Pavizdys malku įlanka, ten stovi net keli konteiniariai o atėję žvejoti keli žvejai jauko pakelius sukiša į erškėtrožių krūmus, vėliau ten atsiduria ir alaus skarbonkės. Tokiems į snuki gali duoti atsipūtęs, bet gerai yra pasakyta, kad dėl tokių nesamonių tik bėdos gali susilaukti.
Mano nuomonė per mažai kalbama viešai apie tai. Sutinku forumas yra gan viešas, tačiau tie kurie šiukšlina jie čia ir nesilanko, jų intelekto lygis yra labai ribotas ir jie nesupranta gyvenimo esmės ir prasmės.
Papasakosiu sabvo pavizdį. Kai Minijoje prasideda karšiai suvažiuoja daug meškeriotojų. O mano sodyba yra šalia upės, krantines už jos ribų tvarkau aš vienas. Vieną kartą nutariau atspausdinti lapą su užrašu nešiukšlink o mesk į šiukšlinę. Tą lapą įrėminau į rėmelį su stiklu, kurį pirkau iš foto prekių parduotuvės, šalia pastačiau šiukšlinę plastmasinę, nu vienu žodžiu tvarka neprikibsit. Ką manot praėjo savaitę grįžtu į sodybą o ten krantinė baisi, mėtosi indeliai nuo sliekų, aparikų maišeliai visokie..... o šiukšliadiežė beveik tuščia. Tai taip nervas paėmė, kad neivertina, kad krantinė sutvarkyta švari, nupjauta žolė, krūmai išgenėti vietomis. Dabar suprantu tuos sodybos gyventojus kurie užsitveria pakrantes tvoromis, arba ten laksto meilūs, kaip kačiukai aviganiai. Kažkada pygdavau ant tokiu sodybų, bet po mano akcijos tik pateisinu aš juos. Kas svarbiausia ten šiukšlina gretimos sodybos gyventojai, kurie yra kaip minėjau riboto intelekto lygio žmonės.
Dėl ko neileidžia žvejoti stintu kruiziniame terminale stintu, ten kur užtverta yra kairėje? Nes mato kas darosi šalia. Kas tvarkys, kam papildomi rupesčiai vardan gero, kas ivertins, kad gerą padarė ir įleido į teritoriją? Mes patys esam sau priešai. Šikam ten kur valgo o poto kenčia tie kurie moka nuleisti vandenį. Poto skundžiamės nėra vietos, ten neileidžia, kas ileis tokius valkatas? kokios krantinės palieka šiukšlinos, todėl kad kultūros mes žvejai neturim ir nesiekiam jos turėti. Nes viešai tik plepam o akcijų nėra jokių, kad pamatytu žvėjai tie aborigenai su kojos storio galunėmis kurie dar žvejoja su 0,5 storio valais raudes begaudantys.
Ta akcija darom yra lašas jūroje palyginus su akcijom viešos tvarkos pažeidimas, jum skiriama bauda. Ir niekam neidomu tavo šiukšlė ar netavo, ar radai ją ar vėjas atpūtė. Radai pakelk nunešk, matei kas numetė iškvisk policija.