Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #296260   pensininkas
 29 Lie 2011 10:23
nu vakar biski rankas susitepiau zuvim, bet tik siaip. 7 lesciai, srove buvo, man 50 g serykla rideno po truputi, kitam zvejui ir 4 unciju nelaike ... principe, tik 1 karta susipainiojau su kitu, ir tai senis kazka prichimicino kad ant manes uzplauke.
 #296263   Tadass
 29 Lie 2011 10:37
pensininkas rašė:nu vakar biski rankas susitepiau zuvim, bet tik siaip. 7 lesciai
Nifiga "biski susitepiau" :lol: Cia jau sakyciau susiterliojai kaip reikalas ;uolrait Smiltynej nuo betonkes?
 #296273   pensininkas
 29 Lie 2011 11:13
aha. bet tie "lesciai" po 50-75 g :-D
 #296281   Tadass
 29 Lie 2011 11:38
Tai turbut ant dzyko gaudei. Nesu as mariose tokiu "monstru" pagaves :superšokas
 #297907   ramass
 09 Rgp 2011 16:19
Buvau siandien prie seno kelto , juru muziejaus puseje. Pirma mintis buvo isbandyt "Dynamyte baits" pasarus paciam ( bet ju negavus pasitenkinau poliakiskais) ir isbandyt Korsako buda. Na rezultatu turbut net Korsaka aplenkiau (koks nekuklus esu :grin: ). Zvejojau pintuku 0.06 , tai kiekvienas zuvytes krepst buvo juntamas. Karsiokai visi kaip rinktiniai 700-800 gr. Tik truputele nervino kaskart prapliumpantis lietutis , bet necukrinis , neistirpau. P.S. Zuviukai geros nuotaikos proga visi amnestuoti (pagavai-paleisk) ::hai-bai
 #297908   dusys
 09 Rgp 2011 17:13
ramass rašė:Buvau siandien prie seno kelto , juru muziejaus puseje. Pirma mintis buvo isbandyt "Dynamyte baits" pasarus paciam ( bet ju negavus pasitenkinau poliakiskais) ir isbandyt Korsako buda. Na rezultatu turbut net Korsaka aplenkiau (koks nekuklus esu :grin: ). Zvejojau pintuku 0.06 , tai kiekvienas zuvytes krepst buvo juntamas. Karsiokai visi kaip rinktiniai 700-800 gr. Tik truputele nervino kaskart prapliumpantis lietutis , bet necukrinis , neistirpau. P.S. Zuviukai geros nuotaikos proga visi amnestuoti (pagavai-paleisk) ::hai-bai
Gaudydavom ten jau nuo vaikystes ir niekada nenaudodavom jokiu pirktiniu pasaru. i trasa eidavo kruopos, makaronai, kukuruzai, duona ir tt.
Rezultai budavo :gutgut
Galim pagalvoti kad isnykus ' DYNAMYE ' isnyks ir zvejyba.
 #297910   ramass
 09 Rgp 2011 17:57
Dusy , as makaronus ir kruopas jau pries daugel metu bandes . O sita bent jau galima pabandyti? :grin: Vdrug koks pasaulio stebuklas , o as busiu neisbandes :lol:
 #297925   renaldas
 09 Rgp 2011 19:27
ramass rašė: Buvau siandien prie seno kelto , juru muziejaus puseje. Pirma mintis buvo isbandyt "Dynamyte baits" pasarus paciam ( bet ju negavus pasitenkinau poliakiskais) ir isbandyt Korsako buda. Na rezultatu turbut net Korsaka aplenkiau (koks nekuklus esu :grin: ). Zvejojau pintuku 0.06 , tai kiekvienas zuvytes krepst buvo juntamas. Karsiokai visi kaip rinktiniai 700-800 gr. Tik truputele nervino kaskart prapliumpantis lietutis , bet necukrinis , neistirpau. P.S. Zuviukai geros nuotaikos proga visi amnestuoti (pagavai-paleisk) ::hai-bai
Lietus lietum, bet kaip taves nenupute skersvejis siandieninis, kieme pas mane medzius prie zemes lenke, a tu dar mariose sugebejai zvejot :gutgut Mes buvom pirmadieni ten, bet i kaire nuo seno kelto link jahtklubo, tai buvo pati blogiausia zvejyba ten, pasiseriau kaip visad, per 5h nei vieno kibimo ant apariko ir kukuruzo, tai kai nebezinojau ka daryt, uzdejus kuoksta mesliniu slieku, kelis tokius karsiukus kaip tu pagavom. Matyt visa smulkme seklumoj sedejo :-ug
 #297966   ramass
 10 Rgp 2011 06:55
[/quote]
Lietus lietum, bet kaip taves nenupute skersvejis siandieninis, kieme pas mane medzius prie zemes lenke, a tu dar mariose sugebejai zvejot :gutgut Mes buvom pirmadieni ten, bet i kaire nuo seno kelto link jahtklubo, tai buvo pati blogiausia zvejyba ten, pasiseriau kaip visad, per 5h nei vieno kibimo ant apariko ir kukuruzo, tai kai nebezinojau ka daryt, uzdejus kuoksta mesliniu slieku, kelis tokius karsiukus kaip tu pagavom. Matyt visa smulkme seklumoj sedejo :-ug[/quote]

Taigi vejas i nugara pute , o ten uzuoveja gaunasi. O del masalu , tai visi kibimai ant 2-3 dzikeliu + 1 kokono. Kazkaip pastebejau , kad uzdejus kokona kibdavo agresyviau. Ant sliekuciu pabandziau bet tik amputuodavo galiukus ir viskas. Bandziau kiaurai vert , tai viena mazgiu plakioka pagavau. Beje zvejodamas naudojau "Sensas Bombix" (nemaisykit su visisku niekalu "Atomix") slieku kvapo purskiama atraktanta, jau antrus metus jis man gerai pagelbeja . Deje po sios zvejybos isbaigiau ,Klaipedoje niekur nerandu , nes "Salmo" svo subine tingi pajudint (taip visosparduotuves kalba) , tai teks savaitgali vaziuojant i Trakus ir Vilniu i Oza uzsukt , tikiuosi tures.
 #298784   dusys
 15 Rgp 2011 15:24
Na ko niekas nesigiria.
Jau vos ne savaite marios sniokscia.
Eseriai isvis patys i kranta lipa :lol:
 #299034   renaldas
 17 Rgp 2011 14:51
Siandien nuo ryto iki pietu smagiai smiltynej ant akmenu pasportavau, 14 karsiu pasirese nuzudomi, dar panasiai pakeliui persigalvojo ir kas keisciausia smulkmes beveik nebuvo, berods tik 3 plakiai, gaudziau vien tik aparikais ir pinkom. Visi augina lasinius toliau.. :ruko
 #299159   ramass
 17 Rgp 2011 22:25
Vakar bendradarbis prie seno kelto , biski link jachtklubo (salia to prudelio) 7 karsius (1-1.5 kg) , kokius 5 eserius po 400 gr ir kelias kuojas pagavo. Buciau nepatikejes , bet nepatingejo iki manes atvaziuot , pasigirt. Tai ta proga nors velniu israsiau uz zveybos taisykliu nepaisyma. Bet velnia ten 55 metu vyra perauklesi.
 #306049   Memelis
 18 Rgs 2011 13:14
Šiandien nuo 7,30 iki 11 val. 6 karšiai, kelios kuojos ir plakiai. Ant slieko keli ešeriukai, pūgžliai ir byčiokai. Balta žuvis ėmė tik dzykus.
 #306071   Andryxx
 18 Rgs 2011 15:24
Memelis rašė:Šiandien nuo 7,30 iki 11 val. 6 karšiai, kelios kuojos ir plakiai. Ant slieko keli ešeriukai, pūgžliai ir byčiokai. Balta žuvis ėmė tik dzykus.
o kokioj vietoj gaudej?
 #307277   Andryxx
 25 Rgs 2011 20:28
Na ka uzturejau atostogas tai praeita savaite praleidau smiltyneje :)) susipazinau su vyriokais zvejais zodziu smagu:) rezultatai pirmad nulis karsiu, antrad nulis karsiu ryte, trys karsiai vakare, treciad astuoni karsiai, ketvirtad dvidesimt sesi karsiai, penktad sestad iseigines siandien sesi karsiai kazkiek kuoju ir eserys. Normu nevirsyjau namo pas mane keliavo tik patys graziausi ir didziausi karsiukai. viskas ant mesliniu sliekiuku. Laukiam dizdiuju uzejimo, nes dar savaite atostogu yra :)
 #308417   eLPi
 30 Rgs 2011 13:17
Kimba kuojos, ešeriai, vienas kitas karšis ...
 #308423   Tadass
 30 Rgs 2011 13:45
Nuo molu jau gaudo ir pagauna ir eseriu ir kuoju. Aisku ir karsiokas vienas kitas pakimba. Zvejot jau apsimoka, ne taip kaip vasara....
 #308425   Skridžas
 30 Rgs 2011 13:56
Kur butu rekomendacijos pažvejoti ir ant ko ten eina ,pašaras turbūt butu privalumas? :)
 #308428   Tadass
 30 Rgs 2011 14:07
Sesk Nidos uoste ant krantines ir zvejok. Su pludine turetu but geresni rezultatai. Masalai - kukuruzas, dzykas, sliekas (nieko naujo). Pasiserimas - privalumas (nieko naujo). Eserius ant mikroguminuku girliandos gaudo. Tas pats ir Juodkrantej.
 #308429   Skridžas
 30 Rgs 2011 14:09
Supratau,tisog baisia bijau patirti eilini fiasko,ir uošvienė juoksi iš manes... :?

O sekmadieni gal kas smiltinei planuoja iš ryto?
 #308433   renaldas
 30 Rgs 2011 14:16
Skridžas rašė:Supratau,tisog baisia bijau patirti eilini fiasko,ir uošvienė juoksi iš manes... :?
Tokiu atveju turek plana B, pakeliui maksimoj sustok :roll:
 #308434   Tadass
 30 Rgs 2011 14:21
Skridžas rašė:Supratau,tisog baisia bijau patirti eilini fiasko,ir uošvienė juoksi iš manes... :?
O tu sublizgek teorinem ziniom ir pasakyk - kas tau cia prie tokio ar tokio (nu koks ta diena pus) vejo kibs :/nek ir busi aukstumoj :grin: Arba zuvies rukytos parnesk ir sakyk - kui cia pagausi, kai su tinklais visus va tokius karsius isseme ;uolrait
 #308702   KARPIOKAS
 02 Spa 2011 12:05
na kaip reikalai mariose,uosto teritorijoje su karšiais?imanoma pagaut,kada geriau zvejot butu,nakti,diena?:)
 #308704   p.arturas
 02 Spa 2011 12:58

O sekmadieni gal kas smiltinei planuoja iš ryto?
kas tau labiau patinka, uosviene ar alus?
 #308737   KARPIOKAS
 02 Spa 2011 19:26
buvau sendien mariose kitoj pusėj,nuo senojo kelto truputis link juru muziejaus.nieko gero,nei vieno karsioko,kiti irgi panasiai,kai kam uzkibo karsis,bet pagrinde pugzliai :-vimt -liežvis klausimas butu toks-ar apsimoka zvejot ten nakti,karsiai geriau kimba? :ks> :?:
 #308740   Skridžas
 02 Spa 2011 19:32
Aš tai šiandien prie naujosios perkėlos buvau,tai maži karšiu kai kibo kaip išprotėjo nuo kokiu 7 iki 8,ir netik karšiukai ir kuojos motininės,ir pugžlis smetoninis, žuvis smulki,bet jau pakankamai didelė kad elektros i liauna fideriuka duoti :)
Na o nuo 8 kibimai smarkai apmažėjo,bet veiksmas buvo pastovus,ežeruose nesu mates tokio agresyvaus kibimo,žodžiu prasiblaškau labai smagiai.A vot liaudis visi ėjo man pro šona kažkur link senosios perkėlos :roll:
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 104
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė