Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#46577   Vitolis
 02 Sau 2008 09:28
Labutis,
Moderai, prabocykit, kad neisigilinau ir savo trumpa foto reportazeli patalpinau kaip supratau ne ten kur turetu buti. Jei taip, tai gal galite perkelti kur reikia, nes ash tikrai nemoku kaip tai padaryt. Sekmes.

#46670   Klausas
 02 Sau 2008 22:35
Sveiki,
Man kazkodel nepavyksta ideti avataro,raso neteisingas atsakymas i klausima gyvunas apie kuri diskutuojama siame forume.Nors registruojantis as atsakiau. !:nujop...!

#46671   mindaugasmzk
 02 Sau 2008 22:40
man ta pati beda :)
bandziau ir linka deti ir is kompo kelt,bet nieko :roll:

#46705   Agis
 03 Sau 2008 09:17
Klausai, nezinau kame problema, man pavyko :lol: Gal kazka ne taip darei, skaityk aprasymuose ir pasikeisk pagal save, tas pats ir su mindaugasmzk.

#46740   Klausas
 03 Sau 2008 15:16
Agi,niekas nepasikeite as net negaliu istrinti sito avataro.Patikek nesu :-kvankt kompu moku naudotis ir forumuose nesu naujokas. :roll:

#46742   Agis
 03 Sau 2008 15:37
Nezinau :roll: pabandyk atsiusti ta avatara man el.pastu

#46743   tuomahaukas
 03 Sau 2008 15:39
Pakeiskite LT šriftą į EN arba atvirkščiai.
Avatarą galima ištrinti. Dėl naujo avataro įdėjimo žr. nustatymus.

#46744   Sokratas
 03 Sau 2008 15:40
Su tais avatarais čia...sunkiau, kaip ...kaip iš banko paskolą gauti milijoninę :)...aš kiek karų esu bandęs, irgi niekas nesigaudavo, seniausiai numojau ranka ir gyvenu ramiai toliau....

#46747   Agis
 03 Sau 2008 15:59
Bobi, jeigu rodo kryziuka vietoj avataro, tai ano jau tas puslapis nepalaiko, kai ydejai, perkelk i imageshack,- a, nukopijuok paskutine eilute ir viskas bus gerai.Cia lygiai viskas tas pats kaip su nuotrauka, zinoma avataras turi buti sumazintas iki atitinkamo dydzio.
Nu jau blogiausiu atveju atsidaryk du tribunos langus ir viska daryk kaip nurodyta "nuotoliniuose avataruose "

#46749   Agis
 03 Sau 2008 16:02
Klausai, kaip paprastai uzdejau, taip paprastai ir nuemiau, nezinau ko tau nesigauna :roll:

#47028   kamstis
 05 Sau 2008 18:39
:roll:

#47050   Krisius
 05 Sau 2008 23:11
tuomahaukas rašė:Kokio *pyp* lendi ne į savo temą su komentarais ? :shock:

Gal nori banano? Ar tau bendros taisykles negalioja? mano parasymas buvo svelnesnis, bet rekete visi isizioje.
Savoka kultura turetu buti ta pati visiems. Ir apskritai, pats esi tikras parsas ir gana daznai. Tkiuosi daugiau nerasyti, nes uz aukstenybes izeidima manau banas neisvengiamas visam gyvenimui.

#47055   Agis
 06 Sau 2008 01:25
Banai be yspejimu nedalinami ir nera cia virsenybes, yra tik tie, kurie stengiasi palaikyti forume tvarka, bet kartais pratruksta, kai mato akivaizdu bereikalingu zinuciu rasinejima ne tam skirtose temose.

#47059   Sokratas
 06 Sau 2008 12:44
,,...kartais pritrūksta"....
Deja ne kartais. Kai pirmą kartą šiam forume apsilankiau, man irgi panašiai buvo, o paskui pamačiau, kad tai vyksta pastoviai. Pagalvojau, kas čia per chamas, bet nutylėjau, nes galvoju, valdžia yra valdžia. Deja, dabar nutylėti nebepavyko...
Kai tik pirmą, antrą kart apsilankai nepažįstamoj vietoj, o tau drožia kažką panašaus, jausmas nebūna iš gerųjų,...bet gerbiaman Tuomahaukui taip nėra gyvenime dar pasitaikę... Gaila.

#47062   Airis
 06 Sau 2008 13:15
siulyciau visiems susilaikyti nuo ivairiu bbd,*PYP* ir t.t.
rimtas forumas, rimta sneka

#47063   mende
 06 Sau 2008 15:58
bbd *PYP* ant tokio pasiulimo :twisted: :grin: :grin:

#52927   blight
 12 Kov 2008 12:44
Agi o kaip su tuo 2007 metu fotokunkursu? Kandidatai yra, tema jau uzhrakinta, bet gal uzhbalsuojam? Ar jau kaip ir mires reikalas? :roll:

#52928   spiridonas
 12 Kov 2008 12:47
ir prizeli atiduociau :roll:

#52941   Agis
 12 Kov 2008 13:23
Neaa, nemires :oops:
Kazkaip prizelius atiduodavom per meeta, tai tipo galvojau pries tai ir prabalsuoti.
Na, bet jei tauta praso, tai sia savaite sutvarkysiu.
Galiu tik pasaskyti, kad man asmeniskai apmaudu pasidare del tokio pasyvaus dalyvavimo.Kol vyko diskusija kaip darysim konkursa, reikia statymo ar nereikia, tai savo nuomones pareiske apie trisdesimt zmoniu, kai reike sudeti nuotraukas, tai nebeliko entuziazmo .O ir is tu paciu sudejusiu, ne visi susitvarke pagal konkurso salygas, nors nekarta ir rasiau indidualiomis zinutemis.Zodziu supratau, jeigu tau reikia tai ir tvarkykis, o gal cia taip vangiai vyko del to, kad prizo apciuopiamo nebuvo.Nenorejau vel vienas remti, o is norinciu tik Spiridonas atsirado.Taigi kaip sakoma, koks atsinesimas forumieciu i konkursa, toks mano atsinesimas ir i jo sutvarkyma.

#52966   blight
 12 Kov 2008 14:53
Na gaila ishtikro. Nemanau, kad jei butu tas "apciuopiamas prizas" butu daug daugiau entuziazmo. Man asmenishkai shiaip idomu. O tiek mazai dalyviu ir tox neaktyvus dalyvavimas manau del parasciausio tingejimo, reikia gi sugalvot pirma kokias nuotraukas siulyt, o paskui dar reikia surast kur ji ideta forume :-D

#52977   Agis
 12 Kov 2008 15:28
Suprantu, visada lengviau, parasai kur kokia nuotrauka ydeta, o jus moderatoriai kniskites :lol: turit noro, laiko, uzsidegimo.....

#53014   blight
 12 Kov 2008 21:29
Agis rašė:Suprantu, visada lengviau, parasai kur kokia nuotrauka ydeta, o jus moderatoriai kniskites :lol: turit noro, laiko, uzsidegimo.....
Na ash cia ne su ta mintim, norejau tiesiog pasakyt, kad visa tai kiekvienam uzhimtu tik kelias min (neskaitant sugalvojima kurias siulyt), o ju nerandama tik del TINGEJIMO :donknow' :!erzina:!

