Yra vokiečiai, olandai, prancuzai. Jei atžais už visus netikėlius kitus...
Jei neima žuvys- ima žvejai.
Na vokeciai jau n metu mano favoritai ir mano supratimu tik jie dar ir gali ragus parodyti afrikieciams ir latinams.edmundaxx rašė:Yra vokiečiai, olandai, prancuzai. Jei atžais už visus netikėlius kitus...
Na aš pats prisiminiau labiau EČ italų žaidimą ir nesitikėjau, kad nesistengs įmušt, išims savo puolėjus.. Neatrodo man italai silpnesni už urugvajųMariusM rašė:oho, dauguma už makaroninkus dūrė![]()
netikėta
taigi cia italaiVytenisnl rašė:... nesitikėjau, kad nesistengs įmušt, išims savo puolėjus.. ...
Raudonos tikrai nebuvoVytenisnl rašė:Aš kažkaip kuo toliau, tuo mažiau pasitikiu komandų pajėgumu ir daugiau statau ant nusiteikimo (ar nori iškart laimėt ar manosi esantys pranašesni) ir teisėjo (na blyn, kad ir mūsų A lygos teisėjų perdaug nemėgstu, bet keli tikrai geriau suteisėjautų)
Pastebėjau tokią tendenciją šiam čempe, kad norint įtikint teisėją, jau nebeužtenka teatro akademijos porą porą vaidybos kursų užbaigt, bet reikia ir garsiai bliaut mokėtWytux rašė:taigi cia italaiVytenisnl rašė:... nesitikėjau, kad nesistengs įmušt, išims savo puolėjus.. ...
tiesia koja ne į kamuolį, be galvojimų raudona.Šaltupys rašė: Raudonos tikrai nebuvo.
Na tada rungtiniu pabaigoje turetu likti aiksteje vartininkai ir koks 1 zaidejas kuriam nebeliks kam istiesti kojosMariusM rašė:tiesia koja ne į kamuolį, be galvojimų raudona.Šaltupys rašė: Raudonos tikrai nebuvo.
Geras, dabar supratau kodel tas barsukas nenesioja kabiu
Negarantuoju bet kiek pamenu lygtais pries tai buvo kabinimas uz kojos graikui. Cia nevisas epizodas iskirptas.Gedcka V rašė:https://www.youtube.com/watch?v=V964iYlL4XU Tikrai nematyti, kad nebuvo klaidos. Eilinį sykį teisėjas prašauna..