Kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas,progu tai daug ale kad is akiu jo nepaleidziaDonatelo84 rašė:Tik gaila Messi niekaip neisauna,, nors tiek ataku padaro geru

Kaip sakoma ateis laikas bus ir vaikas,progu tai daug ale kad is akiu jo nepaleidziaDonatelo84 rašė:Tik gaila Messi niekaip neisauna,, nors tiek ataku padaro geru
stipriai klysti nes namo skris vokieciaiWytux rašė:Na va, kolkas isseina tie, kurie labiau nori zaisti o ne uz 'praeities nuopelnus' ... na gal isskyrus anglus, kurie sekmadieni skris namo.....
meksikonai juos pacius atrurins.pensininkas rašė:atrurins meksikonus, iseis su pokeriu ir diego dar labiau selios
minda rašė:stipriai klysti nes namo skris vokieciaiWytux rašė:Na va, kolkas isseina tie, kurie labiau nori zaisti o ne uz 'praeities nuopelnus' ... na gal isskyrus anglus, kurie sekmadieni skris namo.....
nematau nieko juokingoWytux rašė:minda rašė:stipriai klysti nes namo skris vokieciaiWytux rašė:Na va, kolkas isseina tie, kurie labiau nori zaisti o ne uz 'praeities nuopelnus' ... na gal isskyrus anglus, kurie sekmadieni skris namo.....![]()
![]()
![]()
Peržiūrėjau visus daiktus namuose, nei vieno paragvajėnų gamybos - tai man paragvajėnų visai negailasenelis rašė:Gaila man japonu...Nebuvau apsisprendes,kas man labiau patinka - japonai ar pargvajieciai,bet akis uzkliuvo uz televizoriaus...japoniskas
dar pasidairiau - dulkiu siurblys japoniskas
Na ir sirgau uz juos... gaila man japoniuku
o ka ne is nuosales imuse? taip,kad irgi neaisku kaip viskas pasisuke butu? jauciu niekada neperziurines vaizdo pakartojimu del gincytinu epizodupensininkas rašė:tai turbut del mexikonu pralaimejimo irgi teisejas, kamuolys, aplinka, klisos kojos, meistriskumo stoka kalti?
Jei is futbolo atimsi zmogiskaji faktoriu, tuomet ir soniniu teiseju nebereikes ir pagrindinis teisejas gales su taburete viduryje aikstes sedeti ir ziureti i dideli ekrana sau ramiai... Visi klysta, ir nieko nepadarysi. Ypac kai WC dalyvauja daug teiseju ir FIFA privalo kad ir afrikos gludumos kaimo teisejui pakviesta i WC duoti du macus susvilpti. O del visokiu technologiju ivedimu, prie to pacio jei atimant zmogiskaji faktoriu siulau ivesti daiveriu kratymo elektra technologija. Tik syki nerei ir nukrete elektraminda rašė:o ka ne is nuosales imuse? taip,kad irgi neaisku kaip viskas pasisuke butu? jauciu niekada neperziurines vaizdo pakartojimu del gincytinu epizodupensininkas rašė:tai turbut del mexikonu pralaimejimo irgi teisejas, kamuolys, aplinka, klisos kojos, meistriskumo stoka kalti?