Man kazkodel nepavyksta ideti avataro,raso neteisingas atsakymas i klausima gyvunas apie kuri diskutuojama siame forume.Nors registruojantis as atsakiau.

tuomahaukas rašė:Kokio *pyp* lendi ne į savo temą su komentarais ?
Na ash cia ne su ta mintim, norejau tiesiog pasakyt, kad visa tai kiekvienam uzhimtu tik kelias min (neskaitant sugalvojima kurias siulyt), o ju nerandama tik del TINGEJIMOAgis rašė:Suprantu, visada lengviau, parasai kur kokia nuotrauka ydeta, o jus moderatoriai kniskitesturit noro, laiko, uzsidegimo.....
Dabar klausimas. Ar su panasiais dalykais musu forume bus taikstomasi? Ar tokiems zmonems cia vieta?Algirdas rašė:tai varyk i maxima su kostiumuku zvejot ir nekisk mums cia savo idijotisku draudimu. kaip zvejojom nuo to tilto taip ir zvejosim. tik kaD TOKIU IDIOTU MAZIAU BUTUMike rašė:Šeštadienį išgirdom, kad kimba plekšnė. Užgimė mintis pasėdėti ant jūros kranto, pasiklausyti kaip bangos ošia. Bet pirmadienį. Sekmadienį jau gavom žinių, kad kimba daug silpniau. Nu bet viskas jau suorganizuota, tai ir važiuosim. Pasiėmėm ir stintines sistemėles, su mintim, kad visiškos nekibos atveju kelsimės į Smiltynę stintų. Greit viskas suorganizuota. Sekamdienį pagauta kuoja išfiletuota, nupirktas karpiukas irgi išfiletuotas, 5 ryto pajudam link jūros. Važiuodami sprendžiam kur važiuoti. Kadangi kartu važiuoja ir mano žmona, kuri turi patekti į Palangą pas draugę, nusprendžiam, kad važiuojam pirmiausia ant Palangos tilto, pažiūrėsim kaip jūra atrodo. 7.30 jau ant Palangos tilto. Žvejų daug, visi pagauna. Vėjas išilgai jūros pučia, banga šiokia tokia yra, bet susidaro įspūdis, kad šoninė srovė stiproka ir nuo kranto kur nors Karklėje gaudyti bus sudėtinga. Nusprendžiam likti ant tilto. Grįžtam prie auto, persirengiam, už daiktų ir einam vietos tam kolchoze ieškoti. Draugas stoja likus apie 50 m. iki posūkio, aš jau už posūkio, į krantą žiūriu. Vos užmetus kibimai. Po dvi, po tris. Visos plekšnės nedidelės, bet kimba. Apie 10 val. pradeda kilti vėjas. Kibimų jau nebesimato, bet permesdamas meškeres vis vieną kitą ištrauki. Draugas pagavo stintą, išfiletavo, rezultatas puikus. Ant krevetės kibo daug silpniau. Šalia gaudę šiauliečiai paporino, kad sėdėjo per naktį, pagavo po kokia 10 plekšnių, o kibimas prasidėjo tik nuo 6 ryto. Įdienojus vėjas vėl aprimo, švietė saulutė, gaudyti vienas malonumas. Tik visi poilsiautojai - žioplinėtojai užkniso negyvai. Kokia dešimt kartų siūlėsi žuvį nupirkti, tik po 200 Lt už kilogramą mokėti nenorėjo, kišo galvas į kibirą, kišo mažus vaikus į kibirą, kad pažiūrėtų kaip plekšnė atrodo, Uspaskichas ant dviračio pravažiavo, merginos su kojom iš pažastų dygstančiom vaikščiojo, žodžiu veiksmas vyko. Kadangi nemėgstu tokių "pakazuchu" sėdėjau sukandęs dantis, bet pats kaltas. Reikėjo važiuoti į Karklę ir sėdėti vienumoj kovojant su šonine srove. Mano giliu įsitikinimu žvejybą ant Palangos tilto iš viso reiktų uždrausti, nes visi tie tuntai žvejų su savo filetuojamom žuvim porcijoms, išlukštentom krevetėm, kibirais, kombenzonais ir visa kita žvejybine atributika ten tikrai netinka. Vakarop plekšnė visai susmulkėjo, bet, nurimus vėjui, nors kibimai matėsi. Aš ir šalia gaudęs tauraginis pagavom po vieną plekšnę su svetimais pavadėliais iš burnos kyšančiais. Aplinkiniai kelis velnius pagavo. Kad kas pagautų dėmesio vertą plekšnę, nemačiau. Žūklę baigėm 19 val. Rezultate 82 plekšnės/-ytės.
Tema: Mano laimikiai
matas
Forumas: Nuotraukos, fotoreportažai, video Parašytas: Pir. 03 17, 2008 10:20 pm Temos pavadinimas: Mano laimikiai
atsok
Tema: Mano laimikiai
matas
Forumas: Nuotraukos, fotoreportažai, video Parašytas: Pir. 03 17, 2008 8:56 pm Temos pavadinimas: Mano laimikiai
Skanaus......................
Tema: Upėtakių žūklė
matas
Mano nuomone yra forumo TAISYKLES.Jomis turetu buti vadovaujamasi ir,jei forumo nariu elgesys priestarauja TAISYKLEMS,moderatoriai turi teise spresti ka su tokiais nariais daryti. O moderatoriu kantrybe,kaip supratau,jau i pabaiga.audrutis rašė:.
Dabar klausiu.... Ka manot moderukai ir kolegos paprasti mirtingieji nariai![]()
![]()