Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams

#29382   vital (vilnius)
 18 Bal 2007 18:24
Vartuotajas "Denas" per mane prasho kad ileistu ja i foruma :roll: sako kad ne kaip negali uzeiti,padekit jam plizz :cool:

#29410   Agis
 18 Bal 2007 19:43
Vital, niekas cia niekam nedraudzia prisiregistravus uzeiti (iskyrus tuos, kurie reklamuoja netinkamas siam forumui paslaugas ir priemones) taigi, jeigu jis viska atidziai skaito registruodamasis, ir teisingai yraso kodus, tai per pora, trejeta kartu turetu uzsiregistruoti kaip ir kiti.Jeigu tai nepavyksta padaryti lieka tik trys atvejai: arba neskaito kas rasoma, neteisingai suvedineja kodus, nes nusilpes regejimas, neteisingai suveda kodus, nes...pavartojo kaskoki svaiginama gerima ar priemone.Kitu priezasciu tikrai neturetu buti.Teko ir man asmeniskai isklausyti panasiu pastabu, taciau, kai atsisedus salia, tam zmogui suvedu jo registravimo duomenis, tai viskas iseina.Zodziu esme tikrai ne X failuose, ar kokiam tai apribojime.Na dar jeigu jam maziau kaip 13 ar 14 tiksliai nepamenu, tai tada reikia atskiro leidimo.
Visa ta apsauga ydiegta tam, kad maziau butu trikdomas forumo darbas nuo automatiniu blogeriu.Kiek pastebite, tai tas apribojimas kol kas veikia.Taigi, kaip sakoma, tereikia tik labai panoreti :-D

#29418   Deniska
 18 Bal 2007 20:23
Gerbiamas moderatorius su akim man viskas gerai,ir tikrai neko nevartojas,bet yra taip kaip yra.Negaliu su senu niku ir slaptazodziu presijungti :donknow'
Bet tekto buvau Denas dabar busiu Deniska ;-)
Dena galit isregestrot.
Su pagarba.

#29420   Agis
 18 Bal 2007 20:27
Sveikas prisijunges, reiskiasi buvo X failai, kitokiu priezasciu nera.

#29423   Agis
 18 Bal 2007 20:36
Dar karta perziurejau, vartotojui Denui nera jokiu apribojimu.(Pradzioje as pamaniau, kad tai dar neprisiregistraves lankytojas, tai tokie ir mono komentarai buvo)Gal sakau, netycia slaptazodi sumaiset, ar dar kas.Pabandom pakeisti slaptazodi, gal kas pavyks.Parasykit privatan :!:

#29426   Deniska
 18 Bal 2007 20:38
Tai jau tek to ;-) Man ir taip gerai ::liux

#29431   skwazi
 18 Bal 2007 20:49
Pradziai reiktu prasitrinti coocies ir offline files, nu ir history dar.
Po to pabandai suzaisti su passw priminimo funkcija forume (arba paprasai kad adminas pakeistu)
turetu atsigauti ir senasis accountas

Buna dar niuansu, jei jungiasi per proxy, bet cia nebesigilinkim :)

#29433   tuomahaukas
 18 Bal 2007 21:00
Moderuojant ir darant keitimą Deniska į Denas meta kad toks vartotojo vardas jau yra. Turbūt pats pamiršai prisijungimą :roll:
Jei nieko nedarei- ištrinsiu abu vartotojus ir registruokis su Denu. Tik perspėk per PM, jei nori tai daryti.

#29447   Denas
 18 Bal 2007 22:12
Aciu,kad grazinot man mano varda ''plot
Su pagarba.
Denas.

#29448   tuomahaukas
 18 Bal 2007 22:14
Welcome back, Denai :/braj;

#29844   ruginukas
 23 Bal 2007 09:52
gal busiu ka praziurejes :roll:
bet kai buvo balsuojama del forumo zaidimo - t.y. penkiu neteisingu atsakymu; tai ,jei teisingai supratau - minus taskas duodamas dalyviui uz penkis neteisingus spejimus is eiles, ir pvz dalyvis pateikia sakykim pora neteisingu atsakymu ir po to atsako teisingai, tai jam tie neteisingi minusuojasi ir jis gali vel rinkti minusus is naujo ... :roll:
ar taip ?

#29854   tuomahaukas
 23 Bal 2007 10:45
Bus skaičiuojama bendra minusų suma.
Skaičiuojant galutinius rezultatus, baudos taškus dalinsime iš 5, gautą skaičių numinusuosime iš turimų teisingų atsakymų sumos.

#31536   gelmės
 15 Geg 2007 06:26
Noriu paklausti, tai gal čia rašau. :oops:
Parašė man į asmeninį bobis , ir klausia kodėl jis negali prisijungti prie tribūnos? Sako, gal jį užbaninot :?: Ką man jam atsakyti :?:
Bet dabar žiūrau, kad jis 15 ir 14 dieną yra parašęs :roll:

#31539   Agis
 15 Geg 2007 07:36
Nieko mes nebaninom, yra uzdaryti keletas el.pasto adresu tipo *@mail.ru.Tuo adresu yra siunciama daug nemalonios informacijos, tai jeigu jo patas is tenai, tai gali buti, kad blokuojamas.Geriausia, kad parasytu man arba Tuomahaukiui i privata ir viskas butu sutvarkoma.Kaip patys matote pastoviai yra zmoniu, kurie prisiregistrave reklamuoja mums nepriimtinus saitus.Kol jie neparaso zinuciu as nepagaunu ju IP, tai belieka blokuoti tik el.pasta.
Bet koks normaliu vartotoju salinimas ar apribojimas nevyksta be perspejimu arba pranesimu :!: Gal esme jo kompiuterio nustatymuose ir pan.Su visais kas kreipesi randama iseitis.
pasiziurejau, jo pastas *@mail.com, taigi neyeina i jokius apribojimus.

#31542   gelmės
 15 Geg 2007 07:43
Ačiū.

#31548   Skumbrotas
 15 Geg 2007 07:57
Mano paštas grynai lietuviškas, bet ir aš vakar daugiau kaip dvi valandas negalėjau atidaryti šio puslapio, nors apsoliučiai visus kitus www atidarinėjo normaliai be jokių sutrikimų.

#31550   Agis
 15 Geg 2007 08:00
Jeigu tai buvo diena, tai ir man darbe nepavyko nieko normaliai atidaryti, ne tik sito puslapio, bet ir kitu.Reiskiasi esme kazkur interneto tiekime.

#31587   Tinginys
 15 Geg 2007 11:17
Jo, vakar kaskas su internetu daresi :roll:

#32617   Nojus
 29 Geg 2007 12:50
negaliu prisijungti tiesiogiai is nuorodos ar ikoneles,turiu ieskoti aplinkiniu keliu

#33209   vital (vilnius)
 08 Bir 2007 19:51
Ir vel
:)
Vartuotajas "Denas" per mane prasho kad ileistu ja i foruma sako kad ne kaip negali uzeiti,padekit jam plizz ,sako kad ja is forumo ismete :-D

#33296   Agis
 11 Bir 2007 15:14
Niekas nieko nemete, gal esme jo kompiuterio nustatymuose, o gal....
zinnau tik tiek, kad jo tikrai niekas nei nemete, nei blokavo.
Toliau...
Vartotojas Daliuspo ir daliusp, jai tai tas pats asmuo, parasykite kuti palikti, nes kiekviewnakart prisijungiant tikrai nereikia kurti naujo niko :!:

Dar....
Jau prasiau, kad nauji vartotojai nesistengtu registruotis raidziu-skaiciu deriniais, arba bent jau tegul paraso kokia zinute, kad eitu susigaudyti kas kaip ir kada, nes tokiais junginiais naudojasi mums nepageidaujamu saitu reklamuotojai, tai kartais per skubejima galiu pratrinti ir nekalta asmeny.Manau nesunku bent jau prirasyti is kokio miesto, ar panasiai.Parasyti zinute manau irgi galima nesunkiai, nesukant galvos .
Kazkaip reiks pasvarstyti privalomu registravimui laukeliu yvedima.

#33330   mende
 12 Bir 2007 07:34
man kaskodel kas antra nuotrauka forume rodo tik raudona kryziuka :evil: cia man vienam ar dar kam nors taspat :roll:

#33332   rocke
 12 Bir 2007 07:49
Tas pats ir pas mane :shock: ,bet kita karta prisijungus, buna kad rodo :lol:

#33339   Agis
 12 Bir 2007 09:20
Gal jau laikas pasidairyti geresnio interneto tiekejo :-D Jei rimtai, tai anksciau ir as tokiu problemu turedavau, bet jau pusmetis, kai turiu Spartuji interneta ir tokios problemos pasibaige.Pasidairykit aplinkui ir pastebesit kad uzvire konkurencijos kova, nes telekomas pradejo siulyti geresnius paketus, tai ir kiti tiekejai praktiskai iki desimties kartu paspartino interneta uz ta pacia kaina :!:

#33649   pypkorius16
 17 Bir 2007 21:00
Nezinau ar imanoma dalyka noriu pasiulyti, ar moderams papildomu rupesciu prideti. Man daznai nutinka tokia situacija ; reikia kokios nors tikslios informacijos ir zinau kad kazkur forume skaiciau, bet rasti nesiseka (skleroze dar nenoreciau pasigirt).
Na pavyzdziui Pagrindinis puslapis -> Žūklės taisyklės, informacija, diskusijos, gėdos stulpas yra du potemiai Laivybos reikalai ir Valciu registravimas.. .viename is ju Dusia siandien atsake labai tikslu atsakymu: Raidziu ar skaiciu aukstis 15cm plotis 8cm. (cia apie Nr ant valties). Po pusmecio ar metu, guldau galva kazkam iskils tas pats klausimas, o sitas konkretus atsakymas pasimes tarp daugybes kitu klausimu , komentaru, blevyzgu ir atsakymu, tarp kuriu gali buti ir vienas kitas tikslus ir konkretus kokiam kitam klausimui, o tau reikes butent apia valties Nr rasyma, ir jeskai tarp N puslapiu ir dar nezinosi kokioi temoi jeskoti.
Ta va po tokios izangos siulau sukurti ar archiva ar tema, kur ikelti info galetu tik moderai (kitaip viel prisirinks nereikalingu komentaru). Ten kauptusi aktuali informacija apie mums rupimus istatymus, taisykles, reikalavimus, zemelapiai , naudingu saitu nuorodos, irankiu ar prietaisu tech. sharakteristikos ir t.t. Forumietis rasydamas apie koki fakta galetu nurodyti ir saltini is kur paimta informacija, o moderai ikelia i ta archiva tik reikalinga info.
Kaip pav. yra toks finansininku saitas tax.lt , tai tenyra kazkas panasaus padaryta, ir kai reikia staigiai surasti koki iststyma , forma ar blanka viskas lengvai surandama.
:ruko

#33719   Agis
 18 Bir 2007 15:14
Virsuje yra temuke "Ieskoti" pabandyk ysirasyti ko nori, susiaurink paieskor rata iki reikalingiausiu minciu uzdedamas taskelius ir jei apie tai yra parasyta musu forume atrasi.Pabandyk, gal kita karta bus norima aprasyma ar paaiskinima atrasti lengviau :lol:

#33720   Vegys
 18 Bir 2007 15:45
Siaip pritarciau pypkoriaus mintims. Tai galetu but paprasciausias DUK'as (FAQ). Why not ?

#33736   pypkorius16
 18 Bir 2007 18:47
Visa esme ir yra tame kad per pajeska ismeta tiek temu kad :piktaz pabandykit kad ir valciu registravimas .Konkretus klausimas. O ismete atsakymu per du ekranus. Ivertinus kad kiekviena tema turi nuo 2 iki 10 puslapiu tai !:nujop...! [Sv{in :wh.flag:

#33931   Vegys
 20 Bir 2007 10:45
arba as zioplas arba nera atskiros temos Karpis. Karosas, ir tas turi tokia tema, o Jo Didenybe Karpis - ne. Sukurkit prasau !!!

#33934   saciokas
 20 Bir 2007 11:18
Tokios kaip karpio temos nera, bet yra visa skiltis Karpininkams. Ten viskas ir dedama ;-)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė