie tai masto mokslininkai.
 #295141   piatras
 22 Lie 2011 08:59
Dėmesio ! ! ![/b]

Kolega Benas Stankevicius (BenasS) (Tel.: +37063922982, gyvenantis Klaipėdos raj.) galimai pirkęs pakankamai naudotą ritę, gal būt čia -> http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &viewitem= pardavė ją kitam žvejui kaip "naudotą mėnesiuką" ir atsisakė bendrauti dėl pinigų gražinimo. Siūlau forumiečiams atkreipti į faktą dėmesį...
 #296223   opiumas
 29 Lie 2011 01:29
opiumas rašė:vakar zvejodamas Veivirze uzmaciau nemalonu vaizdeli: Ueje skalaujasi gal 10 backu nuo samnes varymo atlieku, o ant kranto stovi dar apie 15 backu su ruosiamu raugu samanei. Panasu, kad visa s... samagoncikai pila i upe. Detaliau fabriko neapziurejau, nes uz 200m stovi sodyba, tai bijojau gauti i kupra :) Nenuostabu, kad ten nera zuvies :( Klaisimas, kas situo reikalu pasirupins, policija, ar aplinkosauga, kad upe tersia?
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Tesiant tema apie bravora ant Veivirzo kranto. Kadangi jau daugiau kaip 2 sav negavau jokiu ziniu is instituciju, pazadejusiu uzsiimti siuo reikalu ir man pranesti kaip vyksta tyrimas, siandien nusprendziau pats patikrinti ar juda en reiklai su bravoru ar ne. Tuo paciu pabandziau ir didziuli upetaki sugauti, kuris isdure mane praejusi syki. :) Deja savo upetakio sikart net neisvydau :roll: Tai va zvejojau as, nuiminejau nelegalius upetakius nuo kabliu, isivaizdavau susitikima su samagoncikais, masciau su kokiais cia zurnalistais susisiekus, kad uzsiimtu situo reikalu, nes giliai sirdyje jauciau, kad policija sedi bravoro savininko kiseneje ir fabrikelis sekmingai gamina savo produkcija, kol taip bebendraujant mintimis paciam su savimi, priejau ta nelemta vieta.. Isvydau ko nesitikejau: mane ant kranto pasitiko didziulis rudas katinas, o bravoro ne zenklo nematyti ''plot Tai va, isvada tokia: 3 kartus atitinkamoms institucijoms pranesiau apie gamtai daroma zala ir visus kartus buvo reaguota labai operatyviai. Taip kad as kolkas neturiu jokiu priekaistu GA :ruko
Atsiprasau uz nuotrauku kokybe, turbut rankos drebejo, nes tikejausi sutikti kruva kaimieciu, o ne katina :D
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #296269   opiumas
 29 Lie 2011 11:01
Siaip tai man visiskai nerupi jei tas bravoriukas kieme stovi pas kaimiecius. Man jis nebutu uzkliuves jei upes nebutu terses, kadangi visas brudas i upe nebepatenka, tai as esu visiskai patenkintas :ruko Bet siandien dar parasysiu laiska i KAMD ir pasiklausiu kaip ten kas. As asmeniskai uz samane. :)
 #296293   Sokratas
 29 Lie 2011 12:35
jo, ypač ta gera būdavo tais laikais, kai mielių negalėdavo gauti ir vietoj jų, katinus dėdavo.
Žinovai sako, kad galvą geriau sukdavo :lol:
 #296300   Vegys
 29 Lie 2011 13:05
opiumas rašė:Siaip tai man visiskai nerupi jei tas bravoriukas kieme stovi pas kaimiecius. Man jis nebutu uzkliuves jei upes nebutu terses, kadangi visas brudas i upe nebepatenka, tai as esu visiskai patenkintas
Na, šiaip tai jo, teisingai sakai. Aš irgi nesu prieš samanę :) Bile upelio neteršia.
 #296945   Ignelis
 02 Rgp 2011 22:05
oba, nefaina kai zt vardas prie tokiu negraziu darbeliu minimas... :neutral: ka daugiau ishprausi jei ne "sava", keli shimtai ne keli milijonai, kad del tokiu pinigu save tershti, itraukti i tai teva, kitus forumus.... :? tebunie prisidedu ir ash prie sarmatlyvinimo tavo.... :oops: lunakia neshiotis ir kliu simtu nerasti,..., tikrai nesmagu ir tikrai ziauriai ziauriai susiparinciau jeigu mane kas taip ishdurtu... :roll: ajsku nedeginkim kaip raganos ir butu gerai kad kazhka ish savo puses pasakytum, gal tu ta rite tikrai beveik nauja pardavei ir zhmogus ja ishardes, dabar dar ir pinigus susigrazint nori :grin: o uz smeizima ir seip floodinima jam bana reik duot..? :mėlynvarla na bet tyli reiskias nera ka ir pasakyti.... :neutral: plius kaip komentarus paskaitai, tai ir akuma mirusi buvot pardave..., gal musu forumieciams irgi i tai reiktu atkreipti istikruju demesi ir nepatyleti, nes nusipirxit kuris dar vobleriu kiauru... ir pt (finger)
zodziu kad ir kaip bebutu, bet del tu keliu shimtu litu tu perdaug praradai.... :idea: nes si zinia placiai apejo, ir ilgai pirstais dar badys :roll:
Paskutinį kartą redagavo 3 Ignelis. Iš viso redaguota 2 kartus.
 #296952   BenasS
 02 Rgp 2011 22:37
man juokinga. Zmogus rase akumo su warikliu dar net neplaukiojes. O pirko pries 2 metus! Tai sawaime aisku kad akuma reik pakraut normaliai. Juk jiem stowejimas ,mirtis. Del rites. Krauzas menesi pries pirkima ieskojo tokiai pat ritej detales, tai... Ka as zinau,gal jis ja isseme? daugiau neturiu ka pridurt
 #296954   Ignelis
 02 Rgp 2011 22:57
tai gal nauja rite nusprende nusipirkt ne detale raklinet...? :roll: nes nemanau kad suaugusiam zhmogui del tokio shudo tiek butu galima draskytis per visus forumus ir teisybes net policijoje bandyt ieshkot. megink, kad siustu tau rite atgal apziuresi, jei tokiam pat stovyje, persiunti pinigus ir viskas grazu... :roll: ? na o jei nenori grazinti tai galima n priezasciu susirasti juk... ;-) plius dar ir tas faktas, kaip ji ta meneisuka zhvejota buvo... na buna paslysti kartais, bet tai niex pirstais nebado uzh tai, kad savo klaidas pats susitvarkai... ::hai-bai
 #296955   Agis
 02 Rgp 2011 22:58
Tai anot Tavęs gaunasi, kad jis išardė apynaują ritę, išsiėmė detalę ir kai dabar ana kliba, sako, jog dabelsta.Ar aš teisingai supratau Tavo pasiaiškinimą šia nemalonia tema, kuri jau apkeliavo visus forumus ir daug ką privertė susimastyti :roll:
 #296957   BenasS
 02 Rgp 2011 23:01
igneli, skelbimaS idetas pries 4 men. As per ta laika tos rites nebuwau uzkoncerwawes. As su ja zwejojau. Ne sekcijoj laikiau. O waSara praktiskai kas antra diena metydawau,nes upe paS mane ant kranto
 #296959   Ignelis
 02 Rgp 2011 23:10
na tai kame beda jei tai tik prielaida...? :roll: patikek ash zhuvi(mesa) tonom skaiciuoju, ne desimtim kilogramu kaip tu. i savaite po koki 100kg stabiliai pavarau :lol: buna ir per diena ta limita sumushu 2x su RYOBI ECUSIMA4000 bet mano net pigus irankiai neishlisha per menesi ;-) . tai pirkai ta kokybishka daigta nauja ir isklibo per pora menesiu? na o tada pardavei? :roll: ar pirkai deveta pazhvejojai ir pardavei..? :roll: cia forume visi irgi i tai demesi atkreipe, bet manau didzioji dauguma tyli, nieko nesako. nes ne ju reikalas. bet nevienas ish musu toki siurpriza gaves neapsidziaugtu.
 #296961   BenasS
 02 Rgp 2011 23:18
As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )
 #296962   Vaidis
 02 Rgp 2011 23:19
Ne tyli, buvo kalbėta, bet jokios pozicijos iš Beno pusės nebuvo, bendriau buvo, į krūmus dėjo :/nek
Manau viskas aišku čia su tuo reikalu ir asmeniška aš manau, kad tau Benai reikės labai daug pastangų įdėt, jeigu susiruoši savo reputaciją žvejų tarpe susigrąžint, bet tik ne tokiais darbais ir kalbom kaip dabar.....ir dar, čia tik mano nuomonė, bet aš, asmeniškai, nebeturiu jokio noro matyt tamstos mūsų bendruomenėjė, jeigu ir toliau laikysies tokios pozicijos :neutral:
 #296964   Ignelis
 02 Rgp 2011 23:42
BenasS rašė:As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )
tai pirkai ta daigta nauja ar ne visdelto..? :roll: na mano ecusima irgi veikia gerai sakyciau, sutepu ishvalau ir toliau gaudau, bet parduot jau nedrisciau, nors ir dirba, bet ji jau sudeveta.. nes neviena ir nedvi tonas ash per tuos beveik 3metus su ja ishvelejau... tad, na teisme ish taves nieko nepaims, ir nieko neirodys, faktas. bet nu nafik to reikia... :roll: grazink tu tas kapeikas ir paspaus tau visi ranka.
 #296986   vaidaas
 03 Rgp 2011 08:20
Manyčiau kad pozicija BenasS aiški. Prastūmiau "gamno" ir man gerai. O daugiau ne mano problemos....
Taip darydamas net negalvoja, kad gero vardo nenusipirksi, jį reikia užsitarnauti.
Kiek pažįstu Krauzą, tai niekados neatsisakys padėti, ką nors nupirkti ar ką nors parvešti.
Ir ne Krauzo mada išiminėt iš ričiu kažkokias detales ir poto ieškot pretenzijų.
Visi mes galime atsidurt jo vietoje, todėl geriau būtų apsidrausti nuo tokiu ale "spekuliantų", mažiau poto galva skaudės..
Tik abidna dėl draugo.
 #296988   autukas
 03 Rgp 2011 08:27
BenasS rašė:man juokinga. Zmogus rase akumo su warikliu dar net neplaukiojes. O pirko pries 2 metus! Tai sawaime aisku kad akuma reik pakraut normaliai. Juk jiem stowejimas ,mirtis......
Kol buvau neplaukiojęs, tai nieko ir nesakiau (tik spėjau), o kai praplaukiau.... jei taip galima pavadint :( . Sakai pirkau prieš du metus!? Greitai pas tave laikas eina. Tas buvo apie šį naujametį, prieš ar po, tiksliai nepamenu.
 #296990   london
 03 Rgp 2011 08:40
BenasS rašė:As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )
matai sako jis nenustebins su 4,6kg lydeka... atsirado didis zvejas, kasdien lupantis tokius lydzius :grin: :grin:
Ir akuma zmogus ikrove pries plaukdamas... benas visus kvailiais laiko matyt :) Apsitriedei benuli iki ausu
 #296991   autukas
 03 Rgp 2011 08:44
ir ne tik prieš plaukdamas, dar kroviau ir kol stovėjo...
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė