Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #441560   justgytis
 21 Sau 2013 08:32
ciapajavas rašė:o matei tuos skritulius, ar tik del ekeciu kiekio sprendi kad skrituliais zvejota? jeigu matei, ko nieko nedarei? o gal apskritai zvejojo ant porcijos?
dar liudniau yra kai zmones mato pazeidimus bet nieko nedaro.
Nebuvo nei vieno skritulio ir zvejo sestadieni. Buvo tik eketes kas 10 metru isilgai skersai... Jeigu esi kada zvejojes gyva zuvele ir mates daug taip supranti kam tokio tipo eketes :S Ir dar zoliu prie kai kuriu istraukta...
 #441651   ciapajavas
 21 Sau 2013 13:19
o jeigu dvieju-triju vyruku chebryte zvejojo su tarkim 12 skrituliu, bet nelupo "valstybines", o skrituliams kaitaliojo vietas daznai? nedaug turiu praktikos ant tokiu gaudykliu, bet ir pats kiek pamenu kai netingedavau pavaiksciodavau. kartais kalnas neina pas mahometa, tai mahometas turi nueit pas kalna, taip sakant :roll:
aisku gali but, ir tikriausiai nemazi sansai, kad buvo taip kaip sakai. bet nemacius savo akim sneket irgi kazkaip nedera. nes sicia labai nemegstami yra skrituliautojai/veliavnesiai. propagandos ir taip netruksta ;)
 #441776   justgytis
 21 Sau 2013 19:38
ciapajavas rašė:o jeigu dvieju-triju vyruku chebryte zvejojo su tarkim 12 skrituliu, bet nelupo "valstybines", o skrituliams kaitaliojo vietas daznai? nedaug turiu praktikos ant tokiu gaudykliu, bet ir pats kiek pamenu kai netingedavau pavaiksciodavau. kartais kalnas neina pas mahometa, tai mahometas turi nueit pas kalna, taip sakant :roll:
aisku gali but, ir tikriausiai nemazi sansai, kad buvo taip kaip sakai. bet nemacius savo akim sneket irgi kazkaip nedera. nes sicia labai nemegstami yra skrituliautojai/veliavnesiai. propagandos ir taip netruksta ;)
nu tebunie kad ir 10 zmoniu, bet su gyva negalima... Ir taip mazai zuvies yra po elektriku ir tinklininku...
 #453838   Wytukaz
 04 Kov 2013 14:28
Sveiki gyvi, esu naujokas čia, bet tikrai ne žvejyboje :)) (senai man čia prisiregistruot reikėjo) gal kas pastaruoju metu buvo ant Eketes ledo užlipe ešerių? kaip rezultatai? bo turiu itarima kad korsakas butent ten ir lupo tuos kuprius :))
 #453849   SKYLINE
 04 Kov 2013 15:13
Wytukaz rašė:Sveiki gyvi, esu naujokas čia, bet tikrai ne žvejyboje :)) (senai man čia prisiregistruot reikėjo) gal kas pastaruoju metu buvo ant Eketes ledo užlipe ešerių? kaip rezultatai? bo turiu itarima kad korsakas butent ten ir lupo tuos kuprius :))
Kiek žiemą ten žvejodavau tai labai "slabnas" kibimas, taip, pagaudavau ir lydekaite ir kupriu, bet vasara daug geriau ten.
Norėjau ir aš ten greitu metu nuvažiuot ant ledo, bet sakė, kad dabar ten ledas - košė, nein užlipt, nes krantuose vanduo ir t.t.
Patarimas, kai nutirps ledas, važiuok ten tada kai 3-4 dienas nebus lije, tada gali paguti gan gražių egzempliorių.
 #453857   Wytukaz
 04 Kov 2013 16:09
aš vasara ten nulekiu paspiningaut iš valtelės, nieko ypatingo :)) lydekaičių papuola, tik va kupriukų kažkaip neteko pagaut :/ vis tikiuosi koki monstriuką įkirst, širdis jaučia, kad tokių ten nemažai :) gal ne tuose plotuose gaudau? o kur tu medžioji? aš tai panašia čia laime bandau http://img521.imageshack.us/img521/3466/73420973.jpg :)
 #453871   ciapajavas
 04 Kov 2013 17:06
sitam forume kiek teko matyti nuomone apie laukzeme nekokia. nezinau kodel, ten nera teke daug zvejot. anksciau kai budavau dar geras piemuo tai seni diedai kalbedavo apie laukzeme, kalbedavo kad paimdavo lydeku vasara is gelmes. bet vat kazkodel forumieciu nelabai megstama vieta.
 #453874   Vaidis
 04 Kov 2013 17:30
Yra ten tos žuvies, tik labai jau įnoringos, reikia būti laiku ir vietoje :)
 #453885   SKYLINE
 04 Kov 2013 18:03
Vaidis rašė:Yra ten tos žuvies, tik labai jau įnoringos, reikia būti laiku ir vietoje :)
+++. Žuvys ten yra labai įdomios, vieną dieną nuvažiuoji - nieko, kitą - kimba viens po kito ir kupriai ir lydžiai, o jetau!
 #454241   zvejysmegejas
 05 Kov 2013 19:18
O kokio leidimo dabar reikia Eketėj? Nes jis priklauso tikriausiai kaip ir anksčiau Klaipėdos MŽD? Tai anksčiau leidimai būdavo su nuotrauka, o kokie dabar pagal naująjį reglamentą? gal tie kur 2 paroms už 5 Lt?
 #454444   zvejysmegejas
 06 Kov 2013 17:45
Pauliaus reklama padarė savo, žmonių susirinko virš 20, kai kurie net šašlykinę atsitempė su stalu :D Bet ešerių nepavyko surasti, aplaksčiau nemažai, bet vos keli degtukiniai ir pora cigaretinių. Gaudžiau ant blizgės.
Grįždamas dar porai valandų užsukau ant slengių karjerų, tai per pora valandų irgi tik vienas kibimas ant blizgės, nedidelis ešeriukas.. Gerai, nors oras superinis pakliuvo..
 #460181   RoBass
 23 Kov 2013 02:37
Nepykit, kad cia idejau, bet aktualu Klaipedos krasto zvejams. Vakar buvau akropolio Rovanoje, tai ten dabar 30% nuolaida volframinem avizelem ir taip daug ir dideliu nuolaidu :gutgut
 #460343   zvejysmegejas
 23 Kov 2013 20:02
RoBass rašė:Nepykit, kad cia idejau, bet aktualu Klaipedos krasto zvejams. Vakar buvau akropolio Rovanoje, tai ten dabar 30% nuolaida volframinem avizelem ir taip daug ir dideliu nuolaidu :gutgut
Kad po Rovanos antkainių ir po 50 procentų nuolaidos kaina bus didesnė nei kitoje eilinėje žūklės parduotuvėje :grin:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė