Sveiki, kaip ten tos marios, gal kas bandet lyna pagaut?
Tikslingai ir rimtai tuo užsiimt nebuvo laiko, bet atsitiktinai pora nedidskų ištraukiau kuojikes bei plakiukus bedusindamas. Navatna, kad abudu dzikais susidomėjo. Viena kart šalia Mituvos, kita kart šalia Pajuodupės... Ieškoti dumblynuos, žolynuos, kur ant kranto tarp šiukšlių "Lin - Karas" jauko maišelių galima surastTukas rašė:... gal kas bandet lyna pagaut?
Tai kad metu laikas lyg ir aiskus. Vasara.Auge rašė:Marios kaip marios. Lyno pagaut nebandziau, bet baltos zuvies Aisku reik i daug ka atsizvelgt darant pasara( metu laika
Nedaugoka? Gal ne pats gaudei, kad rašai "smulkoka matėsi"EDMA rašė:katik is mariu 6.5kg fanieros sikart smulkoka matesi ir veziautoju kokie ju rezultatai neaisku
Ramūnai, viskas ten mano beveik dirbta ir kai net persirengimo kabinas ir suolų atlošus malkom naudoja, tai gal ir debilais nebepavadinsi. Tingi malkų atsivežt.RamaZ rašė:tukasG - nuo debilų ir marodierių niekas neapsaugotas, o naikint jų negalima, nes bus pažeistos ir jų teisės ir dar į cypę pasodins
Pažįstami anykštėnai vis nuvažiuoja, tai bent jau kiek pasidalina, tai pagauna po biškiVitolis rašė:Kas nutiko su Starkiais mariose. Nieks iš spiningistų nieko nebepagauna. Ir visus metus taip. Mažu į rudenį pradės judėt, kai balta žuvis ims būriuotis ir trauks į gilesnes vietas. O kur avys, ten vilkai.![]()
O tą persirengimo kabiną, kur sudegino Drulėnų poilsinėje, tai kaip tik po tos nakties, ryte, aš ten nusileidinėjau valtį ir atėjo vietinis žmogus su šuneliu, tai pasakojo, kad visą naktį jaunimas poilsinėje ant skardžio bangavo. Ten jo žemė kaip tik toje vietoje. Sakė bijojau arčiau prieit naktį. Minėjo, kad jie panevėžiečiai, nes suprato iš jų kalbos. Parazitų visur dafiga.
Žvejojo šiandien keletas valčių ,tačiau visi keikėsi ,kad nieko gero. Pora valčių dar ir man su echolotu pažiurėjo ,kad ir balta žuvis į vidurį pasidavus,o su fyderiu 100 metrū man pasiekt neišeina, sakė kad ir pakilus nuo dugno apie pora metrų./Jurginas rašė:Pažįstami anykštėnai vis nuvažiuoja, tai bent jau kiek pasidalina, tai pagauna po biškiVitolis rašė:Kas nutiko su Starkiais mariose. Nieks iš spiningistų nieko nebepagauna. Ir visus metus taip. Mažu į rudenį pradės judėt, kai balta žuvis ims būriuotis ir trauks į gilesnes vietas. O kur avys, ten vilkai.![]()
O tą persirengimo kabiną, kur sudegino Drulėnų poilsinėje, tai kaip tik po tos nakties, ryte, aš ten nusileidinėjau valtį ir atėjo vietinis žmogus su šuneliu, tai pasakojo, kad visą naktį jaunimas poilsinėje ant skardžio bangavo. Ten jo žemė kaip tik toje vietoje. Sakė bijojau arčiau prieit naktį. Minėjo, kad jie panevėžiečiai, nes suprato iš jų kalbos. Parazitų visur dafiga.
Aga.. matėm rezultatus "jaunųjų varžytuvėse" kokį vieną mėnesį... toliau kaip supratau - tobulėjomAuge rašė:Nieko cia nereikia, neprisigalvokit. Nuo kranto 11.5m, 13m atstumu pagaunu sociai.. matchu 20m atstumu irgi, netikekit viskuo kas ka sako, svarbu pasidaryt tinkama sistema, jaukus, masalus, tinkamai gyli rast, stengtis, tobulet ir rezultatai po truputi patys prades matytis.
Pasirodo net nežinai kur dalyvavai ar bandei dalyvautiAuge rašė:Kokiose dar jaunuju varzytuvese???