SauliusM rašė:tukasG rašė:Puikybė - nuodėmė, lai Viešpats Tamstai būna gailestingas...
polnyj pzdc... cia vadinasi atsakymas i tai, kad MZD nevykdo to, ka pagal istatymus vykdyt privaletu.
Dar kartą pasikartosiu, kad MŽD atstovauju tik tiek, kad turiu narystę toje organizacijoje paliudijantį bilietą ir naudojuosi jo suteikiama teise žvejot keliuose telkiniuose. Ir viskas. Visa kita yra asmeninis mano požiūris į visa tai apie ką mes čia diskutuojam.
Atsakymas Tironui buvo, ne apie MŽD pareigas, ar žvejo teises, o apie paprasto, geranoriško, žmogiško požiūrio į aplinkinius nebuvimą. Jeigu puikybės laipsnis toks didelis, kad jį tenkintų tik asmeniškai jam besilankstantys ir į tam tikrą vietą pabučiuot besitaikantys vandens telkinių nuomininkai, tai prie ko čia aš... Aš prieš važiuodamas žvejot į naują telkinį, informaciją apie jo priklausomybę ir žūklės tvarką jame sugebu rast ir be lentelės šalia tako ir visiškai nesiskundžiu, kad tai sunku, ar neįmanoma... Tereikia tik geranoriškesnio požiūrio į aplinką.