o man kaiptik gilumoi nelindio,o prie kranto lindo puikiai,tikriausiai kaip kurgintarsen rašė:Net veziai pasitrauke i saltesnius vandenis......tikrintas senas geras ezeriokas....prie pat pakranciu veziu nerasta-viskas gilumose,o be to didieji uzsieme rubu kaitaliojimasi
Pas mane apvalūs, bet pirkčiau kvadratinius. Turbūt geriau ant dugno jie nusėda, nes tikrai daugiau vėžių į juos prieina. Dydis.. skonio reikalas.. Sakyčiau ilgis apie metrą, aukštis ir plotis apie 40cm..Vegys rašė:Kokio dydžio bučiukas turėtų būti ? Man rodos ir apvalių būna, ir keturkampių. Paporinkit kokius pirkt.
amerikiniai rainieji gali ir savartyno baloj gyvent.deila123 rašė:nemune vienoj vietoj radau daug vėžių išnarų ,kiek žinau vežiai mėgsta švarų vandenį,gal galit papasakoti apie vežių gaudyma be bučo (nezinau ar teisingai) senai esu skaites ,kad ant pagalio nusidažo gala baltai ir gaudo.
naktim eini su prozektorium ir rankioji rankomis palei pakrantes. bet lietuvishku aborigeniniu veziu taip gaudyti nevalia. patikek manim ant pagalio tu nieko nepagausideila123 rašė:nemune vienoj vietoj radau daug vėžių išnarų ,kiek žinau vežiai mėgsta švarų vandenį,gal galit papasakoti apie vežių gaudyma be bučo (nezinau ar teisingai) senai esu skaites ,kad ant pagalio nusidažo gala baltai ir gaudo.