Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.

"Valstybės kontrolė pirmą kartą patikrino, kaip šalies vidaus vandenyse atkuriami žuvų ištekliai ir kaip jie saugomi."
Urlys rašė:Kodėl sanaudas susidariusias dėl verslinės žvejybos komercinės veiklos turi dengti kažkokios labdarinės organizacijos, o ne patys verslininkai? Negi sunku paskaičiuoti, suplanuoti ir paskirstitį išlaidas jų kaltininkams?
kazkoks nafig populistinis straipsnis. kiek tu privaciu balu tera, kad del ju cia kipisa kelt... nu o kad karpinykas ant muselinyku uzvaziavo tai linksma skaityt buvo....dub rašė:http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/seimas ... d=59487571
Kaip suprantu tai liečia tik privačius vandens telkinius ir neliečia išnuomotų telkinių.
... ir dabar, kai jos priklausys visiems (t.y. kaip ir niekam konkrečiai) visi pulsim daryt...hipy rašė:mes atgausim visas upes is MZD ranku, kurie tikrai nieko nedare...
aš irgi manau, kad kuo greičiau atlaisvins tuos telkinius visokios draugijos, tuo geriau ir paprasčiau viskas bus. Mokėčiau ir 150Lt/metams, kad tik galėčiau visoj lietuvoj žvejoti (išskyrus aišku privačius telkinius). Bet gal klystu? Gal yra kažkokių niuansų su tom nuomom?hipy rašė:siaip tai tam karpininkui pritarciau, ir nors "Merkys" tvarkesi pavyzdingai (bet realiai jie vieni ten ir tezvejojo), bet paaukojus tik juos, mes atgausim visas upes is MZD ranku, kurie tikrai nieko nedare...
mano nuomone su sita sutampa 100%hipy rašė:siaip tai tam karpininkui pritarciau, ir nors "Merkys" tvarkesi pavyzdingai (bet realiai jie vieni ten ir tezvejojo), bet paaukojus tik juos, mes atgausim visas upes is MZD ranku, kurie tikrai nieko nedare...
pulsim ar nepulsim cia kitas klausimas, bet jau bent kiekvienam atskiram telkiniui nereikes atskiro leidimo is to rajono MZD ir nereiks pinigu MZD uz nieka moket ir susimokesi tik uz bendra metini leidima kuris tuose telkiniuose galios. o tie pinigai teoriskai nuo siu metu turetu buti skiriami zuvinimui. taip kad viskas tik i gera mano nuomone. ir ta viena kuklu Merkio kluba del sito progreso tikrai buvo verta paaukot.tukasG rašė:... ir dabar, kai jos priklausys visiems (t.y. kaip ir niekam konkrečiai) visi pulsim daryt...hipy rašė:mes atgausim visas upes is MZD ranku, kurie tikrai nieko nedare...Rezultatai netruks pasimatyt...
Juokinga.