Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Brakonieriavimas, GA veikla, nacionalinių ir regioninių parkų taisyklės, kritika, idėjos, pasiūlymai

#143548   mcdee
 30 Rgs 2009 07:25
Baudos daugiau nei juokingos, tinkla radao masinoj - masina konfiskuot, valti, meskeres irgi. Ir baudos turi but bent jau x5, neturi kuo susimoket, atidirbi viesus darbus.
Patiko JAV sistema, kai lengvi prasidejeliai, aprenkti ruzavai, su prievaizdu ginkluotu vincesteriu, renka siuksles is pakeliu. Manau tokios bausmes atbaidytu bent jau dali potencialiu brakonieriu.

#143757   blight
 01 Spa 2009 07:23
audrutis rašė:Vietiniams oligarcheliams ziuriu nebera jokiu ribu
:superšokas jau matyt nuo neturejimo kur det pinigu visai smegenai (jeigu ju ten yra) susisuko :-kvankt :-kvankt

#143773   Vegys
 01 Spa 2009 08:33
Čia tai 100 % nenormalus bičas. Ne kitaip. :neutral:

#143778   sonca
 01 Spa 2009 08:44
Nemanau, kad pinigų kiekis čia yra lemiamas faktorius :roll: Mano galva nebaudžiamumo iliuzija daro savo juodą darbą, juk tie visi vietinės reikšmės oligarchėliai jaučiasi nebaudžiami, policija jų negaudo, teismai išteisina :twisted:

#143823   Skersnukis
 01 Spa 2009 10:21
Tas beprotis visiskai atauses. JAV jei bandai duoti kisi policininkui tave gali nusiusti i psichushke. Siuo atveju jei issisuks vien bauda - tikrai nesuprasiu musu teisesaugos. Manau kad su psichologu tas pilietis turetu tureti privalomaji bendravima.

#143833   blight
 01 Spa 2009 11:31
Jei nenubaus kaip priklauso, manau pasipils dar daugiau panashiu atveju... Butu mano valia, tai ash jam 6m nelaisves :-byta:

#143839   SauliusM
 01 Spa 2009 11:52
jo, originaliai cia... ir sugalvok tu man taip :roll: kazna, o jei taip Nemuno vaga ties Kaunu link Rygos ilankos pasukus. gal irgi visai prikolas butu :roll:

#143848   Agis
 01 Spa 2009 12:07
Jei mahometas neina pas kalna, tai kalnas eina pas mahometa :lol: Tas veiksmas pasirodo jau seniai zinomas yra :-D

#143856   Vegys
 01 Spa 2009 12:24
SauliusM rašė:jo, originaliai cia... ir sugalvok tu man taip :roll: kazna, o jei taip Nemuno vaga ties Kaunu link Rygos ilankos pasukus. gal irgi visai prikolas butu :roll:
Ne kokia idėja. Geriau Nemuną nuog Karaliaučiaus pasukam labiau link Šilutės, kad LT žvejai iš abiejų pusių vėgėles galėtų gaudyt. ;-)

#143861   SauliusM
 01 Spa 2009 12:28
Vegys rašė:
SauliusM rašė:jo, originaliai cia... ir sugalvok tu man taip :roll: kazna, o jei taip Nemuno vaga ties Kaunu link Rygos ilankos pasukus. gal irgi visai prikolas butu :roll:
Ne kokia idėja. Geriau Nemuną nuog Karaliaučiaus pasukam labiau link Šilutės, kad LT žvejai iš abiejų pusių vėgėles galėtų gaudyt. ;-)
nu tei ka cia smulkintis tadu tiesia linija nuo jurbarko in Palanga.

#143882   kazbekas
 01 Spa 2009 13:27
pas mus vienas veikejas irgi pasistenge pries lasisu nersta Sventaja uztvenkt rimta galinga akmenine patvanka. Ne siaip sau ten uztvankele. Gyvosios gamtos inspektoriai siek tiek nuarde pries kelias savaites, bet vakar sklido kalboos kad vel is naujo uztvenkta.
Visos jos isardyt be sansu, nes ten buvo veztas ne vienas sunkvezimis akmenu ir 4 vyrai kelias dienas dirbo kol ja pastate. Taip paprastai akmenu is upes neiskrapstysi dabar.

#143883   Skumbrotas
 01 Spa 2009 13:33
Ties kuria vieta ta užtvanka :?:

#143884   kazbekas
 01 Spa 2009 13:38
kai busi salia - pasiziurek ar vel neatstate.
kai kilsi senuoju keliu i Laukzme ir privaziuosi Medini tilta, tai i desine. Ten stoves naujas beveik krastinis Butinges kolektyviniu sodu prabangus namas. tai salia jo.
jei atstate paskambink Klaipedos skyriui, prase informuot: 846 367034

#144236   espo
 03 Spa 2009 09:11
eina sikt...

#144477   Agis
 04 Spa 2009 23:09
Manau teisingiau būtų rašyti "Gerus neetatinius inspektorius turime"

#144740   Raupsuotas
 05 Spa 2009 17:43
Agis rašė:Manau teisingiau būtų rašyti "Gerus neetatinius inspektorius turime"
Bukime tikslus iki galo - "Gerus neetatinius inspektorius turime", is VilniausPaveikslėlis

#144744   espo
 05 Spa 2009 18:14
[quote="LABAI ALKANAS"]Bukime tikslus iki galo - "Gerus neetatinius inspektorius turime", is Vilniaus[/qoute]

ir ka cia nori tuo pasakyt???geriau i savo mzd pasiziurek.

#144782   Raupsuotas
 06 Spa 2009 07:02
espo rašė:
LABAI ALKANAS rašė:Bukime tikslus iki galo - "Gerus neetatinius inspektorius turime", is Vilniaus[/qoute]

ir ka cia nori tuo pasakyt???geriau i savo mzd pasiziurek.
Ka norejau ta ir pasakiau, kad ikliuvo svolacius - neetatinis inspektorius is Vilniaus.Tik nesupratau prie ko cia Kauno Zveju Draugija Paveikslėlis Nejau valdybos nariai irgi pradejo brakonieriauti-butu tikrai negrazu, bet kad straipsnis atrodo apie Vilniaus niekseli kuris be jokios sazines, padare si nusizengima ir mete didele deme ant viso Vilniaus aplinkosaugos dapartamento.Suprantu, kad gal tai uzgavo kaz kurio vilniecio sirdi, bet juk ne jus delto kaltas tamsta espo todel nereikia taip aklai puolant kitus ginti svetimo munduroPaveikslėlis

#144811   blight
 06 Spa 2009 09:25
Tesiant Siesarties vagos pakeitima... Idomiu gandu teko girdet...
Shneka kad, kas padare, be problemu susimokes ta bauda. Matomai uz nugaros kazkoks turtingas dede sedi. Sumokejes bauda turetu viska sutvarkyt kaip buvo, o jeigu ne - 300lt bauda!! :lol: Firmos kuri atliko darbus turetu but atimti visi atestatai, bet o ka atimsi jeigu ten darbus atliko Jonas ar Petras, ish kurio nera ka atimt (jam sumokes dvigubai kad prsiimtu kalte). Sklypas mikliai parduodamas trims asmenims (ash tau, tu man :-D ), o treciam savininkui pretenziju jau kelt negali, vat ir viskas... Ir gyveni sau... Na bet visvien, bent papurtys (tikiuos) aplinkosauga, architektus, statybos inspekcija ir kitas institucijas, kurios i tai pro pirshtus paziurejo (neva su jais buvo ish anksto jau apshneketa)... bet kogero bus kaip visada - kuris ish tikro kalciausias liks maziausiai kaltas :roll:

#144933   ansanas
 06 Spa 2009 19:05
Buvau siandien pazvejot vienam kanale kuris eina ratu,visas apauges medziais ivaziavimas tik vienas.man baigiant zvejyba ir gerokai sutemus pro mane pravaziavo dzipas ir nuvaziavo link tolimiausios kanalo vietos,o vaziuot ten nera ko nes nei kelio nei kokiu namu ten nera.kadangi ruosiaus jau namo nuvaziavau is paskos galvoju bent jau streso jiem bus privaziavau pastovejau paspoksojau, apsisukau ir pradejau vaziuot namo,jie irgi apsisuko sviesas issijunge ir irgi isvazinejo.man vaziuojant link isvaziavimo koks 1km iki kelio stovejo tamsintas mersas su vairuotoju,kaip supratau jis kaip ir saugojo ivaziavima kad niekas nepravaziuotu nepastebetas.prie merso irgi pristojau nagla veida nutaises tipo numerius paziurejau ir nuvaziavau.blyn tas kanalas toks nuosalus visa vasara dziaugiaus gera ramia vieta surades ir sia tau kad nori..pasirodo as diena dziaugiuos,o brakusos nakty..

#145061   Mike
 07 Spa 2009 12:17
arba banditai lavoną pakasti...

#145068   Skumbrotas
 07 Spa 2009 12:25
... o gal neabejingi žvejai, savo iniciatyva darantys reidus ir baidantys potencialius brakušas :?: :roll: :?

#145078   ansanas
 07 Spa 2009 12:52
Dzipe sedejo du pagyvene vyriokai.kad zvejai tikrinantys brakusas abejoju, nes mazai ten kas zvejoja ner ka tikrint..be to ka tada veikia tamsintas mersas netoli ivaziavimo..vienintelis ne su zvejyba susijes realus paaiskinimas,kad galejo buti medziotojai nes teritorijoj yra medziotoju bokstelis..bet ar kas ruosiasi i medziokle temstant?atsimenu pries kelias dienas zvejojau tai irgi dzipas atvazinejo,bet mane pamate apsisuko ir nuvaziavo.. I GA kaip ir negaliu ko skambint ka as jiem pasakyciau..be to artimiausias GA uz kokiu 10km tai jie tikrai nevaziuotu jei nieko tiksliai pasakyt negaliu.. Sakiau nuvaziuosiu kuri vakara sutemus paziuresiu ar sedi ten kas jei sedi pasiteirausiu ka ten veikia..nors realiai kaip ir neturiu jokios teises nei ka tikrint nei ko klausinet..

#145080   Skersnukis
 07 Spa 2009 13:06
Klausineti tai visi turime teise :)

#145083   Vegys
 07 Spa 2009 13:25
ansanas rašė:Dzipe sedejo du pagyvene vyriokai
Džipas - žvejų mašina !
ansanas rašė:kad zvejai tikrinantys brakusas abejoju
O kad žvejai ?
ansanas rašė:nes mazai ten kas zvejoja
Jie irgi taip galvojo. Ale užtiko tave.
ansanas rašė:be to ka tada veikia tamsintas mersas netoli ivaziavimo
Pas šituos žvejus visai ne žvejybinė mašina. Nebent jei universalas ar koks nors ML ar G .... O ką veikė ? Žvejot atvažiavo.
ansanas rašė:man baigiant zvejyba ir gerokai sutemus pro mane pravaziavo dzipas ir nuvaziavo link tolimiausios kanalo vietos,o vaziuot ten nera ko nes nei kelio nei kokiu namu ten nera
Ieškojo vietos žūklei.
ansanas rašė:jie irgi apsisuko sviesas issijunge ir irgi isvazinejo.
O kas jiems beliko ? Pravažiavimo juk nėr, pats sakei.
ansanas rašė:atsimenu pries kelias dienas zvejojau tai irgi dzipas atvazinejo,bet mane pamate apsisuko ir nuvaziavo..
Žmogus gal tą vietą savaitę laiko šėrė, o tu ją užėmei. Ale žmogus kultūringas, nepuolė akių drąskyt ir rėkt "Čia mano vietą - pasitrauk !", todėl tyliai ramiai nuvažiavo ...
ansanas rašė:Sakiau nuvaziuosiu kuri vakara sutemus paziuresiu ar sedi ten kas jei sedi pasiteirausiu ka ten veikia..
Jei matysi kad ką nors kąsa - geriau neklausinėk nieko. ( http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 061#145061 )

Jeigu ką - čia pusiau rimtai pusiau juokais. Sunku spręst. Juk pas tave tik įtarimai. Jokių įrodymų. Šiaip abejoju ar norintis statyt tinklą (ar pan) nuošalioje vietoje dar sargus (mercedes) paliktų. Juk dienos metų atvirose vietose tinklus stato.

#145090   ansanas
 07 Spa 2009 14:49
Garantija kad ne seip zvejai,nes viet nuosali,n kilometru iki miesto,o ka kanale zvejot nakty?karpiu ner samu ner..vien lydekos,bebrai.nieko rimciau ner.toliau ka komentuot kaip nera reikalo,bent jau kol nieko naujo nepamatysiu nesuzinosiu

#145094   rmz
 07 Spa 2009 15:31
ansanas rašė:Garantija kad ne seip zvejai,nes viet nuosali,n kilometru iki miesto,o ka kanale zvejot nakty?karpiu ner samu ner..vien lydekos,bebrai.nieko rimciau ner.toliau ka komentuot kaip nera reikalo,bent jau kol nieko naujo nepamatysiu nesuzinosiu
ar vien tik brakonieriai dzipais vazineja? gal tau paranoja? ar yra nustatytos valandos prie tvenkinio privaziuoti? zinai patarle: nepagautas - ne vagis! :-D

#145106   ansanas
 07 Spa 2009 16:56
Taigi as ir nesakau,kad petras ar juozas brakoneriavo.I GA irgi nepuoliau skambint tai nesinervuokim ir daugiau nekomentuokim :-D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė