Siaip eiti tikrinti tu "pensininku" sieteliu, bent jau man - didziulis malonumas. Vezius as gaudau ne vien del ju skanumo, bet ir del paties proceso

O jei perneshtum serganti vezi ? Kaip tai atsilieptu tiems vietiniams veziams (ar net kitiems vandens gyviams) ? Istatymai manau ne siaip sau kuriami ....gintarsen rašė:Siaip tokia veikla istatymais yra draudziama perkelti vezius is vienos vietos i kita,bet as ta darau ir darysiu ir man pasiteisino![]()
Nu paskutini karta gaudziau gal pries 3 metus ir daugiau jau, kai dar gyvenau Plungej, Klaipedoj, tad gal dabar ir pipiec, nieko negirdejau. Bet siaip tas karjeras mane zavedavo, nes kasnakt ten veziaudavo praktiskai desimtys zmoniu, o veziu ten vis budavo ir budavo. Neissemiamas toksgintarsen rašė:O Skaidriajame kaip ir pipiec tiem veziam ar as klistu
Nu jei 100% vadovautis istatymais, tai gal ir negalima pernesinet veziu, bet, zinant, kad dauguma istatymu pas mus toli nuo tobulybes, o valstybes tarnybos kai kuriu reikalu netvarko, tenka kartais ir patiems isikist ir tarkim nusizengt. As bent jau tikrai nesu is tu, kurie aklai vykdo istatymus. Plius neisivaizduoju kokia gali but padaryta zala tarkim upes atkarpai, jei joje veziai isnyke, o pabandai juos vel iveist. Apie kokia liga gali but kalba, jei ten nera ko apkrest atveztiniais veziais, nes nera veziuVegys rašė:O jei perneshtum serganti vezi ? Kaip tai atsilieptu tiems vietiniams veziams (ar net kitiems vandens gyviams) ? Istatymai manau ne siaip sau kuriami ....Ideja / mintis - grazi. Tik vot rezultatas kartais gali but ne visad geras ...
Greiciau GM isnaikins vezius savo istatymais negu paprastas veziautojas nors ir pagaudamas virs normosVegys rašė:O jei perneshtum serganti vezi ? Kaip tai atsilieptu tiems vietiniams veziams (ar net kitiems vandens gyviams) ? Istatymai manau ne siaip sau kuriami ....gintarsen rašė:Siaip tokia veikla istatymais yra draudziama perkelti vezius is vienos vietos i kita,bet as ta darau ir darysiu ir man pasiteisino![]()
Ideja / mintis - grazi. Tik vot rezultatas kartais gali but ne visad geras ...
Leisk leisk Gelmesgelmes rašė:Dėl ko aš užklausiau? Ogi prie pat mano sodo griovys teka. Vėžių jameJis už 100 metrų į Vabalą iteka. Vasarą visada nors kiek vandens būna. Pavasarį ir rudenį - sočiai. Pagalvojau, kad įleidus.... A?
Skumbrotas rašė:Šiandien kalbėjaus su vienu nardytoju, sakė prieš nepilnas dvi savaites nardė Grgždų Skaidriajame karjere ir matė visą dugną nuklotą vėžių lavonais. Sakė siaubas kažkoks - vieni jau suirę, kiti šviežiai nudvėsę, vos kelis gyvus matė. Gal koks maras![]()
Ką reiškia pasakymas: apie vamzdžius ir trasasgintarsen rašė:.....kol birzieciai neatvarys ir nenusiaubs,o jeigu ka Griska su vezdu pastatysiO jei rimtai kodel nepabandzius,svarbu kad srove butu,aisku gilio kad neisaltu ir dumblo kuo maziau.O apie vamzdzius ir trasas neverta ne kalbeti
Bet tas tavo griovys eina kaip tik per kolektivinius rodos
,o zinai sodininkai