Pagal tai, kokius kiekius ir kokio dydžio žuvis gaudo, tai atsakysiu - taip, tai sektinas pavyzdys.
Ir nedaug kur vakaruose yra blogai paleidinėti žuvis..
Pati žūklė museline juk nėra bloga, o požiūris į juos pas Tave kartais toks žeminantis.
Jei turi tokią infrastruktūrą, kad gali vaivorykštukus žvejoti, ar čia blogai?
Juk akcentuoji, kad ir mums reikia infrastruktūros, kuri skatintų tokio tipo žvejybą (neturiu omenyje būtent vaivorykštuku, tiesiog, kad būtų patogu žvejui ir pelnas verslininkui). O jei jie taip patogumą įsivaizduoja, tai nieko blogo.
Net pas juos pačius jaunimo tarpe šitas požiūris yra, kad žūklė, tai senų žmonių užsiėmimas
"What do your friends think of you going fishing?
Most of them think we are weird as they think that it is an old man's sport!"
http://www.fishactive.com/news/3394-barriers.html
Dėl valgymo, tikiu, kad valgo, mačiau, kad prekybos centruose perka lašius atvėsintus.
Jei apeliuoji į maistines naturaliai užaugintų žuvų savybes, tai tikriausiai puikiai žinai, kad Baltijos jūra yra pakankamai stipriai užteršta, o organizmuose tarša didėja kiekviename mitybos grandinės lygmenyje. Taigi, lašiša, būdama pakankamai aukštai maisto grandinėje yra prikaupusi įvairių nepageidaujamų medžiagų savo organizme. Todėl naturaliai iškyla klausimas, ar tikrai geriau valgyti sugautą, nei pirktą žuvį.
Truputi per daug prirašėt kol raičiau atsakymą.
Tukai, teisingai pastebėjo Edmundas pagal aprašymą.
O aš žūklę matau tik kaip laisvalaikio praleidimo formą ir gamtą palieku tokia pat, kokia ji buvo prieš man ateinant.
Ko nepasakyčiau apie kai kuriuos kitus laisvalaikio praleidimo būdus - keturračiai išdrasko miško paklotę (taip pat yra supratingų, kurie to nedaro), stovyklautojai išlaužo aplinkinius medelius, šiukšlina ir ttl...
Kalbat apie tą žuvį lyg būtų Jūsų dukra. Ar jos jaučia tokį skausmą, kokį Jūs įsivaizduojat, kad jai suteikiat?
Gerai, streso hormonas išsiskiria, bet kai kurie žmonės specialiai save stato į pavojingas situacijas, kad į kraują plūstelėtų adrenalinas.
Niekas nepaklausė, gal ir žuviai reikia aštrių pojūčių?