Vokietija 3:2 Portugalija
Iranas 0:2 Nigerija
Gana 2:1 Jav
Iranas 0:2 Nigerija
Gana 2:1 Jav
Jei neima žuvys- ima žvejai.
tai reiskia tiksliai atspejes 2,5, beveik tiksliai atspejes 1, o visai "i pievas nugrybaves" 0,5??sonca rašė:Man kaip tik gerai čia viskas atrodo. Jei neatspėji baigties tai lieka galimybė gaut paguodos taškus už atspėtų įvarčių skaičių.
vava, sutinku su tamsta, nu bet šitas punktas tai jau tiek-to... ateity galėtų būt taip , pvz. jei atspėji nugalėtoją- 1 taškas, jei atspėji bendrą įvarčių skaičių (ar 3:1, ar 4:0), tai +0.5 balo, o jei atspėji tikslų rezą, tai +1.5 , būtų kažkaip žymiai logiškiau. Tokiu atveju būtų kažkam 2.5 taško (atspėjusiam tikslų rezultatą), būtų 1,5 taško (atspėjusiam nugalėtoją ir įvarčių skaičių, bet neatspėjusiam tikslaus rezultato), būtų 1 taškas (atspėjusiam tik nugalėtoją), o paguodos prizas būtų 0.5 taško (jei atspeja įvarčių skaičių, bet neatspėja nugalėtojo). Nu gal čia kitam turnyrui TAIPvava rašė:tai reiskia tiksliai atspejes 2,5, beveik tiksliai atspejes 1, o visai "i pievas nugrybaves" 0,5??sonca rašė:Man kaip tik gerai čia viskas atrodo. Jei neatspėji baigties tai lieka galimybė gaut paguodos taškus už atspėtų įvarčių skaičių.
man ni v temu, bet , jei visiem kitiem gerai, tai dzin