Sveiki ,gal kas zvejiojote ant mariu kuojas,girdejau, kad jos kimba, gal gali kas nors suteikti daugiau informacijos buciau dekingas!!!

Na kagi, teks laukti geresniu laiku.
nelabai cia suprasi kada, kam ir kur eina ta stynta. sedi kokiam 14km 200zmoniu ir vieni per diena 3 pagauna kitas tipo 200Alvydas rašė:Ne 100 procentine informacija.
Siandien gerai eina stinta ties palygonu,arciau k.,nugaros.
Rytoij patikrinsim sita informacijaandrius rašė:nelabai cia suprasi kada, kam ir kur eina ta stynta. sedi kokiam 14km 200zmoniu ir vieni per diena 3 pagauna kitas tipo 200Alvydas rašė:Ne 100 procentine informacija.
Siandien gerai eina stinta ties palygonu,arciau k.,nugaros.
vegeliu tai nuo nidos 4-5km, bet ten ir styntos yra siektiekviskontas1 rašė:o kelintam km vegeliu pagavot ir ant ko ? ant sistemeles ar galva muset i dugna ? dekui;)
tik nepamirskit:viskontas1 rašė:ten kas norejo suzinoti del raudziu mariose tai , ventes rage kimba ties susijungimu su nemunu
arunis rašė:as sestadieni taipat buvau preiloi, bet man kaiptik nuo 14 nustojo kibti. koki masala naudojai?
Nieko gero salta vejas baisiniszazukaz rašė:Kas siandien girdeti ties paligonu ??? Galvoju rytoj ten nuvaryti .
Gaila...viskontas1 rašė:nieko ventei nera ir pats buvau ir kiekviena diena skambinuosi su tais kur zmones veziuoja su buranais sako kad tusti visi gryzta tik raudes tekimba
Netikiu. Hebra sala per visa diena ko 20 pagauna... Kaip tu cia...sauliukas rašė:siandien poligone auksciau propersos 273 stintos , 2 vegeles . nuo 7.30 iki 13.00 kibimas baisingas , po 3 po2 is karto .su viena meskere vienam prakaite . labai stambi
del ventes eseriu cia nenuostabu, man jau greitai keista darysis kad buranu vairuotojai dar darbo turiCesnakaz rašė:Gaila...viskontas1 rašė:nieko ventei nera ir pats buvau ir kiekviena diena skambinuosi su tais kur zmones veziuoja su buranais sako kad tusti visi gryzta tik raudes tekimbaGalvojau savaitgali lekti... O kur eseriu galima tose krastuose dar paimt?
cia kazkas ,,necisto'sauliukas rašė:siandien poligone auksciau propersos 273 stintos , 2 vegeles . nuo 7.30 iki 13.00 kibimas baisingas , po 3 po2 is karto .su viena meskere vienam prakaite . labai stambi