tipo is konteksto nesimato. Ir siaip labai naglas esi.
Nors jus visi povandeniniai su savo shakem ohujeline esat.
Nors jus visi povandeniniai su savo shakem ohujeline esat.
Jei tu negerbi savo kalbos, tai gali rašyti nors ir Morzės abėcele.Wytux rašė:...kitas del raidyno prisifisineja
SauliusM rašė:Sėdėtų tylus tai butu ok.
O dabar gal isvis reik ta veikla uzdraust nes labai apnaglejo
Teisingai. Vyrai jeigu norit kur nors išlieti savo ambicijas ar kažkokias nuoskaudas, tai eikit kriauše padaužykit ar prie vandens su meškere.Julius's rašė:
Pradzioj kol viskas buvo grazu, ministro pasisakymai ir t.t. visi buvom laimingi ir nesibarem. Dabar, kai pasirodo jog nebus taip kaip buvo prisneketa mes kimbam y atlapus vienas kitam, o tie kurie uzvire sita kose, ramiai stebi ir laukia, kol laukiniai uzpjaus viens kita. O jie tada tyliai ramiai, prasuks savo planus, o mes cia pjausimes.
...
tukasG, o kokios dar reikia strategijos žūvų išteklių atkūrimui iš surinktų lėšų už žvejo bilietus? Strategijos gal reikia visai gamtos apsaugai, o tai nėra mūsų kompetencijų ribose, o ne tokiam atrodytų paprastam dalykui- kaip protingiau paskirstyti tikslines specialiąsias lėšas. Ir dar po viso to, kas buvo pažadėta prieš penkiskart (ar daugiau) daugiau apmokestinus.. žvejustukasG rašė:Šiaip jau Vladimir iškėlė labai svarbų ir rimtą klausimą: strategijos nebuvimą. Apie tai iš aš kažkada anksčiau čia esu šnekėjęs. Chaotiškų veiksmų naudą matom. Blaškymąsis. Liūdnai kažkaip man visas šis reikalas atrodyt ima... Liūdnai.
tai tipo siulai maudytis uzdraust? idomu. vat galvoju dabar, kuris istatymas galetu tai draust... kad megejiskos zukles nei istatymas nei taisykles tokiu galiu net is tolo negali turet, tai vienareiksmiskai....Rapolas rašė:Medžioklė tai užgrausta, bet nardymas tai neuždraustas, lygtais. Tai dbr kas gali pasakyti, ar yra ten šautuvas po akmeniu kokiu, ar nėra paslėptas.. O realiai, nereikia net šautuvo, panėrei, pasižiūrėjai, kur ir ar stovi lašiai, o darugai nuo kranto "katalina" su trocais. Vat tokia tai ir muzika gaunas.. kodėl uždraudžia rodytis su spiningu 25m atstumu nuo upės, o su ląstais ir triūbica gali nors ir "nuogas maudytis" prie nerštaviečių..
p.s.: sorry, nesusilaikiau ;)
Nu.. ruoniams maudytis tikrai negali uždraust. Bet su narų įranga (ląstai, kostiumai, triūbica ir pan.) tai nuo spalio 15d. pvz. sukiotis prie nerštaviečių- tai vienareikšmiškai.. su spiningu uždraudė, o tai ką- su "kostiumais" negali uždraust. Na, o nuogaliai tegul jūroje ar kitose neuždraustose vietose tokiu laiku turškiasiSauliusM rašė:...tai tipo siulai maudytis uzdraust? idomu. vat galvoju dabar, kuris istatymas galetu tai draust... kad megejiskos zukles nei istatymas nei taisykles tokiu galiu net is tolo negali turet, tai vienareiksmiskai....
vat biski vaikinai STOP sitoj vietoj su tom strategijom. Jus ka, jau pamirsot, kad egzistuoja partines strategijos, jau pamirsot uz ka balsavos per rinkimus ir kokias tos partijos turi savo programas ir strategijas? jau pamirsot ka isrinkot? nu OK, dauguma isrinko. kaip ne kaip dabar sita klausima valdo socdemai ir tvarka su teisingumu, tai jus optimistai isivaizduojat bus lengva prastumt kazkokia strategija kuri kertasi su situ partiju programom? vat pamastykit biski pries verkdami.tukasG rašė:Šiaip jau Vladimir iškėlė labai svarbų ir rimtą klausimą: strategijos nebuvimą. Apie tai iš aš kažkada anksčiau čia esu šnekėjęs. Chaotiškų veiksmų naudą matom. Blaškymąsis. Liūdnai kažkaip man visas šis reikalas atrodyt ima... Liūdnai.
negali. nes tai nera zukles irankiai, todel zukles taisykles ju ir negali reglamentuot. siulau pradziai persiskaityt ir isisamonint tiek zukles taisykliu tiek istatymo bendrasias nuostatas. ten labai aiskiai apibreztos ju galiojimo ribos.Rapolas rašė:.. su spiningu uždraudė, o tai ką- su "kostiumais" negali uždraust...
nebaigsiu.ciapajavas rašė:sauliau baik skriausti zmones viena karta, matai kad forumas tuoj asarom patvins.
Pradėkim nuo to, kad patys žvejai savo veiksmų strategijos neturi... O partijoms tai tikrai dzin, daugiau ar mažiau žuvų vandeny bus, kur kas svarbiau kaip didesnes lėšas biudžetan surinkt ir jomis skyles užlopyt... Ir visai nesvarbu šitoj vietoj kokio pavadinimo partija vadeles rankoj laiko.SauliusM rašė:vat biski vaikinai STOP sitoj vietoj su tom strategijom. Jus ka, jau pamirsot, kad egzistuoja partines strategijos, jau pamirsot uz ka balsavos per rinkimus ir kokias tos partijos turi savo programas ir strategijas? jau pamirsot ka isrinkot? nu OK, dauguma isrinko. kaip ne kaip dabar sita klausima valdo socdemai ir tvarka su teisingumu, tai jus optimistai isivaizduojat bus lengva prastumt kazkokia strategija kuri kertasi su situ partiju programom? vat pamastykit biski pries verkdami.
nu vot i sita dar atsakysiu:arabas rašė:Tai kad Saulėnas nesugeba adekvačiai reaguoti į elementarias kritines pastabas, tai buvo aišku jau seniai. Ankščiau jis tam turėjo pilną teisę. Dabar jis yra MŽPT narys, tad ir elgtis turi atitinkamai.
Parašiau pastabą apie tai, kad verslinės žvejybos įrankiai turi būti ženklinami. (Ir tarp kitko, ženklinami jie ne tik plombomis, bet ir plūdurais ir vėliavelėmis, kurios labai gerai ir iš tolo matosi) Gaunu tokį atsakymą: “kas tau blogai? siulai gal skatint zvejus verslininkus ir jiem premijas uz priegauda moket? ir kuo didesne priegauda tuo didesnes premijas. kas negerai tau?“ Skubu nuraminti – viskas man gerai. O kaip tau? Viskas gerai?![]()
Aš irgi esu prieš povandeninę medžioklę vidaus vandenyse, bet tokie argumentai kaip “jus visi povandeniniai su savo shakem ohujeline esat“ ir „ isvis reik ta veikla uzdraust nes labai apnaglejo“ man nėra priimtini.
Sauliau,dabar tu esi oficialus asmuo, todėl pasistenk elgtis deramai. Gal tu ir Taryboje naudoji tokią A. Lukašenkos pobūdžio argumentaciją? Jei taip, tai naudos iš tokio nario tiek pat kaip iš jauno foksterjero, nežinančio kur išlieti savo energiją.
Saulėnai, nesupyk ir neįsižeisk, bet norėtųsi, kad pradėtum elgtis kaip suaugęs ir subrendęs žmogus, o ne kaip įsižeidęs vaikas.
Vienu žodžiu, sekmės Taryboje ir gerų laimikių.
drisciau nesutikt. ypac kai mano asmenine patirtis man sako priesingai ir partines politikos toli grazu ne paskutinej vietoj.tukasG rašė:... O partijoms tai tikrai dzin...
Nagi nagi... Ir kurios gi politinės partijos programoj gilinamasi į žuvivaisos valstybiniuose telkiniuose klausimus ar mėgėjiškos žūklės plėtros strategijas...? Kažkaip neteko girdėt.SauliusM rašė: ypac kai mano asmenine patirtis man sako priesingai ir partines politikos toli grazu ne paskutinej vietoj.
Pasiuntei ,tai einu skaityt nuostatų..SauliusM rašė:...siulau pradziai persiskaityt ir isisamonint tiek zukles taisykliu tiek istatymo bendrasias nuostatas. ten labai aiskiai apibreztos ju galiojimo ribos.