O tau yra kada nekibęcesius rašė:Del tu dantu tai bredas , niekaip tai nesusije su kibimu, kiek esu pagaves lydziu su klibanciais visokiais ir eme kaip pasiute

O tau yra kada nekibęcesius rašė:Del tu dantu tai bredas , niekaip tai nesusije su kibimu, kiek esu pagaves lydziu su klibanciais visokiais ir eme kaip pasiute
Kai kurie kaltina dantu metimus nekibai, jaigu moki skaityt zinomaedmundaxx rašė:NebegazdinkLiudovik rašė:O tiesa, kad dabar lydekos keicia dantis?Pamenu, kai prieš pora metų dantis keitė, tai Nemune kaip šuliny visa vasarą buvo... Negi ir dabar tas pats nusimato
![]()
Buvau prieš mėnesiuką, tai pasigaut buvo tikrai galima. Bet vat vakar bandžiau gaudyt Ekrano mariose, tai vienas sutiktas spiningautojas teigė, kad jau kelios savaitės, kaip nieko nepagauna (o aš ir nepagavau)... Kas dar ką esa girdėję?
Tesiant tema apie bravora ant Veivirzo kranto. Kadangi jau daugiau kaip 2 sav negavau jokiu ziniu is instituciju, pazadejusiu uzsiimti siuo reikalu ir man pranesti kaip vyksta tyrimas, siandien nusprendziau pats patikrinti ar juda en reiklai su bravoru ar ne. Tuo paciu pabandziau ir didziuli upetaki sugauti, kuris isdure mane praejusi syki.opiumas rašė:vakar zvejodamas Veivirze uzmaciau nemalonu vaizdeli: Ueje skalaujasi gal 10 backu nuo samnes varymo atlieku, o ant kranto stovi dar apie 15 backu su ruosiamu raugu samanei. Panasu, kad visa s... samagoncikai pila i upe. Detaliau fabriko neapziurejau, nes uz 200m stovi sodyba, tai bijojau gauti i kupraNenuostabu, kad ten nera zuvies
Klaisimas, kas situo reikalu pasirupins, policija, ar aplinkosauga, kad upe tersia?
Uploaded with ImageShack.us
Na, šiaip tai jo, teisingai sakai. Aš irgi nesu prieš samanęopiumas rašė:Siaip tai man visiskai nerupi jei tas bravoriukas kieme stovi pas kaimiecius. Man jis nebutu uzkliuves jei upes nebutu terses, kadangi visas brudas i upe nebepatenka, tai as esu visiskai patenkintas
gintars rašė:aha kur jau neperleis, net bloga daikta pardaves nesileidzia i kalbas del pinigu grazinimo, o neria i krumus http://www.kitamkrante.lt/forumas/viewt ... 44&start=0
tai pirkai ta daigta nauja ar ne visdelto..?BenasS rašė:As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )
Kol buvau neplaukiojęs, tai nieko ir nesakiau (tik spėjau), o kai praplaukiau.... jei taip galima pavadintBenasS rašė:man juokinga. Zmogus rase akumo su warikliu dar net neplaukiojes. O pirko pries 2 metus! Tai sawaime aisku kad akuma reik pakraut normaliai. Juk jiem stowejimas ,mirtis......
matai sako jis nenustebins su 4,6kg lydeka... atsirado didis zvejas, kasdien lupantis tokius lydziusBenasS rašė:As gi sakau, rite kaip rite,nei nauja,nei sudrosta. Wiskas dirbo puikiai, stabdziai, frikcionas,korpusas ibreztas keliose wietose. Su ja iR lydeka 4,6kg istraukta(nenustebinsiu :D )