Aš irgi blogai žiūrėjau, nes nei vakar nei šiandien jokios valtelės Nemerzatėj nemačiaukamstis rašė:Blogai ziurejai![]()

... viskas gerai, nes būna ir blogiau ...
Aš irgi blogai žiūrėjau, nes nei vakar nei šiandien jokios valtelės Nemerzatėj nemačiaukamstis rašė:Blogai ziurejai![]()
Ką ten rašyt kai karšius lupau juroj, bo prieš tai dieną skumrotas visus gandrus išgazdinocyma rašė:O aprašys gal Edis, jam tai gaunasi geriausiai
Nu taip atsitinka kiekvienam paskutiniam paršeliui prie papo...Edošius rašė: Beje, o kodėl Skumbroto nėra fotkėj, negi su juo nepadrrem nei vienos foto ?
Nereik būti profu, užtenka naudot lengvesnes blizges - pvz moresildas vėjažuvėm ne sunkesnes 15g, kitas analogiškas blizgutes 12-15g, aukščiau kotą iškeltą laikyt, ir tikrai nereiks reaktyviniu greičiu traukt, kad dugno neartAgis rašė:Nu as nesigincinu su profais, as kai pradedu letai vesti blizge tai ana dugnan kabinasi![]()
juk apie toki daigta ash keliais postai auksciau ir parasiau.. ;) dar ir nurodziau kur isigyti.. tjp kad yra ju pas mumi kaina nekosmine apie 2 litiokusMarius rašė:http://www.mosegaardens.dk/silkekrogen_ ... -2241.html
Kazkada teko but Danijoj, pastebejau, kad daug kas naudoja tokius daiktus, ale LT neteko matyt, tai ir pasimirsho.
Jo, pastebejau, kad parahei, tiesiog sulyginau kainas. Pas juos shiaip viskas vos ne dvigubai brangiau nei pas mus, bet shiti siulai pigesni. manau, su laiku gal ir pas mus bus ju visose pardese ir pigiauIgnelis rašė:juk apie toki daigta ash keliais postai auksciau ir parasiau.. ;) dar ir nurodziau kur isigyti.. tjp kad yra ju pas mumi kaina nekosmine apie 2 litiokusMarius rašė:http://www.mosegaardens.dk/silkekrogen_ ... -2241.html
Kazkada teko but Danijoj, pastebejau, kad daug kas naudoja tokius daiktus, ale LT neteko matyt, tai ir pasimirsho.ir kokiu nori spalvu, tjp kad neverta terlintis gaminant...
![]()
jei gali placiau papasakok apie gaudymo budus, pliusai minusai... ir reziume ar tikrai geriau uzh kabliukus..?
Taip sako visi, kurie lupa anas kol maiše vietos yradiego rašė:mhm.. man diedukai nuo palangos tilto sake kad labai skanu yra
jeigu nesi rukes tai ir nesnekek nesamoniu, kad vejazuve s....,Skumbrotas rašė:Taip sako visi, kurie lupa anas kol maiše vietos yradiego rašė:mhm.. man diedukai nuo palangos tilto sake kad labai skanu yraBo kitaip durnai iš šono žiūrisi ir tas maišas, ir to maišo šeiminykas...