Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #514673   Pfk
 14 Spa 2013 23:32
kaip suprast be leidimo? ne išnuomotam telkinį ar apskritai, brakonieriaujant?
lydekų yra daug kur ir jos kimba gerai. o ar pagausi priklausys nuo tavęs pagrinde, nu ir dar aišku nuo lydekų nuotaikos tą dieną.
išvis žvejyboj garantijų nėra.
skaitai šitą temą ir renkiesi, yra apkalbėtas ne vienas telkinys čia.
 #514740   HorseFly
 15 Spa 2013 10:16
Turiu pusdieni zvejybai siemet, tai norisi pagaut ir laimingai uzbaigt sezona Lietuvoj. Kretingos rajonas zinomas, ten manau sunku butu kazka islupt. Duobej irgi ten tuscia kiek atsimenu budavo. Gal koks kanalas yra? ar apie gargzdus kasnors?
 #515006   krioklis
 15 Spa 2013 21:32
Na jei tau Kretingoj tuscia, tai Klaipedoj ar Gargzdos tau tikrai nebus ka veikti! Vaziuok i Kintus i mokamus!
 #515578   vyga
 17 Spa 2013 18:33
Jei alkani tautiečiai vis dusins "48cm lydekiokus" ir be sąžinės graužaties tuo dar ir girsis, tai nereikia liūdėti ir stebėtis, kad solidūs laimikiai vis retėja... 'viarkt
 #515657   Pfk
 17 Spa 2013 23:28
taisyklėse aiškiai parašyta, ką galima dusinti, o ko ne. nereikia savų standartų taikyti visiems, nes visų neišauklėsi. čia kiek žinau tokia neoficiali forumo pozicija.
kaip bebūtų, ne tu vienas tokių pažiūrų laikas. aš irgi turiu nusistatęs tam tikrą ribą ar standartą, ir tai dažniausiai lydekinai, kad ir viršijantys tas ribas, keliauja atgal namo. gal kada nors visi taip žvejos. o tie kurie smaugia peiliukus - tegu kremta neskanias ir sprangias ašakas :liež-uvis
 #515835   augutis
 18 Spa 2013 18:26
justgytis rašė:Paskutinis laimikis: lydekiokias 48cm na ir eseriu kruvele neblogu gan...
Beje gal kas si savaitgali kur vaziuos ir noretu draugijos?
Grazus eseriokai :) Ten pat kur visaka gaudei?
 #520463   Pfk
 02 Lap 2013 18:07
kažkas matyt yra paleidęs gandą, kad Kartenos karjere žuvies atsirado, nes šiandien neskaitant manęs dar kokios 8 valtys plaukiojo. dar nepriskaitau chėbros ant kranto antra tiek. net nusistebėjau iš kur ten toks dėmesys.
 #520491   Pfk
 02 Lap 2013 19:42
aš ten šiemet palyginti dažnai lankausi, turbūt dėl to, kad noriu suvesti sąskaitas už pernai ir užpernai metus, kai net nepamenu kiek tuščių žvejybų apturėjau. ir nesiseka tas sąskaitas suvedinėt.
žvejų daugiau ten šiomis dienomis negu žuvies. pagyvenę ar vidutinio amžiaus dėdės teigia, kad yra neblogų lydekų, bet daug kur tokių yra. esmė kad neaišku kiek. ešerių galima pasirankioti neblogų. nieko ypatingo žodžiu.
parašiau tik dėl to, kad nusistebėt žvejų kiekiu tenais.
 #520779   Pfk
 04 Lap 2013 09:49
kas labai stengėsi, tas pasirankiojo ešerių. aš į lydeką labiau orientavausi, tai man nekažkas ir tesigavo. nors kitom dienom griebia ir lydekinį voblerį dryžiai didesni.
 #521057   rusla02
 04 Lap 2013 22:55
HorseFly rašė:Siandien nuo 12 iki 16h. Lazdininkuose 1 kibimas 1,5kg lydekiuks, plaukioja toliau.. Dar karta isitikinau, kad nelabai yra ka veikt ten.
Ar daug cia esi cia buves, nes as kokius 3 kartus ir visi ne kas.
 #521322   HorseFly
 05 Lap 2013 21:15
As tai neperku, nes nebereikia kiek zinau. Ten as kiekvienais metais po kelis kartus apsilankau, jau koki 15 metu tai su kiekvienais metais situacija prasteja. Nors zveju paskutiniu metu mazeja, tai gal dar atsigaus kazkada, nes pries 10m. tai buvo dar labai zuvingas. Specialiai ten tikrai nevaziuociau zvejot, bet sodas yra salia tai tik del to as ten karts nuo karto pazvejojiu...
 #521432   Pfk
 06 Lap 2013 10:55
man irgi atrodo, kad anksčiau būdavo nemažai kalbų kaip žmonės važiuoja ten žvejot ir pagauna. o dabar nieko apie tą pusę nebegirdėt.
vat labai puikus pavyzdys iš realybės kuom yra "gerai" valstybinių vandens telkinių nuoma privatininkams...
 #521462   martiz-zz
 06 Lap 2013 11:45
seniau lazdininkuose buvo tikrai DAUG zuvies, bet kai tokiais mastais ten yra statomi tinklai, ziema pro skritulius neina praeiti, ga nieko nedaro, taip ir nutiko... aisku ir kazkuriais metais pradejo zmones girtis apie zukle ten, padaugejo zveju, ir tai prisidejo
 #522485   Pfk
 10 Lap 2013 23:48
ką jūs čia žadat uždarinėti, jeigu dar nei šalnų nebuvo..? kalbu apie krokodilus.
šiandien eilinį kartą Kartenoj nei gyvos dvasios. jaučiu vėl supykau ant tos vietos, vėl kokius metus ten nebesilankysiu.
 #522511   justgytis
 11 Lap 2013 09:07
As nezadu, as uzdarau jau :)
Beje idomus zmogus buvo priplaukes prie manes kuris gaude su skrituliais (nieko nepagavo) Jis manes paklause sako ar galima man ismesti 8 skritulius nes draugas tipo dar tik vaziuoja pas ji... As jam pasakiau o kaip tau atrodo jeigu as ismesciau 80 skrituliu ir pasakyciau kad atvaziuoja visas autobusas draugu zvejot... Sunerimo ir pasiskunde kad baudos dideles... malaciai zmones aplink...
 #522679   rusla02
 11 Lap 2013 22:06
justgytis rašė:As nezadu, as uzdarau jau :)
Beje idomus zmogus buvo priplaukes prie manes kuris gaude su skrituliais (nieko nepagavo) Jis manes paklause sako ar galima man ismesti 8 skritulius nes draugas tipo dar tik vaziuoja pas ji... As jam pasakiau o kaip tau atrodo jeigu as ismesciau 80 skrituliu ir pasakyciau kad atvaziuoja visas autobusas draugu zvejot... Sunerimo ir pasiskunde kad baudos dideles... malaciai zmones aplink...
Teisingai pasielgej :gutgut
 #535145   Tadas Tadelis
 08 Sau 2014 13:46
Chebryte, nu šiltas blemba tas sausis. Aš dar turiu kvailos vilties pagauti taikios žuvies. Gal žinot kur aplink galėčiau dar pamėgint kąnors išlupt....
Lazdininkai, Kurmaičiai, Tūbausiai nedomina :) ir ar išvis apsimoka mėginti?
Beje, aš dirbu su plūde arba fideriu. Spiningėli truputėli į šoną numečiau.

Ačiū ir lauksiu atsakymo.
 #536254   augutis
 12 Sau 2014 12:44
Vakar su kolega sugalvojom dulkes nuo valgomu gumu nuplaut ir likom ganetinai nustebe :))) eseriokai vaiko jas taip,kad net pasimirsta jog sausio vidurys, dydziai ivairiausi,o vienas lygiai 830 gr. pasikabino :))) Super oras,super kliovas, super laikas praleistas vienoj is aplinkiniu pelkiu :)))
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė