Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #575187   Vytenisnl
 17 Bir 2014 09:30
Rezultatai:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

Minusiukų užderėjo šį roundą :))

Top3:
1) Donatelo (15.5)
2) Sonca (15)
3) Vava, Vytenisnl, Ramkis, Šaltupys (13,5)

Mano spėjimas:
Bel 3:0 Alg
Rus 2:0 Kor
Bra 3:1 mex

Edit: Ačiū Igoriui, pataisytas top`as
 #575192   Rapolas
 17 Bir 2014 09:50
Ar čia normaliai, kad už "atspėtą tikslų" rezultatą į PRIEŠINGĄ pusę gaunama 1.5 taško, kažkaip neįsikertu į šitą taisyklių punktą, sorry:-D
p.s.: suprantu, kad atspėjęs nugalėtoją dalyvis dar gauna papildomai 1,5 taško už atspėtą TIKSLŲ rezultatą, o kad gauna prašovęs, tai čia iš kažkokia mistika :-D
p.p.s.: patikslinkiet TIKSLAUS apibrėžimą tuomet :-D
p.p.p.s.: atspėjęs laimėtoją pvz. gauni vieną balą, o nuvaręs į priešingą pusę- gauni 1.5 ,neblogai.. :-D
 #575195   Vytenisnl
 17 Bir 2014 10:06
Turbūt klaida formulėse. Tikslus rezultatas ir turi būti su nugalėtoju :)

Edit: įkėliau su patikslinta formule. Ačiū Sonca už pastebėjimą. Gaila tik, kad jis vėlokas :))
 #575204   vava
 17 Bir 2014 10:33
siaip as tu taisykliu pradzioj nelabai skaiciau :), bet dabar ziuriu ir mano akim nelogiskas tasku skyrimas atspejus imustus ivarcius. Nes, jei jau gauna 0,5 tasko neatspejes baigties, tai tiek pat turetu gaut ir ja atspejes. Nes pvz daviau 3:1, kad vokieciai laimes ir gavau 1taska, o kazkas gal dave 0:4 pralaimejimui ir pasiima 0,5 tasko. kazkaip nyliabai cia :)
 #575225   vava
 17 Bir 2014 12:01
sonca rašė:Man kaip tik gerai čia viskas atrodo. Jei neatspėji baigties tai lieka galimybė gaut paguodos taškus už atspėtų įvarčių skaičių.
tai reiskia tiksliai atspejes 2,5, beveik tiksliai atspejes 1, o visai "i pievas nugrybaves" 0,5??
man ni v temu, bet , jei visiem kitiem gerai, tai dzin
 #575239   Rapolas
 17 Bir 2014 12:51
vava rašė:
sonca rašė:Man kaip tik gerai čia viskas atrodo. Jei neatspėji baigties tai lieka galimybė gaut paguodos taškus už atspėtų įvarčių skaičių.
tai reiskia tiksliai atspejes 2,5, beveik tiksliai atspejes 1, o visai "i pievas nugrybaves" 0,5??
man ni v temu, bet , jei visiem kitiem gerai, tai dzin
vava, sutinku su tamsta, nu bet šitas punktas tai jau tiek-to... ateity galėtų būt taip , pvz. jei atspėji nugalėtoją- 1 taškas, jei atspėji bendrą įvarčių skaičių (ar 3:1, ar 4:0), tai +0.5 balo, o jei atspėji tikslų rezą, tai +1.5 , būtų kažkaip žymiai logiškiau. Tokiu atveju būtų kažkam 2.5 taško (atspėjusiam tikslų rezultatą), būtų 1,5 taško (atspėjusiam nugalėtoją ir įvarčių skaičių, bet neatspėjusiam tikslaus rezultato), būtų 1 taškas (atspėjusiam tik nugalėtoją), o paguodos prizas būtų 0.5 taško (jei atspeja įvarčių skaičių, bet neatspėja nugalėtojo). Nu gal čia kitam turnyrui TAIP :-D
p.s.: o daba arkliai ir taip pristabdyti, nes nu pažiūrėjau, kad esu giliai šikinėj, pradėjau aiškintis taisykles ir šetau :-D nors iš manęs (žinau tai) orakulas tai Š.. :-D
 #575252   ramkis
 17 Bir 2014 13:25
Nu baikit, taisyklės yra tokios kokios yra. Pradžioje reikėjo sukti kiaušus kas ir kaip, o dabar tai jau "pozdno batia" :-D Na judu pirmyn su gan neblogu rezultatu, todėl šendien spėjimai būtų tokie
BEL : ALZ 3-0
BRA - MEX 2-0
RUS - SKO 1-2
Labai tikiuosi, kad belgai nepasives. Patinka man šiemet šita komanda, kažko panaši į 86 legendinę ekipą. Kurios dėka ir atsirado posakis - "ramus kaip belgas" ''plot
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė