Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #350997   Vitolis
 14 Kov 2012 09:20
eugenijus rašė:Sveiki, ar dar įmanoma ant paskutinio ledo užlipt? ar jau nebe?
Ant paskutinio visad įmanoma :-D
 #351010   press
 14 Kov 2012 09:41
Vitolis :lol:

Praeita sekmadieni ledas dar storas/tvirtas buvo, lipk ir nepamirsk atsargumo priemoniu.
 #351114   Unte
 14 Kov 2012 13:24
Sveikinimai laimejuskupiskio mero taure ''plot bet vyriukai tokie kuklus,kad ir net nepasidziaugiat :liež-uvis ar laistot vis dar ;-) ?o kas butu tie trys komandos nariai nugaletojai :koliorava ?
 #351119   gelmės
 14 Kov 2012 13:33
Pasiskaityk prie fotoreportažų. :/braj;
 #351128   tukasG
 14 Kov 2012 14:58
Vakar buvau. Kol kas viskas gerai su tuo ledu. Tiesa, jau vietom yra išplautų ekečių, kur vanduo per atlydį po ledu bėgo. Žvejų ant ledo daug. Žuvys kimba puikiai. Oras puikus.
Aš jau šiandien supakavau savo žieminę amuniciją iki kito sezono :) . Žuvies prisigaudžiau sočiai, ledas pabodo, lauksiu plūdės ant bangų besisupančios, fyderio viršūnėlės ant stovelio šokinėjančios :) ... Tegu žuvys ramiai nerštui ruošiasi.
 #351159   Šaltupys
 14 Kov 2012 16:04
tukasG rašė:
Vakar buvau. Kol kas viskas gerai su tuo ledu. Tiesa, jau vietom yra išplautų ekečių, kur vanduo per atlydį po ledu bėgo. Žvejų ant ledo daug. Žuvys kimba puikiai. Oras puikus.
Aš jau šiandien supakavau savo žieminę amuniciją iki kito sezono :) . Žuvies prisigaudžiau sočiai, ledas pabodo, lauksiu plūdės ant bangų besisupančios, fyderio viršūnėlės ant stovelio šokinėjančios :) ... Tegu žuvys ramiai nerštui ruošiasi.
Šiandien irgi faniera neblogai kibo ,bet jau vėjelis oi oi ,o ledo storis dar visai normalus .
 #351239   Bratka
 14 Kov 2012 19:09
Jurginas rašė:Gal yra ekstrasensų žinančių, ar dar bus įmanoma šeštadienį užlipt? :)
Si savaitgali tikrai dar bus galima drasiai lakstyti.Tik nelyskit i nendres,ten jau nelabai ledas laiko...
 #351249   Vitolis
 14 Kov 2012 19:15
Jurginas rašė:Gal yra ekstrasensų žinančių, ar dar bus įmanoma šeštadienį užlipt? :)
Tokia pat faniera ir Rubikiuos gerai kimba. Ir ledas kai kaulas :gutgut
 #351539   Vitolis
 15 Kov 2012 19:12
Turiu keliolika taškų GPSe susidįjęs :-D Bet nerandu nors ką. O kaip jie nuo dugno, ar pakilę buvo? Gal pasuflerinsi viečikę į PM? :) Pinką dedi prie matiliaus? matylium pašeri ar ne?
 #351644   eugenijus
 15 Kov 2012 22:48
Šiandien buvau mariose,ledas geras, tik nuo ryto traškėjo,o po piet viskas gerai buvo. Nusivyliau netvarkingais žvejais, kurie po savęs paliko kalną tuščių butelių ir nuorūkų. Nemalonu tokį vaizdą matyt, bet ką darysi... surinkau šiukšles ir sumečiau į konteinerį. Ar negėda mėtyt kur papuola,kai aplink krantą pristatyta pustuščių konteinerių, o marių ledas nusėtas šiukšlėm?
 #351837   Simonas
 16 Kov 2012 18:50
Jurginas rašė:
Jurginas rašė:Nu jo, ledas dvigubai nei Kupišky storesnis. Bet Rubikiuos įdomesnių užsiėmimų dabar yra.
Čia šios dienos. Bet reikia žinot konkrečias vietas.
P.S. ešeriai čia ne mano :grin:
:grin: :grin:
 #353010   Ribokas
 20 Kov 2012 09:07
sekmadieni dar buvau tai palei nendres libdamas koja ikisau bet gerai kad su guminiais buvau tai nesuslapau, kibimas tai geras dar man tokio nebuvo tik tiek kad labai smulkus karsiukai kabinejosi tik po pietu biski didesniu aptikau, tai va patarimas butu kad jau gal neberizikuokit lipti ant ledo :ruko
 #353572   tukasG
 21 Kov 2012 22:29
Šiandien švogrius dar buvo ant marių ties Drulėnais nulėkęs sezono uždaryt, tai gyvas sveikas sugrįžo, sakė, kad ledas dar pusė velnio, tik karšiokų tai ne ypač tepagavo. Sakė, kad kibo neblogai bet labai smulkūs. Ieškojo didesnių, bet nelabai sekės surast.
 #354640   Mr. Nobody
 25 Kov 2012 14:05
Vakar buvau prie mariu, nezvejot, bet seneliu aplankyt, buvo gal dar 8 zmones zvejojantys, siaip gan drasiai galima buvo zvejot, tik reik koki liepteli susirast nuo kurio ant ledo galima butu uzlipt, ir pats buvau uzlipes gan tvirtas atrodo, gal tiksliau tiesiog storas nei tvirtas, nes pasiemes metaline stanga nesunkiai ji pradauziu is poros smugiu, storis jo gal 15 ar 20 cm, bet toks sucaizejes, nezinau kaip pavadint, ne vientisas, koja spyrus pabirsta i daug mazu gabaliuku, kita savaitgali GAL jeigu palis ir naktim salciai nesilaikys jau galima bus bandyt pludes imerkti.
 #354820   tukasG
 25 Kov 2012 22:42
Na ant tokio ledo žvejot, tai reik arba labai nebeturėt ko valgyt, arba labai nebenorėt gyvent... Buvau šiandien prie tokio nedidelio karjeriuko sustojęs pasižvalgyt, tai aplinkui visą pakrantėmis jau drąsiai galima plūdinuke nuo kranto žvejot. Ir saugiau, ir maloniau, ir laimikis kaži ar labai jau prastesnis būtų...
 #354826   Bratka
 25 Kov 2012 22:50
[quote="tukasG"]Na ant tokio ledo žvejot, tai reik arba labai nebeturėt ko valgyt, arba
Vot paestum koki gera pusmety kiaulos is krautuves,tai ir taves nieks nesustabdydtu ... tik rastum koki padabnesni liepteli ir pirdolintum ant mariu...
 #354835   Bratka
 25 Kov 2012 23:10
tukasG rašė:Gal ir taip, ale yr gi ir saugesnių būdų pramist...
Tai fakts,palauki to pacio zvejio ant lieptelio,paziuri ka pazgavis turi...
 #354838   tukasG
 25 Kov 2012 23:20
O tasai tik fyst tarpuragin kietu daiktu ir neberaiks rūpytis kuom pramist :-D ... Misli, kad ataduos alkanas teip lingviai, teip sunkiai užgyvintų grobį :-D ...?
 #354930   tukasG
 26 Kov 2012 11:21
Da nebuvo laiko tan kraštan palėkt. Sekmadienį uošvijoj buvau tai Lėvenį ir Pauliankos karjerą apžiūrėjau. Lėvuo vos vos, bet į krantus dar telpa, srovė nemaža, vanduo murzinas, karjeras su ledu, bet aplink visą karjerą jau tikrai yr banguojančio vandens, kur kirminą raudei palei meldus pasiūlyt būt galima.
Mituvoj galvoju, kad irgi panaši situacija turėtų būt. Jeigu ištaikysiu tarp pavasario darbų kokį laisvesnį pusdienį, reiks palėkt tan kraštan pasidairyt.
 #355107   Vitolis
 26 Kov 2012 20:40
tukasG rašė:Da nebuvo laiko tan kraštan palėkt. Sekmadienį uošvijoj buvau tai Lėvenį ir Pauliankos karjerą apžiūrėjau. Lėvuo vos vos, bet į krantus dar telpa, srovė nemaža, vanduo murzinas, karjeras su ledu, bet aplink visą karjerą jau tikrai yr banguojančio vandens, kur kirminą raudei palei meldus pasiūlyt būt galima.
Mituvoj galvoju, kad irgi panaši situacija turėtų būt. Jeigu ištaikysiu tarp pavasario darbų kokį laisvesnį pusdienį, reiks palėkt tan kraštan pasidairyt.
Prie Noriūnų kuojų dar nesėdi vietiniai? Pavasariais Pauliankoj galima gerų ir Šapalų paimt. Bet tik šiemet vanduo nedidelis, tai su upe turbūt nesusijungs. O mariose tai gal vietom jau ir properšų yr?
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė