Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Nuotraukos gamtos temomis, laimikių nuotraukos, fotoreportažai, video
 #613775   Ramekas
 18 Vas 2015 08:05
kablys rašė:
Ramekas rašė:Manau esme nosies uzrietime yra ta, kad stintu ne visur ir ne visada kiekvienas gali pagaut :)
Tai auksliu irgi,ypac nuo ledo.
Del sito reiketu tik dziaugtis, nes jei dar ziema visur jos taip uzknistu kaip vasara, tai butu ne kas.
 #613891   kablys
 18 Vas 2015 21:08
Ramekas rašė:
kablys rašė:
Ramekas rašė:jei dar ziema visur jos taip uzknistu kaip vasara
Tai pasididink gyli,vietoj dzyko kabink naktini slieka ir neuzknis.
Hmm, nemanau, kad tau mane mokyti, ka man didint ir kabint ;-)
Hmm,nu tada didink ka tik pats uzsimanysi :roll:
 #614594   Cekasss
 22 Vas 2015 19:44
kad samai du tai nereiskia kad jie buvo pagauti ta pacia zvejyba ir t.t vienu metu baseine pas mane ir sesi tokie plaukiojo kurie buvo pagauti per pusantros savaites.dar kazkur turiu foto galiu imest kad turetumet apie ka padiskutuot.beto tie sesi plaukioja toliau tik jau kitam telkiny nei buvo pagauti.
 #615586   Lagaminas
 28 Vas 2015 01:37
chebra. gal pradekit rinkt saibas uz reklama maximai? visgi tiek "konkurentu" nukaunat... :-D nu nori valgyk maximine, nori pagauk (nepazeidziant taisykliu) ir valgyk. kodel jus taip kutena sitas dalykas? ar Lietuvoj keliolika zuvu liko? man asmeniskai juokinga.. vienam bmw kitam opelis. vienam pagavai paleisk, kitam poilsis gamtoj ir maistas. cia vardint ir vardint.. mmm.. maximine..bon appetit!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 32
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė