Gali būti,kad gavėjas jo vis dar neperskaitėSkumbrotas rašė:Klausimas: kaip veikia privat paštas? Kodėl mano išsiūstas atsakymas kiek pažiūriu, tiek sėdi "siunčiami" boxe? Ar taip turi būti, ar aš ką ne taip padariau?

Jei nekimba - užmesk meškere !
Gali būti,kad gavėjas jo vis dar neperskaitėSkumbrotas rašė:Klausimas: kaip veikia privat paštas? Kodėl mano išsiūstas atsakymas kiek pažiūriu, tiek sėdi "siunčiami" boxe? Ar taip turi būti, ar aš ką ne taip padariau?
ir "jų" dar daugėja..., siūlau moderatoriams juos pratrint (dėl visa ko)spiridonas rašė:paskutinieji prisiregistrave "dalyviai" (nuo 115 iki 125 imtinai, isskyrus 119 ir 122) labai jau "idomus"- pas kuriuos aprasymuose www. puslapis to pacio konteksto. gal kas gali issamiau paaiskinti ka jie cia veikia ir ar imanoma juos pasalinti. kiek itariu, tai automatinio prisiregistrinimo pasekme, reklameriai ar net virusininkai...
nepagalvok kad man mano zinuciu skaicius labai svarbustuomahaukas rašė:Kai trinsim blevyzgas, narių žinučių skaičius automatiškai sumažės lygiai tiek, kiek kartų jie ten priblevyzgojo