Manau, kad ne vienas esat gamines ir gaminat delikatesa ish zuvies ikru. Ash gaminu tik ish lydekos. Gal kas ruoshiat panashia uzkandele ir ish kitu zuvu ikru? Pasidalinkit patirtimi.
Mano receptas labai jau paprastas. Ishimu ikrus su visa pleve. Nuplaunu, po to dedu ant lentutes ir perpjaunu pleve ishilgai ikru "kasos". Atsargiai su peiliu nubraukiu ikrus nuo pleves. Dedu i stiklainiuka, Puslitriniam stiklainiui ikru dedu desertini shaukshta druskos, truputi juoduju maltu pipiru ir su shakute plaku apie 15 min. Po to ipilu 2 arbatinius shaukshtelius alyvuogiu aliejaus, pamaishau ir i shaldytuva. Kita ryta tepu ant batono sviestuko ir dedu ikrus. Skanaus.
Mano receptas labai jau paprastas. Ishimu ikrus su visa pleve. Nuplaunu, po to dedu ant lentutes ir perpjaunu pleve ishilgai ikru "kasos". Atsargiai su peiliu nubraukiu ikrus nuo pleves. Dedu i stiklainiuka, Puslitriniam stiklainiui ikru dedu desertini shaukshta druskos, truputi juoduju maltu pipiru ir su shakute plaku apie 15 min. Po to ipilu 2 arbatinius shaukshtelius alyvuogiu aliejaus, pamaishau ir i shaldytuva. Kita ryta tepu ant batono sviestuko ir dedu ikrus. Skanaus.