Mes buvom irgi prie Kruonio HAE, bet is kitos puses, tai keliu labai pasigirti negaliu, nedaug truko kad butume like toj pakrantej
Evaldai, a kur mazdaug buvai? Mazum matemes, nes mes tai visa ta plota apejom, nu tixliau apciuozinejom 

Zinau as tas vietas kazkiek, bet velokai atvaziavau, tai ir nesibasciau daug. Be to, ir pagrindiniuose samburiuose ( i virsu nuo mano pazymetos vietos ir kairiau link kito kranto) veiksmo nelabai jau mates.mindoze rašė:evaldas beveik teisingai sedejo tik dabar patarciau sekliau jieskoti
Ten pernai keleta kartu buvau. Pasigavo vienas kitas. Tik aviza ne tik dugnu rident, bet ir kelt aukstai (~1m) virpinant pabandyt neprosal.mindoze rašė: reikejo iki kampo paeiti ir bandyti nuo vagos ant pakilimo grezioti. kalniukai nuo 5 iki3m tai nuo vagos ir tenai galima butu pajieskoti su aviza per dugna paridenti.
gaudziau pradziai ant velnio poto uzsidejus blizgute pagavau dar gal 3. avizos net nebandziau temo jau nenorejau prasidet.tidass rašė:ant ko ten gaudot pagrinde? kokios avizeliu spalvos, dydziai dominuoja? Gal velnias efektyviau?
Šeštadieni taip pat nemačiau jokio kliovo...kaip šulinyjetomukass rašė:nu ar buvo kasnors kaip kliovas? as penktadieni pagavau dar biski va http://www.part.lt/img/d651e61abd82741a ... 4a6469.jpg o vakar tai visiskai nieko net ir kliovo nemaciau. idomu ar kasnors ka pagavo ar tik man tokia juoda diena buvo...
po grybutidass rašė:galit kas nors tiksliai maps.lt nurodyti, kur tos populiariosios vietos "po grybu", "lasiniai"..?