Grazu!!! Kazkodel ziurint povandenini video,norom nenorom uzlaikai kvepavima!! 

Ne iš tos pusės paėmiau tai ir gavos taipKipas rašė:Grazu.Adbula ranka paemei
Kamerai pasidariau tokį specialų "gelažinį" pagrindą ant kurio prisimontuoja gopro. Anas sveria apie 2,5kg, tai galiu ir stiprioj srovėj pastatyt. Wifi tokiam gylyje jau netraukia, tai įjungiau ir palikaublight rašė:Jėga. Netoks ir trumpasDaugirdas rašė:ir aš trumpą "roliką" susukau![]()
Toks relaksovas
Pasileidi ir įsivaizduoji, kad į akvariumą žiūri
![]()
O ten kamerą įkasei ir įjungei, ar wifi'jus traukė per vandenį?
Na jeigu pasidometum ko reikia normaliam slowmotion filmavimui tai zinotum kad nebent su sj5000. Nes sitam rezimui reikia daug kadru per sekunde. SJ4000 su normalia rezoliucija tegali padaryti 30 fps kas yra labai mazai. SJCAM SJ5000 Plus Ambarella.Lagaminas rašė:gal kas naudojat sj4000 ar sj5000? sj4000 slow motion kiek ziurejau nelabai kokybiskas.. galvoju pasiimt megejiskai pafilmuot
Yr yr ten tos srovės, ir dar pagilėjimas šaliaEdosius rašė:Viskas kaip ir ok Blight.. tik vieno nesuprantu.. rodos lygtais meškerioji kur ne šapalinės vietos, nes srovės praktiškai nėra.. o jau apie šapalus aš tikrai gerai suprantu
Panasu kad nesuprantiEdosius rašė:Viskas kaip ir ok Blight.. tik vieno nesuprantu.. rodos lygtais meškerioji kur ne šapalinės vietos, nes srovės praktiškai nėra.. o jau apie šapalus aš tikrai gerai suprantu