Parašykit kiek dedat druskos ant 1 kg rybos, kiek laiko sūdot, ir kaip ten su vandens pakeitimais, mirkymais ir t.t.

Aš kuojoms druskos dedu negailėdamas, žuvis vo ne balta nuo druskos, laikau apie 3-4 dienas (jei stambesnė), po to pusdienį mirkau šviežiame vandenyje, kelis kartus pakeičiu vandenį...., kabinu už uodegos..., esu pasidaręs tokį šniūrą.., nestoras internetinis kabelistuomahaukas rašė: kiek laiko sūdot, ir kaip ten su vandens pakeitimais, mirkymais ir t.t.Ir dėl kabinimo- vieni galva žemyn, kiti aukštyn kabina. Nu vnž. aiškiau, konkrečiau...
Tikriausia užsiminei tik apie pačią pradžią, a toliau manau puikiausia pats žinai, kad išdžius ne prasčiau, netgi išlaikant geresnes maistines savybes negu karštyje, žinoma tik užims daugiau laiko.Skumbrotas rašė:Prie minuso gausis šaldyta žuvis ir tiek naudos.
Drįsčiau dalinai nesutiktAgis rašė:Tikriausia užsiminei tik apie pačią pradžią, a toliau manau puikiausia pats žinai, kad išdžius ne prasčiau, netgi išlaikant geresnes maistines savybes negu karštyje, žinoma tik užims daugiau laiko.Skumbrotas rašė:Prie minuso gausis šaldyta žuvis ir tiek naudos.
.................
O ką jau bekalbėt apie visuos tuos šiauriečius, kurie gyvena už poliarinio rato, o gal jie neturi nei džiovintos elnienos, nei džiovintos žuvies...![]()
.....................
Norin pasidomėti plačiau tereikia įvesti į google Freeze Dried Food ir pasiskaitysite patys.
..........................
labai skanus ir riebus , juolab kad nera musiu dabartidass rašė:ar kas nors bandote dziovinti didesnes nei 1 kg zuvis? turiu karsiu 1,5-2kg, idomu butu pameginti
Esu karsiukus bandes visai neblogai gaunas, kas megsta riebesne zuvi. Tik as sudydamas uzslegiu, taip ir isisudo geriau, ir s... iseina.tidass rašė:ar kas nors bandote dziovinti didesnes nei 1 kg zuvis? turiu karsiu 1,5-2kg, idomu butu pameginti