Sveiki, ar dar įmanoma ant paskutinio ledo užlipt? ar jau nebe?
Ant paskutinio visad įmanomaeugenijus rašė:Sveiki, ar dar įmanoma ant paskutinio ledo užlipt? ar jau nebe?

Ant paskutinio visad įmanomaeugenijus rašė:Sveiki, ar dar įmanoma ant paskutinio ledo užlipt? ar jau nebe?
Vakar buvau. Kol kas viskas gerai su tuo ledu. Tiesa, jau vietom yra išplautų ekečių, kur vanduo per atlydį po ledu bėgo. Žvejų ant ledo daug. Žuvys kimba puikiai. Oras puikus.eugenijus rašė:Sveiki, ar dar įmanoma ant paskutinio ledo užlipt? ar jau nebe?
Šiandien irgi faniera neblogai kibo ,bet jau vėjelis oi oi ,o ledo storis dar visai normalus .tukasG rašė:Vakar buvau. Kol kas viskas gerai su tuo ledu. Tiesa, jau vietom yra išplautų ekečių, kur vanduo per atlydį po ledu bėgo. Žvejų ant ledo daug. Žuvys kimba puikiai. Oras puikus.eugenijus rašė:Sveiki, ar dar įmanoma ant paskutinio ledo užlipt? ar jau nebe?
Aš jau šiandien supakavau savo žieminę amuniciją iki kito sezono. Žuvies prisigaudžiau sočiai, ledas pabodo, lauksiu plūdės ant bangų besisupančios, fyderio viršūnėlės ant stovelio šokinėjančios
... Tegu žuvys ramiai nerštui ruošiasi.
Si savaitgali tikrai dar bus galima drasiai lakstyti.Tik nelyskit i nendres,ten jau nelabai ledas laiko...Jurginas rašė:Gal yra ekstrasensų žinančių, ar dar bus įmanoma šeštadienį užlipt?
Tokia pat faniera ir Rubikiuos gerai kimba. Ir ledas kai kaulasJurginas rašė:Gal yra ekstrasensų žinančių, ar dar bus įmanoma šeštadienį užlipt?
P.S. ešeriai čia ne manoJurginas rašė:Nu jo, ledas dvigubai nei Kupišky storesnis. Bet Rubikiuos įdomesnių užsiėmimų dabar yra.
Čia šios dienos. Bet reikia žinot konkrečias vietas.
Jurginas rašė:P.S. ešeriai čia ne manoJurginas rašė:Nu jo, ledas dvigubai nei Kupišky storesnis. Bet Rubikiuos įdomesnių užsiėmimų dabar yra.
Čia šios dienos. Bet reikia žinot konkrečias vietas.
Tai fakts,palauki to pacio zvejio ant lieptelio,paziuri ka pazgavis turi...tukasG rašė:Gal ir taip, ale yr gi ir saugesnių būdų pramist...
Prie Noriūnų kuojų dar nesėdi vietiniai? Pavasariais Pauliankoj galima gerų ir Šapalų paimt. Bet tik šiemet vanduo nedidelis, tai su upe turbūt nesusijungs. O mariose tai gal vietom jau ir properšų yr?tukasG rašė:Da nebuvo laiko tan kraštan palėkt. Sekmadienį uošvijoj buvau tai Lėvenį ir Pauliankos karjerą apžiūrėjau. Lėvuo vos vos, bet į krantus dar telpa, srovė nemaža, vanduo murzinas, karjeras su ledu, bet aplink visą karjerą jau tikrai yr banguojančio vandens, kur kirminą raudei palei meldus pasiūlyt būt galima.
Mituvoj galvoju, kad irgi panaši situacija turėtų būt. Jeigu ištaikysiu tarp pavasario darbų kokį laisvesnį pusdienį, reiks palėkt tan kraštan pasidairyt.