Noretusi istaikyt kokia dienele su karsiokais pazaistpress rašė:Na, ar ruošiatės kas šį savaitgalį aplankyt Kupiškį?
Šaltukas kuo arčiau savaitgalis, tuo labiau neša kudašių ... gal tai geras rodiklis? ką užkietėję žvejokliai prognozuotumėte apie tokią orų kaitą?
Leiskit paprieshtaraut kolega. Dar nesu gerai pazvejojes esant shalciui Kupishkio mariose. O va butent per atlydzius, beveik visi gerai pagauna ir karshioku ir tuo paciu starkioku. Tik gaila, kad daugeliu atveju tai nelegalai. Tai tikrai daugelio metu pastebejimai, nes gaudau ten nuo pat mariu patvenkimo. Ir cia ne vien mano pastebejimai.dagys rašė:Būtent Kupišky ir būtent karšiokai geriau jama šąlant. Gerai gaudėm esant ir -20. Vietiniai turėjo tokią buržuikę ant rogučių atsitempę, tai karts nuo karto rankas pasišildai, eketę peiliu pragremži ir vėl gaudai. Per atlydžius karšiokus sunkiau prisikalbint. Tai tokie mano kelių metų pastebėjimai, bet orų neužsisakysi, todėl bandyt vistiek teks.
Reiškia įvairovę mėgsti... Prieš trejetą dienų, Krekenavos užtvankoje ketvertą tokių starkiokų ir man teko paimti.Paleidau, tegul daugiau prisiveisia. Buvo ir pora neaiškių kliovų. Viena aviža nulaužta, kitą atlenkė.Teks rytoj pasiduoti miestan,vėl žūklės parduotuvėje kokį šimtelį paliksiu.gelmes rašė:Jo, blyn. Iš vienos eketės : du starkiukai, trys šarikai, trys karšiukai, trys palkiukai, viena kuojikė. Pūgžlio tetrūko.
Tokiu grazuliu zinau tik keleta vietu mariose. Viena ish ju tu ir busi rades. Viens toks zvejukas pan pakuzdejo, kad buvai mano vietoje. Ash buvau sakes Seneliui,kad ten pasiduotu, deja jie su Gelmem truputi nedaejo iki tos vietos. Kagi, sveikiju su geru shariku. Tikri zvejai geru vietu neishduoda anedagys rašė:kolegos tėvuko surudijes bezmėnas rodė 800gr. Tas ešerys buvo vienintelis iš keturių galimų. Kiti trys atemė avižas ir nuplaukėO kiek tas matroskinas svere mazdaug. Kiti sugauti ešeriukai buvo visai maži.