#53732   audrutis
 18 Kov 2008 08:52
Turiu pasiulyma gerbiamiems musu moderatoriams.
Taigi pastebejau, kad musu forume padaugejo slyksciu issisokimu (ko naturaliai yra visur), o kas baisiausia su issisokimais taikstomasi (tai ir yra blogiausia, nes saukstas deguto sugadina visa statine medaus). As siulyciau moderatoriams buti siek tiek grieztesniems ir kategoriskesniems su issisokeliais, nes paprasciausiai manau, kad tokiems cia ne vieta.
Pavyzdziu yra tikrai ne vienas, o issisokeliai dazniausiai tie patys. Vieno is ju nikas pasideda z raide. Su juo taikstomasi kaip suprantu todel, kad jis visus pazysta asmeniskai, o plius dar yra nepakaltinamas. Antras is slyksciu issisokeliu katik parase toki komentara:
Algirdas rašė:
Mike rašė:Šeštadienį išgirdom, kad kimba plekšnė. Užgimė mintis pasėdėti ant jūros kranto, pasiklausyti kaip bangos ošia. Bet pirmadienį. Sekmadienį jau gavom žinių, kad kimba daug silpniau. Nu bet viskas jau suorganizuota, tai ir važiuosim. Pasiėmėm ir stintines sistemėles, su mintim, kad visiškos nekibos atveju kelsimės į Smiltynę stintų. Greit viskas suorganizuota. Sekamdienį pagauta kuoja išfiletuota, nupirktas karpiukas irgi išfiletuotas, 5 ryto pajudam link jūros. Važiuodami sprendžiam kur važiuoti :shock: . Kadangi kartu važiuoja ir mano žmona, kuri turi patekti į Palangą pas draugę, nusprendžiam, kad važiuojam pirmiausia ant Palangos tilto, pažiūrėsim kaip jūra atrodo. 7.30 jau ant Palangos tilto. Žvejų daug, visi pagauna. Vėjas išilgai jūros pučia, banga šiokia tokia yra, bet susidaro įspūdis, kad šoninė srovė stiproka ir nuo kranto kur nors Karklėje gaudyti bus sudėtinga. Nusprendžiam likti ant tilto. Grįžtam prie auto, persirengiam, už daiktų ir einam vietos tam kolchoze ieškoti. Draugas stoja likus apie 50 m. iki posūkio, aš jau už posūkio, į krantą žiūriu. Vos užmetus kibimai. Po dvi, po tris. Visos plekšnės nedidelės, bet kimba. Apie 10 val. pradeda kilti vėjas. Kibimų jau nebesimato, bet permesdamas meškeres vis vieną kitą ištrauki. Draugas pagavo stintą, išfiletavo, rezultatas puikus. Ant krevetės kibo daug silpniau. Šalia gaudę šiauliečiai paporino, kad sėdėjo per naktį, pagavo po kokia 10 plekšnių, o kibimas prasidėjo tik nuo 6 ryto. Įdienojus vėjas vėl aprimo, švietė saulutė, gaudyti vienas malonumas. Tik visi poilsiautojai - žioplinėtojai užkniso negyvai. Kokia dešimt kartų siūlėsi žuvį nupirkti, tik po 200 Lt už kilogramą mokėti nenorėjo, kišo galvas į kibirą, kišo mažus vaikus į kibirą, kad pažiūrėtų kaip plekšnė atrodo, Uspaskichas ant dviračio pravažiavo, merginos su kojom iš pažastų dygstančiom vaikščiojo, žodžiu veiksmas vyko. Kadangi nemėgstu tokių "pakazuchu" sėdėjau sukandęs dantis, bet pats kaltas. Reikėjo važiuoti į Karklę ir sėdėti vienumoj kovojant su šonine srove. Mano giliu įsitikinimu žvejybą ant Palangos tilto iš viso reiktų uždrausti, nes visi tie tuntai žvejų su savo filetuojamom žuvim porcijoms, išlukštentom krevetėm, kibirais, kombenzonais ir visa kita žvejybine atributika ten tikrai netinka. Vakarop plekšnė visai susmulkėjo, bet, nurimus vėjui, nors kibimai matėsi. Aš ir šalia gaudęs tauraginis pagavom po vieną plekšnę su svetimais pavadėliais iš burnos kyšančiais. Aplinkiniai kelis velnius pagavo. Kad kas pagautų dėmesio vertą plekšnę, nemačiau. Žūklę baigėm 19 val. Rezultate 82 plekšnės/-ytės.
tai varyk i maxima su kostiumuku zvejot ir nekisk mums cia savo idijotisku draudimu. kaip zvejojom nuo to tilto taip ir zvejosim. tik kaD TOKIU IDIOTU MAZIAU BUTU :!:
Dabar klausimas. Ar su panasiais dalykais musu forume bus taikstomasi? Ar tokiems zmonems cia vieta?

#53740   Arunasbaze
 18 Kov 2008 09:46
Sutinku su Audruciu,be to yra dar vienas nekulturingas pilietis,save tituluojantis upetakiu specu ir muselines zinovu .Tai be to ne pirmas kartas,mane senai spejo kabliautoju isvadinti,jei su pilkeriu gaudau :roll:

Tema: Mano laimikiai
matas

Forumas: Nuotraukos, fotoreportažai, video Parašytas: Pir. 03 17, 2008 10:20 pm Temos pavadinimas: Mano laimikiai
atsok
Tema: Mano laimikiai
matas

Forumas: Nuotraukos, fotoreportažai, video Parašytas: Pir. 03 17, 2008 8:56 pm Temos pavadinimas: Mano laimikiai
Skanaus......................
Tema: Upėtakių žūklė
matas

