taip tas pats , nesulaukem jo snd, trumpai tezvejojom , praeitais metais taj 20lt lygtajsbobis rašė:Čia turbūt turi omeny tą mokamą tvenkinį, kur šeimininkauja Tadas ? Jei taip, kiek tenais bekainuoja žvjyba, nes kelis metus nebuvau ?
taip tas pats , nesulaukem jo snd, trumpai tezvejojom , praeitais metais taj 20lt lygtajsbobis rašė:Čia turbūt turi omeny tą mokamą tvenkinį, kur šeimininkauja Tadas ? Jei taip, kiek tenais bekainuoja žvjyba, nes kelis metus nebuvau ?
kas tas soliteris? snd maciau keleta zuvu buriu kurie plaukiojo netoliese kazkokios pailgos zuvys kokios cia galetu but ? plaukiojo buriais pavirsiuj pelekai matosi, karsiai tai neblogi kimba nepasakysi kad mailius, o lynu normaliu nesu pagaves visi maziukaibobis rašė:Įdomu, kokio dydžio jau užaugę karšiai, nes prieš kelis metus jie nesiekdavo nei 100-o gramų, bet kibdavo vienas po kito. Tada per žvejybą galėdavo pagauti krūvas tų karšiukų, kurių kas antras beveik užsikrėtęs soliteriu, krūvas lynukų, kurių didžiausi irgi tesiekdavo 100-ą gramų ir keletą karpių iki kilogramo. Kai kam pavykdavo pagauti ir 4-7 kg sveriančius, man didžiausias pasitaikė apie 3 kg, žvejojant plūdine, ant slieko....
Esu, anksti pavasarį, pagavęs ir porą lynų virš kilogramo, bet tai retenybė būdavo...
karpiu kad pagauna nezinau, kazkas mano dugnine nuo stovu nunese tai kirtau bet nutruko gal karpis buvo, zveju tai visada buna , nu nera pilni krantai bet normaliai.bobis rašė:Jo, su tais lynais tenais keistai yr... Prieš kelis metus kibdavo be proto 50-100 gramų svorio. Visi nešdavo kibirais... Galvodavau, praeis keli metukai, va tada tai bus žvejyba...Bet, kaip matom, tie mažiukai priveisė dar mažesnių, ir didelį pagauti yra dar sunkiau, nei anksčiau...
O karpių niekas nepagauna???
Ar žvejų daug?
Cia gaudei zidikuose is misko puses, ir ziuriu ejot gerai miskeliu vos ne iki pat galo? Ant ko visi kibimai?nightblade rašė:karpiu kad pagauna nezinau, kazkas mano dugnine nuo stovu nunese tai kirtau bet nutruko gal karpis buvo, zveju tai visada buna , nu nera pilni krantai bet normaliai.
Gal išduosi ant ko pagavai?Auris rašė:Kita tema Starkiai kimba puikiai:) vakar 4 vienetai per vakara
masalas sliekai ir dzikaiLiveris rašė:Cia gaudei zidikuose is misko puses, ir ziuriu ejot gerai miskeliu vos ne iki pat galo? Ant ko visi kibimai?nightblade rašė:karpiu kad pagauna nezinau, kazkas mano dugnine nuo stovu nunese tai kirtau bet nutruko gal karpis buvo, zveju tai visada buna , nu nera pilni krantai bet normaliai.
taj lynas neblogas turbutLiveris rašė:JO kai istraukiau pats netikejauapatinej fotkej tas pats eserys, tai pries ta lyna atrodo kaip mazylis
Anksciau kolukio laikais buvo vienas is karpiniu tvenkiniu visam rajone, kai viskas zlugo, vienas ventiskis pasakojo kad ten nebeverta vaziuot, nes visi su tinklais varo. Nors ka gali zinot nebandes nesuzinosi ;)nightblade rašė:ar zinote MEIZIU ezera ar apsimoka ten vaziuot gaudyt zuvi?
Jo, būkit malonūs, parašykit kas žinot kaip ten dabar situacija, bo neužilgo žadu važiuot ant senelių kapų, tai tuo pačiu žadu ir pažvejot.Rimax rašė:Sveiki ar zvejojat kas renavo tvenkini?
gal ir apsimokės, jei nuvažiavęs pasiruoši vietą, tau vienam težinomą, pajaukinsi kelis kartus, tada gal ir seksis, o taip, iš karto- labai abejoju.nightblade rašė:ar zinote MEIZIU ezera ar apsimoka ten vaziuot gaudyt zuvi?
kur gaudej?Auris rašė:Na va katik is naktines zvejybos,bandem gaudyt karsius ir starkius,sumestas dugnines karsiai visiskai ignoravo, ne vieno karsioko.Pradziugino tik ryte rastas apvirtes mano paleistas skritulys su 2kg starkiuMasalas karosiukas