#53745   Agis
 18 Kov 2008 10:11
Kaip cia graziau parasius :roll: :lol:
Pirmiausia sprendimas apie yspejimus forumieciams paskelbiamas tik yvykus pasitarimui tarp moderatoriu, antra tokios zinutes kuri laika netrinamos, kad kiti forumieciai suprastu apie ka eina kalba.Cia galiu priminti Vital atveji, kai buvo ant greituju viskas istrinta laikantis forumo taisykliu, tai po kiek laiko gavosi taip, kad vos ne del musu kaltes isejo mylimas UL meistras.Daugumoje atveju piktokos zinutes atsiranda, kai koks nors forumietis, "uzmynes ant kamscio" prisimena foruma ir lieja savo pagieza ant gyvenimo.Vieni apsiriboja "Blevyzgomis" kiti lenda i temas.Tokios zinutes gimsta daugumoje atveju jau po 24 val. taigi galima butu sakyti, kad zmogus savo psichologines problemas bando spresti forume tarsi jausdamas, kad niekas jam tokiu momentu nepapriestaraus.Ryte gal parasytu kitaip, taciau....
Piktu zinuciu neisvengia nei vienas forumas, neisvengsim ir mes.Nenaudojam mes jokiu privilegiju vienu ar kitu asmenu atzvilgiu, nors gal is salies ir atrodo, kad vieniems leidziama daugiau.Supraskit, kad sunku perprasti kiekvieno charaktery, kiekvieno pozicija, taciau kiek ymanoma stengiames, kad nedaramu zinuciu butu maziau.
algirdo elgesys iskeltas moderatoriu svarstymuose.

#54683   testas
 26 Kov 2008 12:03
Pabusiu uz testa :lol:
Pabandziau kaip naujas vartotojas, uzsiregistravau, atlikau ko prase, atsidares pasta paspaudziau ant nuorodos, kad aktyvuotu varda ir stai as testas :lol:
Taigi nesuprantu kur slypi problema tiems, kurie nesugeba prisijungti :donknow'

Agis

#55461   audrutis
 31 Kov 2008 07:52
Turiu ideja, tad bandau ja pasiulyti, ir tikiuosi, kad jis bus apsvarstyta moderatoriu arba net visu forumieciu tarpe.
Vel apie ta pati. Paskutiniu metu visiems mums, o ypac moderatoriams, nervus stipriai pagadino visokie idiotai - "tipo" forumieciai, arba netgi piktybiniai kenkejai - taip pat "tipo" forumieciai. Taigi turiu pasiulyma kaip tokiu lengvai atsikratyt, nes pagal dabartines proceduras ir taisykles tam reikalingas tiesioginis pasiuntimas na..... ir panasiai, o be to atsakomybe gula tik ant moderatoriu. O as siulau dali atsakomybes pasiimti mums, paprastiems forumieciams. Pasiulymas butu toks:
Siulau sudaryti taryba is tarkim 20 (aisku nebutinai tiek) nariu, kurie butu ne naujokai (reiktu ivesti laiko tarpa, kiek minimaliai jie turetu buti isbuve musu bendruomeneje), kurie butu aktyvus nariai (visgi reiktu minimalaus pasisakymu kiekio, nes jei narys pasijunges pries metus, bet neisdryses nei zodzio tart, jis nelabai is musu bendruomenes) na ir aisku kurie patys to noretu. Sia taryba siulau igalioti isteksti lauk bet kuri igrysusi kenkeja arba forumo terseja be jokios priezasteis, remiantis tarkim 2/3 tarybos nariu nuomone. Balsavima inicijuoti galetu tarkim kokie 5 nariai, pries tai susiderine privaciu zinuciu pagalba (kad neiskiltu i viesuma siulymas, kuri galbut palaikytu tik 1, 2 ar 3 nariai, t.y. kad neprasidetu marazmas ir tarpusavio pykciai). Tarybos veiklos esme siulyciau mazdaug tokia, taciau cia tik ideja. Galbut kazkam kitam kiltu protingesne tarybos veiklos tvarka arba kitas budas, padedantis atsikratyti tokiu, kurie neisilieja i musu bendruomene, o tik kenkia jos veiklai.
Dabar klausiu.... Ka manot moderukai ir kolegos paprasti mirtingieji nariai :?: :?: :?:

#55464   senelis
 31 Kov 2008 07:59
audrutis rašė:.
Dabar klausiu.... Ka manot moderukai ir kolegos paprasti mirtingieji nariai :?: :?: :?:
Mano nuomone yra forumo TAISYKLES.Jomis turetu buti vadovaujamasi ir,jei forumo nariu elgesys priestarauja TAISYKLEMS,moderatoriai turi teise spresti ka su tokiais nariais daryti. O moderatoriu kantrybe,kaip supratau,jau i pabaiga.

#55473   spiridonas
 31 Kov 2008 08:23
zaisim politika :?: :-D

manau,viskas yra sustiguota. O siaip jei nepatinka zmogus- ignoruok. Norinciam atkreipti i save demesi, nera nieko blogiau nei buti ignoruojamam.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė